Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Парфюмна раздумка
5 posters
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Парфюмна раздумка
Anais написа:
Вдъхновена от тема в друг форум да ви питам:
Кои са любимите ви парфюмни реклами/тапети?
А сещате ли се за някоя,която изобщо не ви се връзва с парфюма,който сте пробвали,или притежавате?
Някои от любимите:
Не ми се връзват с аромата:
И на мен,като на Ели тая ми прилича на травестит,а Хипноуз е невероятен парфюм и му трябва ултра женствен образ.
Инка, ще се включа и аз по темата, но сега искам да питам за парфюм с аромат на лалета.
Седя си сега в двора и понеже са ми цъфнали цветята се носи супер аромат, и се оказа, че лалетата миришат страхотно, аз дори не знаех,че имат аромат.
Помагайте!
Седя си сега в двора и понеже са ми цъфнали цветята се носи супер аромат, и се оказа, че лалетата миришат страхотно, аз дори не знаех,че имат аромат.
Помагайте!
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Аз веднага направих така, но някои от парфюмите ги познавам, а с нищо не ми напомнят за аромат на лалета.
А този Byredo само дразни, защото няма къде да го пробвам
А този Byredo само дразни, защото няма къде да го пробвам
Е няма къде,вярно.Мисля,че знаеш в кой форум ще ти дадат компетентно мнение кой им мирише на лалета...
Ели,да ти кажа,етърва ми,с която имаме сходен парфюмен вкус се е влюбила в този
Казва,че и мирише на "свежо,сладко и скъпо".Тя дава малко странни обяснения
Първо като си пръснала и и замирисал на мъжки одеколон и тръгнала да пробва други и после като си го душнала и се побъркала.Ще си взима ЕДП,тя е пробвала ЕДТ.Нали за него си бяхме говорили,че няма да ми хареса изобщо?Сега ще погледна и по назад в темата...
Не можах да намеря къде си ми писала.
Да върна малко темата,харесвам и тази реклама,много чувствена:
А парфюмчето е с невероятно удобен дизайн.
Казва,че и мирише на "свежо,сладко и скъпо".Тя дава малко странни обяснения
Първо като си пръснала и и замирисал на мъжки одеколон и тръгнала да пробва други и после като си го душнала и се побъркала.Ще си взима ЕДП,тя е пробвала ЕДТ.Нали за него си бяхме говорили,че няма да ми хареса изобщо?Сега ще погледна и по назад в темата...
Не можах да намеря къде си ми писала.
Да върна малко темата,харесвам и тази реклама,много чувствена:
А парфюмчето е с невероятно удобен дизайн.
Все още не смятам, че не би ти харесал.
Мисля си, че ако го поръчаш само ще се набуташ.
Те двата ЕДТ и ЕДП не са особено еднакви, аз имам Елексира, майка ми водата, нито аз харесвам нейния нито тя моя.
Елексира е силно смолист и доста наподобяващ мъжки, опушено дървесен.
ЕДТ има много цитруси и по подходящ за по топло време, елексира е чисто зимен, аз началото на миналата есен щях да се самоотровя с него, заради неподходящия избор на време, в което да му се наслаждавам...каква наслада, то си беше изтезание, зимата обаче е уникален.
Сега за рекламите
Една от най-любимите ми е
После ще пусна още, сега отивам да режа салата
Мисля си, че ако го поръчаш само ще се набуташ.
Те двата ЕДТ и ЕДП не са особено еднакви, аз имам Елексира, майка ми водата, нито аз харесвам нейния нито тя моя.
Елексира е силно смолист и доста наподобяващ мъжки, опушено дървесен.
ЕДТ има много цитруси и по подходящ за по топло време, елексира е чисто зимен, аз началото на миналата есен щях да се самоотровя с него, заради неподходящия избор на време, в което да му се наслаждавам...каква наслада, то си беше изтезание, зимата обаче е уникален.
Сега за рекламите
Една от най-любимите ми е
После ще пусна още, сега отивам да режа салата
На Руми ЕДТ и миришел на "топло време и жена в скъпи дрехи",това ми изтресе вчера Убива ме с описанията си ЕДП не и е харесал,мъжки и бил,но ЕДТ ще си го вземе и пак ми каза,че според нея ще ми допадне,но не знае,че аз със цитруси не съм много ок..ще я душна като дойде.
Serpentine е невероятен аромат,но мразя змий и рекламата му не ми допада...само жената е страшна!
На мен напоследък ми е станало нещо,променям си мнението за парфюми,които не съм обичала.Вчера душнах Долче Вита и умрях от кеф! Имах го преди 2г. някъде и издържах точно 3 пръскания,гадеше ми се от него,може би защото не му бях улучила времето,той за мен си е за студ,а го носех в топло..луда кратуна
Като застудее ще си го взема пак!Дано остискам до тогава Мирише ми на обаяние,на секс,на стил,на покана за флирт...Сладко изкушение
Serpentine е невероятен аромат,но мразя змий и рекламата му не ми допада...само жената е страшна!
На мен напоследък ми е станало нещо,променям си мнението за парфюми,които не съм обичала.Вчера душнах Долче Вита и умрях от кеф! Имах го преди 2г. някъде и издържах точно 3 пръскания,гадеше ми се от него,може би защото не му бях улучила времето,той за мен си е за студ,а го носех в топло..луда кратуна
Като застудее ще си го взема пак!Дано остискам до тогава Мирише ми на обаяние,на секс,на стил,на покана за флирт...Сладко изкушение
Аз имам нужда от помощ!
Една абитурентка,на Марти решила съм парфюм да й взема,та питах майка й какъв и тя ми вика зелен Си тру Паднах!Как ще й взема Си тру за бала беееее
Предлагайте нещо за 19 годишна госпожица!
Чудя се дали да не й взема на Гарлен .... хеееееелп!
Искам да е траен!
Една абитурентка,на Марти решила съм парфюм да й взема,та питах майка й какъв и тя ми вика зелен Си тру Паднах!Как ще й взема Си тру за бала беееее
Предлагайте нещо за 19 годишна госпожица!
Чудя се дали да не й взема на Гарлен .... хеееееелп!
Искам да е траен!
????- Гост
За зеления Ситру...
Диди,веднага бих ти препоръчала Ноа,ей този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Noa-242.html
Всички знаем колко прекрасен е
Диди,веднага бих ти препоръчала Ноа,ей този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Noa-242.html
Всички знаем колко прекрасен е
http://www.yourcosmeticbag.com/2010/02/18/bvlgariblv-eau-d%E2%80%99ete/ - това е моята препоръка
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Освен зеленото Си-тру не знаеш ли кои други парфюми харесва?
Във фрагрантика няма зелено така че въобще не мога да се ориентирам какъв е нейния тип, а универсален парфюмен подарък няма.
Ако не знаеш какъв е парфюмния и вкус по-добре и подари нещо друго.
Във фрагрантика няма зелено така че въобще не мога да се ориентирам какъв е нейния тип, а универсален парфюмен подарък няма.
Ако не знаеш какъв е парфюмния и вкус по-добре и подари нещо друго.
Ми и аз това Си тру не знам как мирише,ама много се навих да й взема Гарлен-а,днеска съм си с него и изобщо много си го харесвам
????- Гост
Ели,права си,но да ти кажа това да знаеш на някой парфюмния вкус е много трудно.Е,виж ме мен,постоянно се влюбвам и разлюбвам.Омразни за мен аромати като Light Blue,Black XS,Dolce Vita запчонаха да ми се носят и са ми копнеж... Ноа е лесен за харесване за момиче на тази възраст според мен.Нито прекалено сладък,нито прекалено свеж..няма опасност да изпаднеш в някоя крайност,той е от парфюмите,които поне аз трудно категоризирам.А и колко момичета по на 19г са толкова капризни като нас на тема парфюми?Има някои,които дори нямат изграден парфюмен вкус,всъщност не някои,а много.За това аз също като Диди бих стреляла с парфюм.
Виж на какво попаднах и се сетих за теб:
http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Boxeuses-8896.html
Виж на какво попаднах и се сетих за теб:
http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Boxeuses-8896.html
Дааа,ама се чудя този,където Ели го има или този моя.Anais написа:Диди,онзи розовичкият ли?Той е прелест!
Елиии,траен ли е?
Моят
На Ели
????- Гост
Диди,траен е,но е сладък,мирише на кекс с ванилия,а някои хора не обичат да миришат така...
Купих гоооо и другата седмица сме на бал в Пловдив!martidid написа:Моят
Чух че на матурата по литература им се е паднала много гадна тема за Вазов,одата Левски,ама не знам как е формулирана,но както и да е съжалих ги горките!Поне аз този Вазов много го мразя
????- Гост
Момичето много хареса парфюма!
А аз искам да питам какво е мнението ви за
Никога не съм го душила,ама описанието ми харесва
А аз искам да питам какво е мнението ви за
Никога не съм го душила,ама описанието ми харесва
????- Гост
Аз като бях бременна точно като мармалад го определих.
Сега по-скоро бих казала сладък и лепкав.
Имала съм и си го харесвах,сега ми простее.
Аз имам нужда от съвет.Тоест някои да избере вместо мен иначе ще си помъкна половината парфюми с мен на море.
Освен Бронзовата богиня кой друг да взема,само 2 ще нося, в краен случай 3.
Сега по-скоро бих казала сладък и лепкав.
Имала съм и си го харесвах,сега ми простее.
Аз имам нужда от съвет.Тоест някои да избере вместо мен иначе ще си помъкна половината парфюми с мен на море.
Освен Бронзовата богиня кой друг да взема,само 2 ще нося, в краен случай 3.
Zen е много сладък, ако е жега ще ме умори, Извънземното става
Аз тези дни мисля да ходя да го душна това Извънземно...Сега видях,че не харесваш
Кое те отблъсна?
А а на този
Кое те отблъсна?
А а на този
Диди ,мерси за предложението,но ми е прекалено тамянен за почивка.
Инка, Долче Витата не го харесвам за себе си,решила съм че е парфюм за опитна жена.
Нощния жасмин ми втръсна,скучен ми е вече, а и банален, освен това не го усещам на себе си и най-вече получавах прекалено много комплименти,но от жени (значи определено не е за мен )
Инка, Долче Витата не го харесвам за себе си,решила съм че е парфюм за опитна жена.
Нощния жасмин ми втръсна,скучен ми е вече, а и банален, освен това не го усещам на себе си и най-вече получавах прекалено много комплименти,но от жени (значи определено не е за мен )
За опитна жена?За възрастна ли?
За жасмина си права,жените много го харесват
Аз ще го повторя.Много бързо му преполових шишето и не ми писва изобщо
За жасмина си права,жените много го харесват
Аз ще го повторя.Много бързо му преполових шишето и не ми писва изобщо
Под опитна имам предвид опитна Да и за възраст, но не само
Аз си открих лалетата, не са само лалета ,но букет от пролетни цветя, много свеж и перфектен за жегите, страшно ми харесва, идеален за офиса, ще си го взема определено като се върнем
Аз си открих лалетата, не са само лалета ,но букет от пролетни цветя, много свеж и перфектен за жегите, страшно ми харесва, идеален за офиса, ще си го взема определено като се върнем
Ели,като каза пролетни цветя и аз веднага си го сложих на сляпо.А защо идеален за офиса? Мислех,че с много строги ходиш на работа?
Майка ти има Долче Вита На нея харесва ли ти?
Цялата работа е,че ми се носи и за това те разпитвам
Покрай душ гела ми на Котаж-виолетки,полудях и искам парфюм с такъв аромат.Тези дни ще си взема или Ultraviolet,или Black XS,в който не знам до колко се усешат,но пък е сладък.
Майка ти има Долче Вита На нея харесва ли ти?
Цялата работа е,че ми се носи и за това те разпитвам
Покрай душ гела ми на Котаж-виолетки,полудях и искам парфюм с такъв аромат.Тези дни ще си взема или Ultraviolet,или Black XS,в който не знам до колко се усешат,но пък е сладък.
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD