Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Нещо смешно, което сте направили или казали, без да се замислите
4 posters
Страница 1 от 1
Нещо смешно, което сте направили или казали, без да се замислите
Преди няколко години, когато дъщеря ми беше малка седяхме в една градинка, беше пролет, цветята разцъфтели...красота! Една пеперуда кацнала на една теменужка, направо като за снимка... и аз бързайки да кажа на детето "Виж мамо пеперудката как е кацнала на теменужката, изцепих: "виж мамо темерутката!"
Re: Нещо смешно, което сте направили или казали, без да се замислите
Да се включа и аз във веселата тема Та значи историята е следната: аз - млада майка, седнала на кафенце....детето шляпка насам-натам и изведнъж го виждам как държи едно глухарче пухкаво в ръката си и се опитва да го изяде. Скачам аз от стола, хуквам към него и викам:"Не го лапай, мамо, духай гоооо!" След това осъзнах, че има доста хора и те гледаха ето така а аз - ето така:
Евала момичета! Колкото пъти се сетя за тези две описани от вас случки, толкова пъти се смея
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Bu, някой път ще ти разкажем на ухо как двечките с колежката Sepphora подпалихме кухнята....тогава не знам дали ще се смееш или ще плачеш...от смях
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Ей сега ще ви споделя нещо съвсем прясно! Преди малко една приятелка ми разказа какво й се случило наскоро. Отишла тя на гости на неин колега, който живее точно до адвокатска кантора и решили да излязат на кафенце. Речено-сторено....Добре обаче излизат те на площадката, точно пред адвокатската кантора....нашата мадама с един шал, обрамчен с дълги кълбенца от заешка козина се суети и се опитва да си го преметне елегантно около врата и казва следното на висок тон: "Калине, чакай малко да си оправя тея пусти космати топки, дето са ми се заплели между краката..." Калин ето така: А от адвокатската кантора, секунда пауза тишина с последвал бурен смях. Нашето момиче се усетило чак след 5 минути какво е казало....
Какво ли може да си помисли човек в тази ситуация
Victory- Брой мнения : 23
Вот : 3
Със сигурност няма да е много благоприлична мисълта
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD