Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Кое ме прави щастлива
5 posters
Страница 1 от 1
Кое ме прави щастлива
Как разбираме щастието? Знаете ли кое е антипод на Щастие? Повечето ще кажат Нещастие, но правилният отговор е Страх!
true- Брой мнения : 35
Вот : 1
Re: Кое ме прави щастлива
Хубава тема
Щастието...относително понятие за всеки човек и различно през всички етапи от живота ни.
За мен се изразява в това хората, които обичам да са щастливи, това ще ми внесе спокойствие - да ги виждам здрави, усмихнати, задоволени и радващи се на живота
Антипод на щастието...не се бях замисляла до момента дали страхът е антиподът на щастието, но да...сега след като прехвърлих всичко през главата си съм абсолютно съгласна с теб.
Щастието...относително понятие за всеки човек и различно през всички етапи от живота ни.
За мен се изразява в това хората, които обичам да са щастливи, това ще ми внесе спокойствие - да ги виждам здрави, усмихнати, задоволени и радващи се на живота
Антипод на щастието...не се бях замисляла до момента дали страхът е антиподът на щастието, но да...сега след като прехвърлих всичко през главата си съм абсолютно съгласна с теб.
Да темата е хубава Обикновено разбирам със задна дата, че в даден момент съм била щастлива...Така, че не мога да кажа кое точно ме прави щастлива Все още се уча да улавям мига ...защото щастието е миг
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Радвам се, че темата ви харесва. Нека да обобщим до тук: алтруизъм, спокойствие и умение да се улови мига. При 100%-тово участие ще получим истинския отговор, ще напълним думата с адекватното съдържание. Дали то е било еднакво през всичките години, откакто думата съществува? Щом хората се променят, може би и абстрактните им разбирания - също...
true- Брой мнения : 35
Вот : 1
Щастлива ме правят много и различни неща....понякога съм щастлива само от слънчевия ден и възможността да му се наслаждавам... Конкретно мога да напиша "Кое не ме прави щастлива".....грубостта,лицемерието,жестокостта....
melasa- Брой мнения : 81
Вот : 5
Местожителство : В сърцето на един мъж....
tova da bda s libimata mi priatelka
iva_sexsa- Брой мнения : 1
Вот : 0
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD