Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Парфюмна раздумка
5 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Парфюмна раздумка
Както всяко Булгари ,на мен те изобщо не ми траят,направо се къпя и пръскам много в косата и дрехите-там повече се задържа.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Знаех си!Добре,сега ще си напръскам страстоубийките(бикините) и навсякъде,където ми падне .
Аметист не ми беше нетраен,усещах си го целия ден,така го мразих!
Аметист не ми беше нетраен,усещах си го целия ден,така го мразих!
Зеленото булгаре си е трайно,но в началото е мнооого силно повече от 2 пръсвания и можеш да се задушиш.
А на Марти не съм забелязала кой му харесва най-много,само се оплаква от време на време че горча,ама си заслужавало
А на Марти не съм забелязала кой му харесва най-много,само се оплаква от време на време че горча,ама си заслужавало
????- Гост
Аз знам всичките любимци на Ники.Вече ми е толкова ясен,че като си купувам парфюм и съм наясно каква ще е реакцията му.Той си обича сладичко-ванилия,карамел.шоколад,цветя в сладък вариант...ако съм с нещо,което мирише на горчиво,или остро,ще ни се провали гушкането със сигурност
На мен всичко на Булгари,а не съм ползвала само 1-2,ми е било супер нетрайно.
А относно Благо,той нали си е кокона като мен,хубаво сме се намерили и обръща голямо внимание на парфюмите,на неговите си и на моите.
Много добре знам какво му харесва и кое-не.
Букетчета,цитруси и фруктиери не са му в графа любимци.
А относно Благо,той нали си е кокона като мен,хубаво сме се намерили и обръща голямо внимание на парфюмите,на неговите си и на моите.
Много добре знам какво му харесва и кое-не.
Букетчета,цитруси и фруктиери не са му в графа любимци.
Ескадите ги обожавам за лятото
Aма като се замисля май-почти всичките ми парфюми,които имам стават за всеки сезон,освен Ескадите,те определено са за лятото
(В момента имам само два,които са към края си,като наближи лятото ще си взема този на точиците)
Aма като се замисля май-почти всичките ми парфюми,които имам стават за всеки сезон,освен Ескадите,те определено са за лятото
(В момента имам само два,които са към края си,като наближи лятото ще си взема този на точиците)
????- Гост
Аз имам малко летни любимци
И този за вечерен и по-така поводи
Строго офисни
И този за вечерен и по-така поводи
Строго офисни
На мен от моите най-любим за топло ми се очертава:
Парфюмите за студено време определено са ми по-любими.Сладко да е,сладко!
Инка,като ти натисна на гардеробчето и ми се отваря моето.
Кажи нещо за
Кажи нещо за
Много го обичам и аз бих си го взела отново,ама имам други,които са по-напред в листата,и непрекъснато изникват все нови и нови,та не знам кога ще стане това да го повторяAnais написа:На мен от моите най-любим за топло ми се очертава:
????- Гост
Ели и аз това исках да ти кажа вчера.Като ти натисна на профила за сайт и ме се отваря моето гардеробче
Това съм го имала мноого отдавна,майка ми ми го беше купувала в гимназиалните години.Нищо не помня,освен,че не ми хареса изобщо,защото не беше сладко и леко на мъжки одеколкон ми биеше.
Диди,напълно те разбирам .Аз много го обичам,като лимонов пай ми е,но с плътен крем.А цитруси не харесвам в парфюми,но тук лимончето е много финно.
Това съм го имала мноого отдавна,майка ми ми го беше купувала в гимназиалните години.Нищо не помня,освен,че не ми хареса изобщо,защото не беше сладко и леко на мъжки одеколкон ми биеше.
Диди,напълно те разбирам .Аз много го обичам,като лимонов пай ми е,но с плътен крем.А цитруси не харесвам в парфюми,но тук лимончето е много финно.
Ако мина скоро през магазина на Ив Роше ще го душна,ако го има де.Въпреки че техните парфюми нещо не ме грабват.
Да,наистина е така.
Само тоалетните водички,които си ги взимам в комплект с лосионите ми харесват.
Тях и Вики ги ползва
Само тоалетните водички,които си ги взимам в комплект с лосионите ми харесват.
Тях и Вики ги ползва
Ели,а в този какво не ти харесва:
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-1150.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-1150.html
Удря ме кардамона в началните нотки и ме кара да кихам и после като се появят едни круши и застинат,скучен ми е.
Аз много го харесах,но като си го взема и го понася,ще мога да заема някакво категорично мнение.
Круши да ям мразя,но като аромат ми харесаха.
Круши да ям мразя,но като аромат ми харесаха.
Зависи от крушите
Идорето на Армани също не ми хареса заради въпросните круши.
А я кажи за Либертето,ще го бъде ли
Прилича ли наистина на Еуфорията или са ми грешни спомените?
Идорето на Армани също не ми хареса заради въпросните круши.
А я кажи за Либертето,ще го бъде ли
Прилича ли наистина на Еуфорията или са ми грешни спомените?
Ааа,как на Еуфорията,Либертето започва като прекрасно портокалово сладко и после става скучна фанта-цитрус и пак цитрус.Чакам лятото да го видя как ще е,но на този етап ми е безличен и простеещ.
Идолето много ми хареса как стоеше на гаджето на брат ми,но за мен по скоро не.
Идолето много ми хареса как стоеше на гаджето на брат ми,но за мен по скоро не.
А ти това Фере тествала ли си го или на сляпо го искаш.
http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.166.jpg
Ако-да,кажи нещо за него.
Издирвам пролетно-лятно парфюмче за Ани,а и също за бала и трябва да измислим нещо.
http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.166.jpg
Ако-да,кажи нещо за него.
Издирвам пролетно-лятно парфюмче за Ани,а и също за бала и трябва да измислим нещо.
Пробвала съм го,Ели,първо не ми хареса,чак след час го преоткрих-истински нектар,плътен,цветен,сладък и доста изтънчен и женствен.Ухае ми на жена в рокля,има нещо елегантно,но не строго.Според мен за пролет е прекрасен,за лято,ако не е супер жега също.Представям си я с него.Има сладко,има закачка,не е скучен...според мен ще и хареса.
Мерси,Инка!
И аз съм го пробвала преди време,но нямах спомени.
Като се пооправи времето ще я хвана да обикаляме магазините,обещала съм и да ходим за бижутата,обувки,чанта за бала.
А за парфюмче какво ще предложиш за тогава.
И аз съм го пробвала преди време,но нямах спомени.
Като се пооправи времето ще я хвана да обикаляме магазините,обещала съм и да ходим за бижутата,обувки,чанта за бала.
А за парфюмче какво ще предложиш за тогава.
Преди да и видя тоалета абсурд да ти кажа.
Ако е с нещо лолитско,розова рокля например,закачлива и момичешка,веднага ще търся нещо тип ягоди и сметана.
Ако е силно елегантна черна дантела...нещо по така...
Ако е с нещо лолитско,розова рокля например,закачлива и момичешка,веднага ще търся нещо тип ягоди и сметана.
Ако е силно елегантна черна дантела...нещо по така...
-без панделката и принта надолу е зебра,а не пантера
Да,много.
Оказа се,че дори си го е била харесала и е мислела да си го вземе,но съм я изпреварила.
Оказа се,че дори си го е била харесала и е мислела да си го вземе,но съм я изпреварила.
Тя розовия The one не го харесва.
Адикт май месец не ми се връзва Ще се опияни
И аз мислих за Ноа,ще видим
Адикт май месец не ми се връзва Ще се опияни
И аз мислих за Ноа,ще видим
Ноа,никога не може да бъде грешка и винаги прави впечатление,това е невероятен парфюм!Няма да сбърка,ако е с него.Ели,ти защо до сега не си си го купила пак?
Инка,познай защо!
Искам да повторя 4-5 парфюмчета,но и уиша не ми е на привършване,а пък иманите започват да ме стряскат,трябва още една детска стая за ароматните ми бебета да направим
Искам да повторя 4-5 парфюмчета,но и уиша не ми е на привършване,а пък иманите започват да ме стряскат,трябва още една детска стая за ароматните ми бебета да направим
Това ми напомня на една сентенция:"Владей страстите, иначе те ще те завладеят."
На мен парфюмното ми шкафче внас отесня,но ме е страх да си купя ново,защото ще искам да го запълня
На мен парфюмното ми шкафче внас отесня,но ме е страх да си купя ново,защото ще искам да го запълня
То за какви страсти говорим,ако не успеят да те завладеят.
Обаче зарежи майтапа,наистина му изпуснах юздите,не мога да си обясня как я докарах тази бройка
Обаче зарежи майтапа,наистина му изпуснах юздите,не мога да си обясня как я докарах тази бройка
Аз отпуснах юздите след "Портретът на Дориан Грей".Книгата ми подейства обновяващо порочно
Това е моята Библия
Много опорочаващо действа ,забелязах че гардеробчето ти расте ли расте.
Ти Хиларито свърши ли го,че ще го повтаряш?
Много опорочаващо действа ,забелязах че гардеробчето ти расте ли расте.
Ти Хиларито свърши ли го,че ще го повтаряш?
Нали се занимавах с глупости-размени и бях дала 15мл. от Хиларито за Либерте.Сега имам 5мл. останали,но е много хубав,все едно сладко от смокини.Бях в овулация,когато ми се струваше нетраен и унисекс,тогава или кожата ми мирише различно,или с носа ми се случва нещо
Значи наистина ти е харесал,щом ще повтаряш
Сега вече ти се струва траен,така ли?
Сега видях,че си си сложила Tumulte в уиша,недей в никакъв случай на сляпо.
Много е странен,на мен ми мирише на лелка(твой тип описание )
Сега вече ти се струва траен,така ли?
Сега видях,че си си сложила Tumulte в уиша,недей в никакъв случай на сляпо.
Много е странен,на мен ми мирише на лелка(твой тип описание )
Ооо,сега ще го махна!Мерси,Ели!Щях да полудея,ако си го бях поръчала...лелчински...
Този на Хилари е прекрасна смокиня,вече ми е траен и в никакъв случай не ми е унисекс.
Този на Хилари е прекрасна смокиня,вече ми е траен и в никакъв случай не ми е унисекс.
Аз само на блотер и то есента,защото в БЗ-то до вас го бяха оковали не може човек да го вземе и да си пръсне.
И от блотера съответно никакви реални впечатления не добих.
Много ми е интересна бутилчицата.
Ще изчакам обаче още малко да се стопли,че в този студ съм сигурна че не би ми допаднал,а ако го отпиша веднъж може никога повече да не му дам шанс.
А така искам да го имам това шишенце
Бихте ли си купили парфюм само по картинка?
Просто бутилчицата толкова да ви хареса,че да ви е все тая за аромата.
Аз веднъж го направих-Будоар.
Не съжалявам,парфюма ми харесва дори повече от флакона.
И от блотера съответно никакви реални впечатления не добих.
Много ми е интересна бутилчицата.
Ще изчакам обаче още малко да се стопли,че в този студ съм сигурна че не би ми допаднал,а ако го отпиша веднъж може никога повече да не му дам шанс.
А така искам да го имам това шишенце
Бихте ли си купили парфюм само по картинка?
Просто бутилчицата толкова да ви хареса,че да ви е все тая за аромата.
Аз веднъж го направих-Будоар.
Не съжалявам,парфюма ми харесва дори повече от флакона.
На мен редовно ми се случва,точно заради бутилчица да си поръчам парфюм на сляпо.
А като видя окован тестер и избеснявам
Не го докосвам,мразя да се държат с клиентите като с крадец!
А като видя окован тестер и избеснявам
Не го докосвам,мразя да се държат с клиентите като с крадец!
Те са маркирани,това с оковаването става,за да се свършват по-бавно.
Те им доставят предостатъчно количество тестери,но явно някой си ги искат за лично ползване.
Те им доставят предостатъчно количество тестери,но явно някой си ги искат за лично ползване.
И аз знам,че са маркирани и се чудих защо правят така...
Като стана дума за бутилчета,забелязах,че явно съм фен на правоъгълните,тип този:
Само тези,които имам такъв тип са 4,а тези,които обичам пак такива са много.И шишенцето,освен,че ми е удобно,страшно много ми харесва.
Бях хвърлила око на:
именно заради външния вид и много се надявах да ми хареса.
Е,допадна ми,супер чаровно като аромат.
Като стана дума за бутилчета,забелязах,че явно съм фен на правоъгълните,тип този:
Само тези,които имам такъв тип са 4,а тези,които обичам пак такива са много.И шишенцето,освен,че ми е удобно,страшно много ми харесва.
Бях хвърлила око на:
именно заради външния вид и много се надявах да ми хареса.
Е,допадна ми,супер чаровно като аромат.
Оооо,да,много е чаровен
Днес се замислих за звездните парфюми,дали наистина въпросните звезди ги носят.Една колежка си е взела на Виктория Бекъм и ми пръсна на китката да тествам и да си кажа мнението,много безличен и неприсъствен и въобще не си я представям да ползва такъв(Виктория Бекъм,не колежката)
Днес се замислих за звездните парфюми,дали наистина въпросните звезди ги носят.Една колежка си е взела на Виктория Бекъм и ми пръсна на китката да тествам и да си кажа мнението,много безличен и неприсъствен и въобще не си я представям да ползва такъв(Виктория Бекъм,не колежката)
И аз съм се чудила,но не вярвам да ги носят.Макар че смокината на Хилари много ще и стои.
А Виктория предполагам,че залага на Ла Прери,например и на онези,които са по 1000$ парчето
А Виктория предполагам,че залага на Ла Прери,например и на онези,които са по 1000$ парчето
Инкааа виждам,че днес си с Диор новия!
Страхотен е,аз първоначално му четох описанието в списание Гламор и никак не ми хареса,но като го подуших мммм
А за тoзи на Кензо какво ще кажете?Kaто цяло и за другите от серията
Страхотен е,аз първоначално му четох описанието в списание Гламор и никак не ми хареса,но като го подуших мммм
А за тoзи на Кензо какво ще кажете?Kaто цяло и за другите от серията
????- Гост
Свекърва ми ползва магнолията от тази серия,много нежно и преятно парфюмче,лекичко,ухае на чисто и свежо.
Sladost написа:Свекърва ми ползва магнолията от тази серия,много нежно и преятно парфюмче,лекичко,ухае на чисто и свежо.
Ели,а тя има ли парфюмно гардеробче?
Интересува ли се от парфюми като нас,да е маниачка?
He3acnuBka,аз този си го бях сложила на сляпо да си го взимам.Предполагам,че ще ми хареса заради теменужката.
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD