Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
не е лесно да си жена
3 posters
Страница 1 от 1
не е лесно да си жена
Не мога да разбера защо природата така яко се е изгаврила с нас жените- на нас живота ни е много по-гаден и свързан с неприятни усещания чисто физически-постоянно се влияем от гадните си женски хормони -или сме в ПМС или сме в цикъл и то какво-минал месеца и хайде пак всичко отначало.
В секса не ни е толкова хубаво, колкото на мъжете -ако беше обратното нямаше да има хиляди форуми за жени, които никога не са свършвали или свършват, но много рядко-имам чувството, че секса е измислен само за кеф на мъжа, защото на тях им и нужно проникване, докато на жената не чак толкова, защото жените не свършват така, а чрез стимулация на клитора или поне по-голямата част-това е много нечестно -трябваше и на нас проникването да ни носи такова удоволствие и оргазъм, както на тях, но уви-нагърбени сме и да раждаме и постоянно да се грижим за външния си вид-гримове, епилации, а на мъжете им и супер айляшко-не се занимават с такива неща, а отгоре на всичко като почнат да остаряват ги мислят за секси- мъж да си на този свят.
valeria- Брой мнения : 5
Вот : 0
Re: не е лесно да си жена
Уау.... умопомрачително не си права valeria
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
защо да не съм и за кое по-точно не съм права?bu написа:Уау.... умопомрачително не си права valeria
Честно казано първото ти изречение съм го чувала като оплакване от мъже във връзка с нежеланието на партньорките им за близост. Наистина ПМС има и то смея да твърдя при почти всички жени, но той не е причина , а следствие от самотата на жените. Самота, която те, волно или не сами си избират .
А да твърдиш , че на мъжете им е по-приятно....звучи много тъжно, когато го чуеш от жена. Кажи ми защо тогава да си стар ерген е интригуващо и привлекателно за жените(особено ако си с престижна професия), а да си стара мома е просто "диагноза"(независимо колко престижна е професията ти) ?
А да твърдиш , че на мъжете им е по-приятно....звучи много тъжно, когато го чуеш от жена. Кажи ми защо тогава да си стар ерген е интригуващо и привлекателно за жените(особено ако си с престижна професия), а да си стара мома е просто "диагноза"(независимо колко престижна е професията ти) ?
а ти какво мислиш за жените ?В сравнение с мъжете са по-ощетени ,особено като физика нали ? - с този цикъл ,ПМС и т.н.bu написа:Честно казано първото ти изречение съм го чувала като оплакване от мъже във връзка с нежеланието на партньорките им за близост. Наистина ПМС има и то смея да твърдя при почти всички жени, но той не е причина , а следствие от самотата на жените. Самота, която те, волно или не сами си избират .
Ще се опитам накратко да ти напиша какво мисля(накратко,защото темата е много обширна)
Смятам, че жената е създадена, за да дарява и получава любов, внимание и топлина . Нека не ти звучи поетично, казвам го съвсем сериозно. В природата на жената е да дава живот, дори и на най-дребните неща и да създава около себе си хармония. "Хармония" е ключовата дума Когато ние жените сме самотни(причините могат да са различни) тази хармония не можем да я създадем, защото за нея трябват поне двама и тогава идва лошото настроение, липсата на желание за действие ,хормоналното ниво се нарушава и съответно ПМС е налице(т.е. нашата природа се бунтува). А цикълът сам по себе си не е нещо кой знае какво и не пречи ако има желание за близост.Да ...но ако има с кого(да се разбира човек към който имаш чувства) , а когато няма ето ти отново лошо настроение и оправданието е "цикъла".Не е ли така? И ако това състояние продължи, с натрупването на годинките нещата стават страшни и "диагнозата" ти е готова. Защото ние жените се самозалъгваме(или се опитваме да излъжем другите), че успешната професия е нещо от първостепенна важност. Ние жените имаме нужда от любов и нейното превъплъщение във секс във пъти повече, отколкото мъжете. И това не зависи от конкретната жена, просто природата така иска да бъде.
И ако твърдиш,че на нас ни е по-малко приятно, това е заради избора ти на партньор.Не ме разбирай погрешно-не че конкретния мъж не е добър(между другото смятам понятието "добър" за неправилно), просто ти си направила неподходящ избор ,защото нямаш необходимите чувства, които да раздвижат хормоните ти и да те накарат да ...
Усмихнат ден
Смятам, че жената е създадена, за да дарява и получава любов, внимание и топлина . Нека не ти звучи поетично, казвам го съвсем сериозно. В природата на жената е да дава живот, дори и на най-дребните неща и да създава около себе си хармония. "Хармония" е ключовата дума Когато ние жените сме самотни(причините могат да са различни) тази хармония не можем да я създадем, защото за нея трябват поне двама и тогава идва лошото настроение, липсата на желание за действие ,хормоналното ниво се нарушава и съответно ПМС е налице(т.е. нашата природа се бунтува). А цикълът сам по себе си не е нещо кой знае какво и не пречи ако има желание за близост.Да ...но ако има с кого(да се разбира човек към който имаш чувства) , а когато няма ето ти отново лошо настроение и оправданието е "цикъла".Не е ли така? И ако това състояние продължи, с натрупването на годинките нещата стават страшни и "диагнозата" ти е готова. Защото ние жените се самозалъгваме(или се опитваме да излъжем другите), че успешната професия е нещо от първостепенна важност. Ние жените имаме нужда от любов и нейното превъплъщение във секс във пъти повече, отколкото мъжете. И това не зависи от конкретната жена, просто природата така иска да бъде.
И ако твърдиш,че на нас ни е по-малко приятно, това е заради избора ти на партньор.Не ме разбирай погрешно-не че конкретния мъж не е добър(между другото смятам понятието "добър" за неправилно), просто ти си направила неподходящ избор ,защото нямаш необходимите чувства, които да раздвижат хормоните ти и да те накарат да ...
Усмихнат ден
въпроса беше ,че мисля ,че не е честно на нас да се падат тези неприятни усещания по време на цикъл и самия цикъл - аз не мисля ,че не е кой знае какво - например в едит напрегнаг ден само цикъла ти липсва ,много жени имат проблеми с цикъла си и изобщо ни им е приятно като са така , а като прибавим и ПМС преди това ,картинката става съвсем розова , а мъжете са пощадени от тези неща-какво им е всъщност на тях от физическа гледна точка - нищо, живеят си живота много по-безоблачно-това имах предвид и отгоре на всичко жената винаги е по-подценявана от мъжа ,само ,защото е жена и аз незнам защо - не стига ,че търпим всичките тези неща ами въпреки това мъжете винаги ще се мислят за нещо повече от нас -не е честноbu написа:Ще се опитам накратко да ти напиша какво мисля(накратко,защото темата е много обширна)
Усмихнат ден
Експозето ми по-горе беше в доказателство за това, че не природата ни е ощетила нас жените или още по-малко е несправедлива към нас, а ние жените сами си ги създаваме проблемите, като кога осъзнато, кога не , бягаме от природата си и се отдалечаваме от основната функция ,за която сме създадени . Чисто физически мъжете може би имат по-малко неразположения, но на тях е отредена не маловажната роля да се грижат за "слабия' пол и поколението, а за това им трябва по-голяма физическа издръжливост. Освен това, с риск да обидя феминистично настроените жени, ще споделя мнението си, че в почти всички професионални сфери мъжете са по-добри. Аз лично предпочитам зъболекар -мъж, лекар-мъж, адвокат-мъж,комп.специалист-мъж, архитект-мъж и т.н. Помисли си, ти не би ли имала по-голямо доверие на мъж-специалист в дадена област ? Освен всичко друго , мъжете имат вродено свойство да се концентрират само върху един даден проблем и да хвърлят усилия да се квалифицират само в една област.Докато ние жените, като се приберем от работа, започваме да мислим за другите си задължения, нали
ами кой ако не природата е виновна ,че изпетваме повече неприятни усещание ?- мен не ме интересува кой е по-добър в дадена област ,но не мисля ,че е честно да търпим всеки месец тези несгоди и напрпимер не е честно ,че някои жени не получават вагинален оргазъм и че проникването е повече кеф за мъжете и те си свършват почти всеки път , а ние не можем - трябваше поне в секса да ни е по-хубаво за сметка на цикъла всеки месец
Весели и усмихнати празници пожелавам
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD