Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Нови козметични придобивки
4 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Нови козметични придобивки
Лишено от индивидуалност ми е на първо здрасти.Няма уау,няма ,ежедневна история ми се струва.Нещо,с което можеш да излезеш на разходка без грим и токчета
Уау,Диди,да да ти честити и със здраве да си ги ползваш!
Чакам отзиви за...всичко
Чакам отзиви за...всичко
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Честито,Диди!
На сенките и аз бях хвърлила око,но имам толкова много...А нямат свършване.
На сенките и аз бях хвърлила око,но имам толкова много...А нямат свършване.
Купих си:
чудих се между черна и кафява,в крайна сметка си взех черна,от другата имам,но на Isa Dora
http://casyopea.bg/index.php?page=shop.browse&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=47&Itemid=1
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=32&Itemid=1
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=33&Itemid=1
чудих се между черна и кафява,в крайна сметка си взех черна,от другата имам,но на Isa Dora
http://casyopea.bg/index.php?page=shop.browse&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=47&Itemid=1
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=32&Itemid=1
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=33&Itemid=1
Мерси,Диди!Ще споделя,нали знаеш,че съм голямо "дрънкало".Поръчах си боята ми за коса и още:
2в1 база за грим и фдт
кристали за коса
гъбка за миене на лице
2в1 база за грим и фдт
кристали за коса
гъбка за миене на лице
Диди,аз винаги взимам най-светлия нюанс и дори не на сляпо като си купувам,рядко се моткам да пробвам,защото винаги най-светлото е за мен.Само лятото съм 1 тон по-тъмна.
А кристалите са ми за сефте,но не се и съмнявам,че са добри
А кристалите са ми за сефте,но не се и съмнявам,че са добри
Диди,аз лакове техни нямам.После ще пишеш как са,дано са толкова добри,колкото всичко останало на Дермакол.
Не щипе,придава обем и не лепне много,цвят няма според мен.
А за сенките аз въобще не храня надежди да изхабя някога дори една палитра,винаги ги хвърлям като им изтече срока и досега не съм изхабявала нито един цвят до дупка,но пък това изобщо не ми пречи да ди взимам нови
Аз от днес
Е с гланцовете нямам проблем,хабя ги като нищо
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=1 Жасмин
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=40&Itemid=1 Френска лавандула
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=18&Itemid=1 Зелен пъпеш и Роса
А за сенките аз въобще не храня надежди да изхабя някога дори една палитра,винаги ги хвърлям като им изтече срока и досега не съм изхабявала нито един цвят до дупка,но пък това изобщо не ми пречи да ди взимам нови
Аз от днес
Е с гланцовете нямам проблем,хабя ги като нищо
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=1 Жасмин
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=40&Itemid=1 Френска лавандула
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=18&Itemid=1 Зелен пъпеш и Роса
Диди,чакам го утре,но тя Ели ти е казала.Аз от нея го видях
Ели,честито!На Касиопея не знам дали си душила лосиона за тяло Жасмин,много е хубав.
Ели,честито!На Касиопея не знам дали си душила лосиона за тяло Жасмин,много е хубав.
Предполагам че мирише също както и пилинга,страхотни са им ароматите,а от свещите колко си харесах,идеше ми да ги награбя всички.
Честито!
От мен днес,голям кеф
От мен днес,голям кеф
Честито,Ели!
Диди,тя си пада по аромати,които не са за всеки нос
Аз този на Шисейдо не съм го пробвала,но не вярвам да ми хареса.
Диди,тя си пада по аромати,които не са за всеки нос
Аз този на Шисейдо не съм го пробвала,но не вярвам да ми хареса.
O,Диди,честито!Парфюмчето и аз го искам,макар и непробван,а сега като си го взе,съм убедена,че и на мен ще ми хареса
Честито,Диди!
Много добър парфюмен избор
Да кажеш как е спиралата.
А относно Зен -никаква сол,напротив супер сладък е
Много добър парфюмен избор
Да кажеш как е спиралата.
А относно Зен -никаква сол,напротив супер сладък е
Подариха ми тестерчета:
дневен крем за суха кожа,идеален за база за грим
пак някакъв овлажняващ
Какаово масло-препоръчва се преди излагане на слънце за придобиване на тен
Диди,да ти кажа за гланца на Нивеа,много ще ти хареса.Овлажнява,но не лепка,привидно уголемява устните заради лекия перлено розов блясък.Страхотно ми изглеждат устните с него
дневен крем за суха кожа,идеален за база за грим
пак някакъв овлажняващ
Какаово масло-препоръчва се преди излагане на слънце за придобиване на тен
Диди,да ти кажа за гланца на Нивеа,много ще ти хареса.Овлажнява,но не лепка,привидно уголемява устните заради лекия перлено розов блясък.Страхотно ми изглеждат устните с него
Какъв е този,за първи път го виждам
Аз си поръчах Био оил,от толкова време чета как го хвалят и се запалих
Аз си поръчах Био оил,от толкова време чета как го хвалят и се запалих
Не го знам какъв е,някакъв нов май е.Като го пробвам ще пиша.
Имах на Севънтийн в тубичка един,вярно от лепкащите беше,но като блясък супер.
Имах на Севънтийн в тубичка един,вярно от лепкащите беше,но като блясък супер.
Честито,Диди!Да кажеш после.Аз само с термалната вода съм запозната,супер е!
Честити,Диди!
Ето доказателство,че при едни хора определене продукти се изявяват страхотно,а при други точно обратното.
Аз бях супер недоволна от антицелилитния на Рок.
Аз днес се раздвижих малко от нас и ходихме да разгледаме мол Сердика.
И междувременно забърсах
Ето доказателство,че при едни хора определене продукти се изявяват страхотно,а при други точно обратното.
Аз бях супер недоволна от антицелилитния на Рок.
Аз днес се раздвижих малко от нас и ходихме да разгледаме мол Сердика.
И междувременно забърсах
Кремче с предпазващ филтър за градски условия,идеално е за основа за грима и става за всеки тип кожа.
Диди,ти не си ли взе скоро някакъв фдт на Гарлен?
Диди,ти не си ли взе скоро някакъв фдт на Гарлен?
Забравих да се похваля с парфюмчето,за което за разлика от очилата,парите ми стигнаха
За Ели ми е ясно,че е слаба ракия и скучен,но Диди на теб ще ти хареса.Идеален е за лятото.
За Ели ми е ясно,че е слаба ракия и скучен,но Диди на теб ще ти хареса.Идеален е за лятото.
Честито!
Каза ти че отиваш за парфюмче,а като се върна си траеш,чак се зачудих как в цяла Бюти зона нищо не ти е хванало окото
Я го опиши,мирисала сам го отдавна,опитвам се да си спомня,но ми изникват само ясни спомени за класическия вариянт.
Каза ти че отиваш за парфюмче,а като се върна си траеш,чак се зачудих как в цяла Бюти зона нищо не ти е хванало окото
Я го опиши,мирисала сам го отдавна,опитвам се да си спомня,но ми изникват само ясни спомени за класическия вариянт.
Леле,ако знаеш колко парфюми от БЗ искам.И както не си купих очила и бях с пари в мен.. Измъкнах се много бързо,иначе като нищо,щях да остана само със семки и бонбонки в джобчето
Утре ще го понося и ще ти го опиша обстойно.Сега ми е на китката,но се оказа,че има огромна разлика поне при мен от пръснат по гушка и т.н. и китка.
За Диди си го представям идеално,но ние с нея си приличаме парфюмно.
"Любимите" ти рози ми се струват много приглушени...айде утре ще го разнищя
Утре ще го понося и ще ти го опиша обстойно.Сега ми е на китката,но се оказа,че има огромна разлика поне при мен от пръснат по гушка и т.н. и китка.
За Диди си го представям идеално,но ние с нея си приличаме парфюмно.
"Любимите" ти рози ми се струват много приглушени...айде утре ще го разнищя
Не Ели,ползвах мостричка и имам пудрата
Инка,чакам да го разнищиш.
Добре че паркинга в Мола е под Бюти Зона и към Пикадили се слиза още надолу
Инка,чакам да го разнищиш.
Добре че паркинга в Мола е под Бюти Зона и към Пикадили се слиза още надолу
????- Гост
Аз пък реших,че си си го взела.
Ще споделиш ли как е като трайност,покривност?Лъсваш ли в Т-зоната след определено време?
Ще споделиш ли как е като трайност,покривност?Лъсваш ли в Т-зоната след определено време?
Много ми хареса и ще си го взема,вече ми свършва този на Клиник.
Като покривност е доста добър и наподобява този на La roche ако си го ползвала.
Като покривност е доста добър и наподобява този на La roche ако си го ползвала.
????- Гост
На Ники преди малко в БЗ са му подарили парфюмно тестерче и ми го донесе:
Ухае уникално!Страшно ми харесва.Утре ще си го сложа и ще го опиша.
Елегантен,но доста сладък,не поставя дистанция...направо се побърках да си душа китката
Ухае уникално!Страшно ми харесва.Утре ще си го сложа и ще го опиша.
Елегантен,но доста сладък,не поставя дистанция...направо се побърках да си душа китката
Заинтригува ме
Подлъгваш ли ме или да ходя утре да го пробвам
Подлъгваш ли ме или да ходя утре да го пробвам
Мисля,че ще ти хареса,но не искам да те разкарвам излишно Да не ме плюеш после и да разправяш онея за "синтетика и естетика"
Май давам много запомнящи се коментари,особено като са негативни
Сега се сещам,че Живънши и още един трябваше да пуснат.
Няма да ми е само затова разкарването спокойно,така или иначе съм при чичко доктор и после имам малко работа до ЦУМ дано и там ги има.
И да си кажа все пак,че ме мъчи-изложили са се с шишенцето,като руския одеколон навремето на дядо ми,същото.
Сега се сещам,че Живънши и още един трябваше да пуснат.
Няма да ми е само затова разкарването спокойно,така или иначе съм при чичко доктор и после имам малко работа до ЦУМ дано и там ги има.
И да си кажа все пак,че ме мъчи-изложили са се с шишенцето,като руския одеколон навремето на дядо ми,същото.
Диди,честито!Глосчето на кой е и за маската да кажеш как ще ти се стори
Аз получих тестерчета и едно червило:
Dr Arnaud Eye Contour Care
Dr Arnaud Youthful radiance serum
1-ви номер
Ели,шишенцето е уникално грозно,аз си помислих същото.Айде да пробваш и да пишеш!
Аз получих тестерчета и едно червило:
Dr Arnaud Eye Contour Care
Dr Arnaud Youthful radiance serum
1-ви номер
Ели,шишенцето е уникално грозно,аз си помислих същото.Айде да пробваш и да пишеш!
Диди,според мен ще ти хареса.На 5-тата минута парфюмът започва да си изменя силното начало и става бонбонен,пудрен и леко киселичък.Описан е като въображаема роза в росна утрин.Идеален е за дъждовно време според мен.Розата за сега не ми е осезаема,мирише ми точно на розов бонбон.Има намек за елегантност,но не е задължителен,за някои е неглиже.Трябва да го пробваш,но го изчакай,променя се.На мен ми е точно сладко-киселичък и определено не е от тези парфюми,от които има опасност да ти се догади,защото е лек,не те удря в главата.
Диди,честито!Крема за тяло на Локситан е страхотен,особено за след солариум,мазничък...перфектен.
Аз днес само от фризьорския салон
Също така и ново телефонче,но и аз не знам още какво е,Благо каза да имам търпение до довечера Моя снощи се поизпра леко в пералнята и не оцеля,но за щастие картата е в перфекто състояние или поне дава такива признаци.
Аз днес само от фризьорския салон
Също така и ново телефонче,но и аз не знам още какво е,Благо каза да имам търпение до довечера Моя снощи се поизпра леко в пералнята и не оцеля,но за щастие картата е в перфекто състояние или поне дава такива признаци.
Диди,сега се душкам и да ти кажа май по вероятно е да не го харесаш.След няколко часа си става типичен Floral,бонбоненото едвам се усеща,за сметка на киселичкото и тръпчивото и вече си стои елегантен според мен.
Не че е козметика,но няма как да не се пахваля
Сега остава само да му свикна,че почти нищо не мога да направя,свикнала съм си на добрите стари нормални телефони с клавиатура.
Сега остава само да му свикна,че почти нищо не мога да направя,свикнала съм си на добрите стари нормални телефони с клавиатура.
Със сигурност
Инка,пропуснала съм ти мнението.Хубави ли са тези червила?
На Есенс нищо не съм ползвала или поне не се сещам.
Инка,пропуснала съм ти мнението.Хубави ли са тези червила?
На Есенс нищо не съм ползвала или поне не се сещам.
Ели,честито,Благо да продължава все така!
Есенс е немска козметика,като цени е евтин клас,но съм попадала и на хубави неща от тях.Бях си взела пухче за пудра и малки четчици за сенки и са хубави.
А това червилце също ми харесва.Самото то е бяло с розов перлен отенък и като съм с него,все едно съм с вазелин,почти не си личи,мазничко,не става на черта.Абе,за червило нямащо 5лв си е супер.Аз като видях какво са ми подарили и се бях засилила да го подарявам на Крис за куклите и,но след като го пробвах,прилежно си го прибрах в шкафа
Есенс е немска козметика,като цени е евтин клас,но съм попадала и на хубави неща от тях.Бях си взела пухче за пудра и малки четчици за сенки и са хубави.
А това червилце също ми харесва.Самото то е бяло с розов перлен отенък и като съм с него,все едно съм с вазелин,почти не си личи,мазничко,не става на черта.Абе,за червило нямащо 5лв си е супер.Аз като видях какво са ми подарили и се бях засилила да го подарявам на Крис за куклите и,но след като го пробвах,прилежно си го прибрах в шкафа
Аз днес намазах с 2 червила,в един магазин на Леге са със страхотно намаление и нямаше как да пропусна
Подарък от Ники:
Много му бил харесал и днес ме изненада,така че давам втори шанс на парфюмчето
И тестерчета:
фдт
Много му бил харесал и днес ме изненада,така че давам втори шанс на парфюмчето
И тестерчета:
фдт
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD