Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Мъже в кухнята
+4
bu
acceptoman
He3acnuBka
Sepphora
8 posters
:: Вкусотийки
Страница 1 от 1
Мъже в кухнята
Ако има мъже тук, които умеят да готвят, да не се крият ами да споделят с нас тайните си рецепти
Re: Мъже в кухнята
Докато чакаме мъжете да се включат, моето предложение за кулинарните фенове
Вкусотийки нестандартни и пикантни - ЦЪК ЦЪК ТУК
Вкусотийки нестандартни и пикантни - ЦЪК ЦЪК ТУК
Я да видим сега , какво ще спретнем на бързо с подръчни материали ....
Няколко филийки хляб , пакетче масло или маргарин , малко кашкавал , пакетче кайма , кисело мляко (или галон бира ! ) , чубрица , шарена сол ... общо взето тия неща са напълно достатъчни .
Значи намазваме филийките с масло или маргарин , отгоре нанасяме пласт кайма или кашкавал , може и комбинирано , поръсваме с наличните подправки , подреждаме сандвичите в тепсия и ги пъхаме за около 3 - 5 мин. в предварително загрята фурна .
Може би се чудите киселото мляко и бирата каква роля играят в тая рецепта ? Това вече няма да ви издам !!!
Няколко филийки хляб , пакетче масло или маргарин , малко кашкавал , пакетче кайма , кисело мляко (или галон бира ! ) , чубрица , шарена сол ... общо взето тия неща са напълно достатъчни .
Значи намазваме филийките с масло или маргарин , отгоре нанасяме пласт кайма или кашкавал , може и комбинирано , поръсваме с наличните подправки , подреждаме сандвичите в тепсия и ги пъхаме за около 3 - 5 мин. в предварително загрята фурна .
Може би се чудите киселото мляко и бирата каква роля играят в тая рецепта ? Това вече няма да ви издам !!!
acceptoman- Брой мнения : 6
Вот : 0
Местожителство : Кюстендил
Още една бърза , лесна и вкусна закуска , с която всяка ЖЕНА може да зарадва любимия си в неделната сутрин !
За да не кажете , че съм мъж тиранин и че ТОВА Е ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ТРУДНО просто отивате в близкия хранителен магазин и купувате едно готово тесто за хляб , разтилате - разточвате го върху леко поръсена с брашно ( за да не залепва ) маса и оформяте блатове с големина около 20 на 20 см. и ги намазвате с олио .
На дълги тънки ивици нарязвате : кашкавал , кремвиш ( или друг мек колбас ) и кисела краставичка . Слагате по 1 - 2 парчета от ивиците върху блата , прегъвате го на две ( затваряте го ) и залепяте с леко натискане трите му страни - за да се получи джоб . Поръсвате отгоре с подходяща подправка - по вкус ( червен пипер - лют или благ или шарена сол , чубрица , сминдух и пр. ) , нареждате в предварително намазана с олио тава и печете в предварително загрята фурна .
Поднесете закуската на любимия си - топла ( закуската де ! ) с натурален сок и целувка в леглото пред телевизора и гарантирам ви ЕФЕКТА ЩЕ Е ПОРАЗИТЕЛЕН !!!
Е толко ни трябва на нас мъжете за да ви носиме на ръце !!!
За да не кажете , че съм мъж тиранин и че ТОВА Е ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ТРУДНО просто отивате в близкия хранителен магазин и купувате едно готово тесто за хляб , разтилате - разточвате го върху леко поръсена с брашно ( за да не залепва ) маса и оформяте блатове с големина около 20 на 20 см. и ги намазвате с олио .
На дълги тънки ивици нарязвате : кашкавал , кремвиш ( или друг мек колбас ) и кисела краставичка . Слагате по 1 - 2 парчета от ивиците върху блата , прегъвате го на две ( затваряте го ) и залепяте с леко натискане трите му страни - за да се получи джоб . Поръсвате отгоре с подходяща подправка - по вкус ( червен пипер - лют или благ или шарена сол , чубрица , сминдух и пр. ) , нареждате в предварително намазана с олио тава и печете в предварително загрята фурна .
Поднесете закуската на любимия си - топла ( закуската де ! ) с натурален сок и целувка в леглото пред телевизора и гарантирам ви ЕФЕКТА ЩЕ Е ПОРАЗИТЕЛЕН !!!
Е толко ни трябва на нас мъжете за да ви носиме на ръце !!!
Сега потеглям да бачкам здраво ( защото предната Неделя мойта СКЪПА - в буквалния смисъл на думата ! ме изнеда с подобна закуска в леглото , а то нова количка и се карало .... ), но като се върна привечер ще ви драсна още няколко бързи рецепти !
Ох предходната рецепта звучи вкусно, но ако и ние момичета хапваме от нея не знам как ще ни носят на ръце мъжете ни ...затова да ви кажа нещо нискокалорично и много вкусно : Ципура на скара- охладена ципура разрязваме на две и мариноваме за 30-40мин. в сос от лимонов сок, чесън , зехтин , черен пипер и сол(малко).При престоя в марината веднъж трябва да я обърнем. След това печем на скарата и вечерята е готова
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
bu, ципурата е една от любимите ми риби При първа възможност ще опитам рецептата ти, звучи невероятно съблазнително
При първа възможност ще опитам рецептата ти, звучи невероятно съблазнително
А аз ще ти дойда на гости веднага, след като сготвиш И после ще напиша рецензия за манджата и готвачката, а също така статия на тема: "Как да хапнем бързо, лесно и удобно, без да сме сготвили днес"
Аксептоман, друже, тебе трябва да те клонираме май.... И на работа ходиш и нова кола на любимата купуваш, и готвиш....Направо ще изкараме пари от клонингите ти
Мъжкото присъствие в кухнята, зад печката, действа като афродизиак на жената. Разбирайки това, мъжете все по-често обсебват тази кулинарна територия. Любовта им минава през стомаха и е гарантирана във всичките си проявления. Всички са доволни, а какво по-хубаво от това.
true- Брой мнения : 35
Вот : 1
Да не забравяме и претенциите на мъжете в професионалната кулинария Твърди се, че те са по-добрите готвачи
За мен присъствието на любимия(подчертавам) мъж в кухнята действа като афродизиак Ако е друг - просто пречи
Чакай да постна най-новата ни статия Все на някой ще влезе в употреба
Секс на масата... Афродизиаци и седмично любовно меню
Секс на масата... Афродизиаци и седмично любовно меню
Мъже в кухнята...хм звучи страхотно...лично на мен като ми приготви вечерята любимият съпруг съм не само в летеж,но съм и склонна на висш пилотаж
melasa- Брой мнения : 81
Вот : 5
Местожителство : В сърцето на един мъж....
melasa, аплодисменти за коментара
Мъже в кухнята...хм звучи страхотно...лично на мен като ми приготви вечерята любимият съпруг съм не само в летеж,но съм и склонна на висш пилотаж
Бейбе, ще ме инспирираш да си взема мъж Щом ще ме прави да подФърчам
Е няма връзка с темата и си е чист Offtopik ...но сърце не ми трае...ето един щур поздрав за желаещите полет и дамите в полет... и аз си се чувствам поздравена...
http://vbox7.com/play:01b7eb19
http://vbox7.com/play:01b7eb19
melasa- Брой мнения : 81
Вот : 5
Местожителство : В сърцето на един мъж....
Олеее, любимааааа.....Направо ми се прииска да скокна и да я изтанцувам
Мерси, мила, усмихна ми деня
Да ви споделя едно топло ястие за студените зимни дни
Картофи със сирена:
Вземаме 1кг. твърдо сварени картофи и ги нарязваме на едри кубчета. Слагаме ги в малка тавичка или по-добре в огнеупорна тенджера с капак. Добавяме натрошено сирене, шопско сирене, топено сирене и задължително синьо сирене(натрошено).Поръсваме с чубрица и заливаме с готварска сметана малко над половината на съда.Слагаме ястието под средата на загрята фурната за около 10 мин. на 250- градуса.Може да разбъркаме максимум два пъти внимателно . Посипваме с кашкавал и запичаме за още 5 мин.
Добър апетит
Картофи със сирена:
Вземаме 1кг. твърдо сварени картофи и ги нарязваме на едри кубчета. Слагаме ги в малка тавичка или по-добре в огнеупорна тенджера с капак. Добавяме натрошено сирене, шопско сирене, топено сирене и задължително синьо сирене(натрошено).Поръсваме с чубрица и заливаме с готварска сметана малко над половината на съда.Слагаме ястието под средата на загрята фурната за около 10 мин. на 250- градуса.Може да разбъркаме максимум два пъти внимателно . Посипваме с кашкавал и запичаме за още 5 мин.
Добър апетит
Като става дума за мъже в кухнята,всеки път като гледам Андре от "Гурме с Андре" по ТВ7 и си представям жена му как нагъва сладко-сладко,докато той запотен и сервира поредната порция вкуснотия Не влагам нищо сексуално,а се радвам на подобни картинки.Добре,че моят мъж не може да готви,иначе щах да стана 100кила.Голям чревоугодник съм,но аз докато сготвя нещо,особено ако е сложно,често после не ям,защото ми се е отяло,или докато съм пробвала(винаги го правя)и съм се наяла
Мъжете могат да готвят много по-добре от жените ! Убедила съм се в това многократно
PuddleOfmudD- Брой мнения : 26
:: Вкусотийки
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD