Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Нови козметични придобивки
4 posters
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Нови козметични придобивки
Сега видях,че горе съм пуснала друга спирала,мойта не е водоустойчива,иначе пак се води Lancome Amplicils,ето я:
Аз все за обем си взимам,а нямам нужда.После миглите направо над веждите ми стигат и хората навън ме гледат странно Само очи ставам
Диди,тая за втори път ми прави един и същи номер.Махни,че гледа хората от високо,което лично мен ме вбесява,но и застанали двете да си лафят точно пред парфюмите на Шанел и аз я помолих да пробвам един парфюм,демек да се отмести,при което тя с примижали очи ме попита кой и ми пръсна на блотер!Естествено не се отмести.Аз 1 път си премълчавам,ама втори ми идва в повече.Върнах и блотера и и казах,че искам да го пробвам нормално,на кожа и да се отмести Супер унизително и стана,защото отправих молбата си с много високомерен тон и от тогава само като влеза с Крис и я виждам с периферното как ме стрелка злобничко
Аз все за обем си взимам,а нямам нужда.После миглите направо над веждите ми стигат и хората навън ме гледат странно Само очи ставам
Диди,тая за втори път ми прави един и същи номер.Махни,че гледа хората от високо,което лично мен ме вбесява,но и застанали двете да си лафят точно пред парфюмите на Шанел и аз я помолих да пробвам един парфюм,демек да се отмести,при което тя с примижали очи ме попита кой и ми пръсна на блотер!Естествено не се отмести.Аз 1 път си премълчавам,ама втори ми идва в повече.Върнах и блотера и и казах,че искам да го пробвам нормално,на кожа и да се отмести Супер унизително и стана,защото отправих молбата си с много високомерен тон и от тогава само като влеза с Крис и я виждам с периферното как ме стрелка злобничко
Аз затова мразя Бюти зоната на Стамболийски, много са смотани консултантките, в тази на Хемус обслужването е в пъти по добро, освен че ми е и на път, аз от там пазарувам предимно.
Кзвала съм и от кои други места, навсякъде ми дават тестерчета и ми предлагат сама да си избера от кои, защото си ме познават като редовен клиент
Инка, зеленото у супер за лятото, ей така само на чисто зелено няма да е,със сигурност ще му добавям някакви декорации отгоре, но ми харесва.Вече веднъж се лакирах с него и му сложих едни черно сребърни декорацийки, много сладко стана.
А за розичките, те са си на Вики, на нея и ги дадоха, тя подари по една на двете баби и третата си я изпръска
Честито! Спиралата щом е ланкомска трябва да е супер, те са много силни там.
Аз си взех слънцезащитната козметика, спрях се на спрея на Кларинс и на флуида за след слънце на Шисейдо
Основното, което ми повлия е наличието на пулверизатор.
Скоро четох една статия, не мога да се сетя в кое списание беше, че това е най-хигиеничния вариант.
Особено пък за кремовете за лице, те затова повечето ги продават с шпатулки, за да не се бърка директо с пръста вътре, защото колкото и да са ти чисти ръцете, по тях има определени бактерии, които като попаднат в крема, правят съединения с химичните съставки в самия него, които не са много хубави така да се каже Аз не мога да го обясня като хората, но статията беше много добре написана и ми повлия, аз тези шпатулки не ги ползвам, въпреки че имам, но пустото ми бързане , затова смятам просто в бъдеще да наблягам на козметика с пулверизатори.
Взех си и планираните крем за околоочния кунтур и нощен
Взех си и дегримьор, известно време карах на един натурален-розова вода+масло от гроздови семена.
Ексфолиант , вече го ползвах веднъж и след този на Клиник съм във възторг.
Интимен гел, който ми изписа гинеколога
Слънцезащитна серия за коса- шампоан, маска и флуид без отмиване.
И две парфюмчета, Извънземното направих опит да го отмина, но отказа да ми излезе от главата, а Диорчето ми се стори много сладурско и перфектно за сезона и така или иначе имах намерение да си взема пак оригиналната версия реших да взема тази, която е малко по кисела, не е сладка като другата, но пак си се усещат хубаво карамелизираните пуканки, които са му чара на този парфюм поне според мен.
Кзвала съм и от кои други места, навсякъде ми дават тестерчета и ми предлагат сама да си избера от кои, защото си ме познават като редовен клиент
Инка, зеленото у супер за лятото, ей така само на чисто зелено няма да е,със сигурност ще му добавям някакви декорации отгоре, но ми харесва.Вече веднъж се лакирах с него и му сложих едни черно сребърни декорацийки, много сладко стана.
А за розичките, те са си на Вики, на нея и ги дадоха, тя подари по една на двете баби и третата си я изпръска
Честито! Спиралата щом е ланкомска трябва да е супер, те са много силни там.
Аз си взех слънцезащитната козметика, спрях се на спрея на Кларинс и на флуида за след слънце на Шисейдо
Основното, което ми повлия е наличието на пулверизатор.
Скоро четох една статия, не мога да се сетя в кое списание беше, че това е най-хигиеничния вариант.
Особено пък за кремовете за лице, те затова повечето ги продават с шпатулки, за да не се бърка директо с пръста вътре, защото колкото и да са ти чисти ръцете, по тях има определени бактерии, които като попаднат в крема, правят съединения с химичните съставки в самия него, които не са много хубави така да се каже Аз не мога да го обясня като хората, но статията беше много добре написана и ми повлия, аз тези шпатулки не ги ползвам, въпреки че имам, но пустото ми бързане , затова смятам просто в бъдеще да наблягам на козметика с пулверизатори.
Взех си и планираните крем за околоочния кунтур и нощен
Взех си и дегримьор, известно време карах на един натурален-розова вода+масло от гроздови семена.
Ексфолиант , вече го ползвах веднъж и след този на Клиник съм във възторг.
Интимен гел, който ми изписа гинеколога
Слънцезащитна серия за коса- шампоан, маска и флуид без отмиване.
И две парфюмчета, Извънземното направих опит да го отмина, но отказа да ми излезе от главата, а Диорчето ми се стори много сладурско и перфектно за сезона и така или иначе имах намерение да си взема пак оригиналната версия реших да взема тази, която е малко по кисела, не е сладка като другата, но пак си се усещат хубаво карамелизираните пуканки, които са му чара на този парфюм поне според мен.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Мен старите Бюти зони ще ме изгубят май като клиент, очарована съм от един от консултантите в Дъглас, той преди беше в Локситан, страшно компетентно момче, на всичко ми отговаря, те тези от Стамболийски могат и да са мили (някои ), но са тотално некометентни.
А за ексфолианта на Клиник-голямо разочарование наистина
А за ексфолианта на Клиник-голямо разочарование наистина
Честито,Ели!Аз имам подозрния,че тези "пуканки" ще ми харесат повече от моите,които определено харесвам,но за сега не съм влюбена,макар че съм непостоянна в парфюмно отношение,така че не се знае..
За пулверизаторчето си права.Така е наистина,не само по-удобно,но и по-хигиенично!
Спиралата е трепач!Снимката във ФБ на профила ми е с нея.Няма наплъстяване,колкото и да нанасяш,извива,удължава...Ланком си е Ланком!
Пускам от последните дни
BRAUN ES2 Satinliner lon - shine
С права коса съм трепач,всички ме харесват повече)
J`adore Eau de Parfume
Най накрая си го купих
Бяха ме запалили с тестерче и не след дълго си го купих.На Дермакол този,който имам не ми стои толкова добре.Просто е адски покривен и ставам като маска.За вечер става,макар че пак ми е "плътен".А на IsaDora ми е перфектен.Много естествено ми стои,освен това е покривен,страшно доволна съм.
Руж,пак добро попадение.Лесно се нанася,за разлика от този ми на Lumene.Много хубав перелен блясък и стои нежно.
Маска за боядисана коса
и подаръци от конкорд:
тестерчета:
някакво душ гелче,пише The refreshing nature-aloe and cucumber,още не съм го пробвала,то е малко,за две измивания.
За пулверизаторчето си права.Така е наистина,не само по-удобно,но и по-хигиенично!
Спиралата е трепач!Снимката във ФБ на профила ми е с нея.Няма наплъстяване,колкото и да нанасяш,извива,удължава...Ланком си е Ланком!
Пускам от последните дни
BRAUN ES2 Satinliner lon - shine
С права коса съм трепач,всички ме харесват повече)
J`adore Eau de Parfume
Най накрая си го купих
Бяха ме запалили с тестерче и не след дълго си го купих.На Дермакол този,който имам не ми стои толкова добре.Просто е адски покривен и ставам като маска.За вечер става,макар че пак ми е "плътен".А на IsaDora ми е перфектен.Много естествено ми стои,освен това е покривен,страшно доволна съм.
Руж,пак добро попадение.Лесно се нанася,за разлика от този ми на Lumene.Много хубав перелен блясък и стои нежно.
Маска за боядисана коса
и подаръци от конкорд:
тестерчета:
някакво душ гелче,пише The refreshing nature-aloe and cucumber,още не съм го пробвала,то е малко,за две измивания.
шампоан за боядисана коса
сенки сатен
подаръци от конкорд:
лосион за суха кожа
блестящ брокат за очи и мигли
сенки сатен
подаръци от конкорд:
лосион за суха кожа
блестящ брокат за очи и мигли
Честито на всички от мен!
Много хубави неща!
Муц, тези четки специално за мен си ги взела, знам аз
Аз си взех парфюм за бала
и още няколко неща.
Много хубави неща!
Муц, тези четки специално за мен си ги взела, знам аз
Аз си взех парфюм за бала
и още няколко неща.
AnnLulu- Брой мнения : 26
Вот : 3
Майтапиш се,но наистина специално за теб ги купих.
Обещавам утре ще си най-добре гримираната (и не само ) абитуриентка.
Идилито е страхотен избор, радвам се че си го предпочела пред Лолата.
Инка, сенките изглеждат страхотно. А лосиона има ли аромат?
Обещавам утре ще си най-добре гримираната (и не само ) абитуриентка.
Идилито е страхотен избор, радвам се че си го предпочела пред Лолата.
Инка, сенките изглеждат страхотно. А лосиона има ли аромат?
Ели,на Пупа са много добри тези,онзи ден бях с тях,стоят перлено с металически розов блясък и не мръднаха целия ден,а на Lumene тази серия е страхотна.
Лосиончето,ох не питай!Както ти казваш "рози и високомерие" Няма да го използвам за тяло,само за мммм ходила Едно към едно е с онези мускалчета-роза
Значи Ани ще се остави в ръцете на Ели за грима на бала Наистина се надявам да си и толкова симпатична,колкото разправя
Нямам търпение да видя снимки!!! (роклята е жестока )
Лосиончето,ох не питай!Както ти казваш "рози и високомерие" Няма да го използвам за тяло,само за мммм ходила Едно към едно е с онези мускалчета-роза
Значи Ани ще се остави в ръцете на Ели за грима на бала Наистина се надявам да си и толкова симпатична,колкото разправя
Нямам търпение да видя снимки!!! (роклята е жестока )
Аз за зелените говорех
Това на Пупа не е ли руж?
Тя ми има доверие А и сме правили поне 10 пробни, ако утре се изложа ще съм за бой, но няма
А роклята не си я виждала,онази която показвах отпадна
Това на Пупа не е ли руж?
Тя ми има доверие А и сме правили поне 10 пробни, ако утре се изложа ще съм за бой, но няма
А роклята не си я виждала,онази която показвах отпадна
-това са сенките,а и руж си взех,по нагоре го пуснах и той е страхотен.
Роклята викаш е отпаднала.Хубава беше,но явно новата е още по-яка.Айде,после ще показвате снимки,че ще се пръсна от любопитство!
Роклята викаш е отпаднала.Хубава беше,но явно новата е още по-яка.Айде,после ще показвате снимки,че ще се пръсна от любопитство!
Честито,Диди!Много хубави неща!
Ето от мен:
пак ме зарибяват с тестери на Ингрид Милет,а моливчето също ми е подарък,на Isa Dora в много готин блонд цвят
рол-онче на Ревлон,ухае страхотно на пудра,а като трайност ще го видя как е
Ето от мен:
пак ме зарибяват с тестери на Ингрид Милет,а моливчето също ми е подарък,на Isa Dora в много готин блонд цвят
рол-онче на Ревлон,ухае страхотно на пудра,а като трайност ще го видя как е
Честито и на двете от мен!
Инка, как е дегримьора?
Диди, кажи за нещата на Сисли, аз отдавна съм решила да изпробвам някои неща
Аз съм си поръчала от фризьорката
и след малко ще мина да си ги взема.
Инка, как е дегримьора?
Диди, кажи за нещата на Сисли, аз отдавна съм решила да изпробвам някои неща
Аз съм си поръчала от фризьорката
и след малко ще мина да си ги взема.
Мерси!!!
Че ще остана доволна няма съмнение и преди съм го ползвала
Аз съм хвърлила око на един фдт на Сисли и на едни цветни моливи за очи
Че ще остана доволна няма съмнение и преди съм го ползвала
Аз съм хвърлила око на един фдт на Сисли и на едни цветни моливи за очи
Аз нямам нищо на Сисли.Ще изчакам да се похвалите и да ме изкушите
А Диди,ружчето ми изглежда свежарско,бих си го взела,да ти кажа
А Диди,ружчето ми изглежда свежарско,бих си го взела,да ти кажа
Речено-сторено -виолетки за мама за празника
Подариха ми тестерчета
Angel Sunessence Edition Bleu Lagon-отврат
Burberry Sport for Men-харесвам
Подариха ми тестерчета
Angel Sunessence Edition Bleu Lagon-отврат
Burberry Sport for Men-харесвам
Честито
На мен много ми хареса Angel Sunessence
Моите последни неща
+подарък
На мен много ми хареса Angel Sunessence
Моите последни неща
+подарък
Честито,Ани!Много го харесвам портокала с мляко на Нивея
Да кажеш после за нещата на Виши дали си доволна
Да кажеш после за нещата на Виши дали си доволна
Честито,Диди! Спиралата ще е трепач!А това на Нукс блестящото от толкова време все ще си го взимам и забравям...да кажеш как е Аз съм фен на марката
Честито на всички!
Новия Ангел и аз не го харесах, блудвав ми е.
Ани, има ли толкова тънем нюанс на Вишито, ти отвсякъде ме биеш с тен
И аз от списания си имам мострички, но въобще не е моя цвят и само мога да кажа, че ми се стори доста течен като консистенция.
Ина, и ти ли си си я взела спиралата? Наистина е супер
Диди, пак ли ги има сетовете дегримьор+спирала?
А за блестящото на Нукс, ако може и снимчица да сложиш, много ми е любопитно как седи.
От вчера
-четох много хвалби и се запалих
И от днес
Новия Ангел и аз не го харесах, блудвав ми е.
Ани, има ли толкова тънем нюанс на Вишито, ти отвсякъде ме биеш с тен
И аз от списания си имам мострички, но въобще не е моя цвят и само мога да кажа, че ми се стори доста течен като консистенция.
Ина, и ти ли си си я взела спиралата? Наистина е супер
Диди, пак ли ги има сетовете дегримьор+спирала?
А за блестящото на Нукс, ако може и снимчица да сложиш, много ми е любопитно как седи.
От вчера
-четох много хвалби и се запалих
И от днес
Честито,Ели!
Спиралата я нямам,но съм чела добри отзиви за нея,не че някога съм се съмнявала в качеството и
От мен боя и останалото са тестерчета за зарибявка
Спиралата я нямам,но съм чела добри отзиви за нея,не че някога съм се съмнявала в качеството и
От мен боя и останалото са тестерчета за зарибявка
Честито!
Anais , и на снимката ли си с тази боя?
А за фтд на Виши доста слабо покритие има, след безсънни нощи като сенките под очите ми стигат до средата на бузите не върши работа
Иначе дегримьора е хубав, почиства прилично и водоустойчива спирала.
Аз днес си взех
Мокри кърпички за почистване на грим, лакочистител без ацетон и гъба.
Anais , и на снимката ли си с тази боя?
А за фтд на Виши доста слабо покритие има, след безсънни нощи като сенките под очите ми стигат до средата на бузите не върши работа
Иначе дегримьора е хубав, почиства прилично и водоустойчива спирала.
Аз днес си взех
Мокри кърпички за почистване на грим, лакочистител без ацетон и гъба.
Хахаха,добре си го описала,то за тези нощи нищо не помага,аз специален крем си взех ама нц.AnnLulu написа:Честито!
Телескопика е хубава спирала,не си ли доволна от Мейбълина,или и ти като мен по две си купуваш?
????- Гост
Те на Лореал всички са хубави, поне всички които съм ползвала.
Тази Мейбълин също е хубава извива и дава обем, аз просто ползвам по няколко
Тази Мейбълин също е хубава извива и дава обем, аз просто ползвам по няколко
Честито!
Ани, не ти е виновен фдт-на че скитосваш по цели нощи ... и даже не се обаждаш да ме поканиш и мен
Диди, да кажеш за антицелулитния,и моя е на Шисейдо, но е друг,а и аз се мажа от дъжд на вятър
Ина,как ти се стори парфюмчето?
Ани, не ти е виновен фдт-на че скитосваш по цели нощи ... и даже не се обаждаш да ме поканиш и мен
Диди, да кажеш за антицелулитния,и моя е на Шисейдо, но е друг,а и аз се мажа от дъжд на вятър
Ина,как ти се стори парфюмчето?
Ели ми е показвала нейни,а аз искам от бала да видя някоя.Ани,айде смили се.Обещавам няма да я вкарвам в елмаз и тем подобни
Диди,този цвят много естествено ми стои и за това на него си се спрях.Колкото и да експериментирам,впослествие се оказва,че най-близо до моето трябва да си е
Диди,този цвят много естествено ми стои и за това на него си се спрях.Колкото и да експериментирам,впослествие се оказва,че най-близо до моето трябва да си е
Ели,никъде го няма в мрежата,убих се да го търся,бил най-новия на дизайнера.И се душках докато бях оня ден с него,без да съм наясно с пирамидата му...Ми,мирише ми на червени плодчета,на сладко от шипки..нещо такова.Трябва да изпръскам и другия тестер.Ванилия със сигурност има,диви ягоди също.За студено време е.Мармаладен тип.
Anais написа:Ели,никъде го няма в мрежата,убих се да го търся,бил най-новия на дизайнера.И се душках докато бях оня ден с него,без да съм наясно с пирамидата му...Ми,мирише ми на червени плодчета,на сладко от шипки..нещо такова.Трябва да изпръскам и другия тестер.Ванилия със сигурност има,диви ягоди също.За студено време е.Мармаладен тип.
Май говорим за различни.
Аз за този питах от тестерчето http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-Crystal-Creek-Wood-8110.html
Колкото и да са ни различни усещанията е невъзможно така да ти мирише
Аз те харесвам повече с по-тъмната коса
За мъжкия питаш.Невероятен е!При първо пръскане все едно си се надвесила над вода пълна с мокри пръчки После се изменя и става по малко дървесен и го усещам аква и мек,не е агресивен.С мъжките ми е трудно да описвам....Супер ми се стори!Особено в жегите ще е трепач
Искам да съм блондинка пък
Да кажеш как е део-то, въпреки че предпочитам рол-они.
Аз пък съм се заблудила за парфюма, изобщо не съм видяла, че е мъжкия.
Нищо, добре звучи, може и Благо да се уреди.
Днес само един лак за коса в голяма опаковка, че бързо го хабя.
Аз пък съм се заблудила за парфюма, изобщо не съм видяла, че е мъжкия.
Нищо, добре звучи, може и Благо да се уреди.
Днес само един лак за коса в голяма опаковка, че бързо го хабя.
Ще кажа,то го има и като рол-онче и стикче.
Знаеш ли,лак за коса никога не съм имала и представа си нямам защо
Със здраве да си го изпръскаш!
Знаеш ли,лак за коса никога не съм имала и представа си нямам защо
Със здраве да си го изпръскаш!
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Нови детски придобивки
» Последни придобивки в гардероба ни
» Нови песни
» ГОЛЯМОТО ЧЕТЕНЕ - Нови книги, стари книги, хубави книги....
» Последни придобивки в гардероба ни
» Нови песни
» ГОЛЯМОТО ЧЕТЕНЕ - Нови книги, стари книги, хубави книги....
Страница 4 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD