Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
ИСТОРИЯТА НА ЕДНА МАЙКА
2 posters
:: Любовта...
Страница 1 от 1
ИСТОРИЯТА НА ЕДНА МАЙКА
Преглеждайки форума"Часът на мама"попаднах на тази тема....ИСТОРИЯТА НА ЕДНА МАЙКА
Няма да се впускам в подробности с какви чувства се борих докато я прочетох....всеки човек още повече майка ще ме разбере за какво говоря...Реших,че колкото повече хора видят тази майчина неволя,толкова е по-голям шанса да се помогне на детенцето й....Съзнавам,че това не е единственото семейство с болно дете,което се нуждае от помощ и подкрепа...Историята силно ме развълнува и освен скромното което мога да дам,реших да направя и това...помествам темата в категория "Любов"...защото милосърдието е също любов....
Няма да се впускам в подробности с какви чувства се борих докато я прочетох....всеки човек още повече майка ще ме разбере за какво говоря...Реших,че колкото повече хора видят тази майчина неволя,толкова е по-голям шанса да се помогне на детенцето й....Съзнавам,че това не е единственото семейство с болно дете,което се нуждае от помощ и подкрепа...Историята силно ме развълнува и освен скромното което мога да дам,реших да направя и това...помествам темата в категория "Любов"...защото милосърдието е също любов....
melasa- Брой мнения : 81
Вот : 5
Местожителство : В сърцето на един мъж....
Re: ИСТОРИЯТА НА ЕДНА МАЙКА
Трогнах се и се разчувствах
Ще го постна, за да го видят повече хора!!!
ДА СПАСИМ МИХАЕЛА !!!!!!!!
Банка ОББ
BG 38 UBBS 80021093375620
Михаела Милкова Асенова
Ще го постна, за да го видят повече хора!!!
ДА СПАСИМ МИХАЕЛА !!!!!!!!
Банка ОББ
BG 38 UBBS 80021093375620
Михаела Милкова Асенова
He3acnuBka браво мила за поста ти,дано има ангажираност ....в крайна сметка дори един човек да сме заинтригували пак е нещо.....
А не би трябвало да е така....Днес гледах предаването"Денят е прекрасен" и то започна именно с новината за предстоящия благотворителен концерт в Пловдив в подкрепа на Михаела на 16.12.2009г. и като казаха,че са продадени едва 10 билета...Безмълвна останах ...Децата са по-милосърдни от нас и има какво да научим от тях,именно те организирали този концерт...
:: Любовта...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD