Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
"Аватар" - филмът, в който проглеждаш
5 posters
Страница 1 от 1
"Аватар" - филмът, в който проглеждаш
Много ми се иска този филм да бъде коментиран във форума. Как е асимилиран и разбран, впечатления, мнения. "Ако искаш да скриеш нещо, сложи го на видно място"- беше казал някой, така е и с този филм. Кой има сетивата да го види и какво вижда? Толкова много знаци и символика има в него, а Дж. Камерън го е замислил още преди 15 години. Сега обаче е времето за разбиране на този филм, но пак от немного хора.
Последната промяна е направена от true на Нед Яну 10, 2010 10:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
true- Брой мнения : 35
Вот : 1
Re: "Аватар" - филмът, в който проглеждаш
Чудесно е, че пусна темата!!! Няма да коментирам качеството и изработката на филма от техническа гледна точка, защото смятам, че се виждат с просто око. Но за посланието, което се съдържа в сюжета на филма можем да говорим до утре, без да спрем за миг дори....Отдавна не бях гледала филм, който да ме накара така глобално да се замисля за света около нас!!!
sunlit, извинявай, че малко доукрасих темата ти Добавих трейлър и линк за теглене на филма, за тези, които все още не са го гледали. Но моят съвет е да си направят удоволствието да го гледат на голям екран 3D, защото голяма част от магията на филма се състои в ефектите му
Хубава Тема :)
Аз мога ли да си позволя да добявя колекцията на Филма Аватар ,който качих не много Скоро ?!
Ако не Ви се тегли Ето го В няколко Части
Гледай Онлайн Тук !
Ако не Ви се тегли Ето го В няколко Части
Гледай Онлайн Тук !
elihancho1981- Брой мнения : 34
Sepphora, не се извинявай, надявах се ти да направиш доукрасяването, защото зная, че имаш такъв сайт. Всичките ти сайтове ми харесват и ги чета, дори съм си копнала някой неща в моя блог, надявам се не се сърдиш. Радвам се, че те познавам.
true- Брой мнения : 35
Гледах филма на 3D .... - добър филм Коментара ми е следния - добър замисъл като за касов филм , сравнително добро изпълнение ...не много добра игра на актьорите, липса на добра филмова музика, която да доукраси фона
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Similar topics
» "Моите мили съседи" - сериалът, който ме разтоварва :)
» Коледа - "ЗА" и "ПРОТИВ" смяна на датата на празника!!!!
» Twilight Saga: New Moon (Новолуние)
» Филмова музика
» Турски Сериал на ( Гордата Аси ) Туба Бюйюкюстюн " Под Липите " ( Ihlamurlar Аltinda )
» Коледа - "ЗА" и "ПРОТИВ" смяна на датата на празника!!!!
» Twilight Saga: New Moon (Новолуние)
» Филмова музика
» Турски Сериал на ( Гордата Аси ) Туба Бюйюкюстюн " Под Липите " ( Ihlamurlar Аltinda )
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD