Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Топ 10 Малка черна рокля - АНКЕТА
5 posters
:: Мода
Страница 1 от 1
Топ 10 Малка черна рокля - АНКЕТА
Малката черна рокля - емблематична, задължителна за гардероба на всяка дама, дрехата, превърнала се в нарицателно...
Хиляди страници са изписани за нея, милиони нейни вариации са измислени от дизайнерите и милиарди са похарчени, за да може Тя да достигне това величие, на което се радва днес.
Тук ние няма да изреждаме отново какви са преимуществата й, какви чувства може да породи или при какви поводи е подходяща да се облече, а ви предлагаме да изберем Топ 10 на най-елегантните малки черни рокли, които са сътворили дизайнерите през тази година.
Разгледайте 12-те предложения и гласувайте в анкетата, намираща се в края на статията, след една седмица ще видим кои са роклите, заемащи челните позиции.
Хиляди страници са изписани за нея, милиони нейни вариации са измислени от дизайнерите и милиарди са похарчени, за да може Тя да достигне това величие, на което се радва днес.
Тук ние няма да изреждаме отново какви са преимуществата й, какви чувства може да породи или при какви поводи е подходяща да се облече, а ви предлагаме да изберем Топ 10 на най-елегантните малки черни рокли, които са сътворили дизайнерите през тази година.
Разгледайте 12-те предложения и гласувайте в анкетата, намираща се в края на статията, след една седмица ще видим кои са роклите, заемащи челните позиции.
Re: Топ 10 Малка черна рокля - АНКЕТА
Обожавам малката черна рокля като задължителна за всеки женски гардероб. Гласувах за номер 8, оказа се на четвърто място по рейтинг. Харесвам стилни, семпли, ненатруфени, непретенциозни, загадъчно разголени, дължина малко над коляното, абе красиви рокли. Но никога една рокля не трябва да е по-красива от жената, която я носи!
true- Брой мнения : 35
Вот : 1
И аз си падам по черните рокли А тази, за която гласувах е на Първо място Имаме значи участници, познали верният отговор
Моите лични разбирания за черна рокля са следните - дълга, вталена, изчистена, с дълбока цепка отзад или отпред, а по деколтето съобразена с фигурата и лицето на съответната жена . Опитах се да харесам някой от предложените модели , но не успях
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Ти ми даваш идея да направим друга анкета : Топ 10 Официална Вечерна Черна рокля Хайде давай първата идея в картинки!!!
Малки черни рокли по мой вкус са тези :
Това бих облякла с удоволствие :
А тези се доближават до това за което говоря:
А тези се доближават до това за което говоря:
Ето предложения и от мен...
Тази ми харесва,но ми е малко сладникава
Ето нещо,което много ми допада и с удоволствие бих облякла,не е точно черен цвят,но да предположим че е...
Тази ми харесва,но ми е малко сладникава
Ето нещо,което много ми допада и с удоволствие бих облякла,не е точно черен цвят,но да предположим че е...
melasa- Брой мнения : 81
Вот : 5
Местожителство : В сърцето на един мъж....
:: Мода
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD