Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Деца в пубертета
3 posters
:: За децата
Страница 1 от 1
Деца в пубертета
Имам син в пуберитета,на 15 години.Естествено, че имам трудности с държанието му и с възпитанието му! Моля, родители с деца на такава възраст да се включат по темата!
Последната промяна е направена от martidid на Пет Апр 23, 2010 10:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Позволих си да поправя заглавието)
rosica57- Брой мнения : 10
Вот : 0
Re: Деца в пубертета
С удоволствие ще се включа по конкретно зададен проблем
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
BU,
Благодаря,че откликнахте на моя вик за помощ. Много трудно се справяме аз и мъжът
ми с нашия тийнейджър. Каквото и да му кажем или спокойно да го помолим за нещо,
скача като ужилен и започва да крещи да го оставим на спокойствие. С него не може
да се говори с нормален тон. Иначе, не мога да си кривя душата, е чувствителен и
притеснителен за нас (напр.като закъснеем вечер). Някой път се чудим с мъжа ми,
дали е добре с нервите и смятахме да го водим на лекар.
Благодаря,че откликнахте на моя вик за помощ. Много трудно се справяме аз и мъжът
ми с нашия тийнейджър. Каквото и да му кажем или спокойно да го помолим за нещо,
скача като ужилен и започва да крещи да го оставим на спокойствие. С него не може
да се говори с нормален тон. Иначе, не мога да си кривя душата, е чувствителен и
притеснителен за нас (напр.като закъснеем вечер). Някой път се чудим с мъжа ми,
дали е добре с нервите и смятахме да го водим на лекар.
За проявите, които споделяте не смятам, че е необходима лекарска намеса.Дори обратно-тя би влошила отношението му към вас. Щом иска спокойствие , нека го получи. Най -вероятно е влюбен, но нещо пречи да изкаже своите чувства. Вашето прекомерно внимание, предвид състоянието му ще го дразни още повече.Бъдете около него, но не му досаждайте( разбира се като се уверите преди това, че няма признаци за употреба на амфети или дрога, само в тези случаи е необходима намесата ви )
Така смятам аз
Така смятам аз
И още нещо Ако все пак не искате да стоите със скръстени ръце, то поинтересувайте се има ли любим предмет в училище и поговорете с преподавателя му по този предмет(освен с класната му).Не рядко хора , които дори не познаваме се оказва, че познават по-добре от нас собствените ни деца .Ако преподавателят по този предмет ви съобщи за нещо притеснително в поведението му, тогава мислете пак...но ако има неща,които детето ви върши с удоволствие и те са свързани с умствен труд, то не смятам, че има основание за паника.
Благодаря още веднъж за ценните съвети. Що се касае за любими предмети, трудно ще намеря такива. Все пак, има положително отношение и му се отдават езиците. Най-вече
за момента се интересува от кеча. Може с часове да стои в интернет с приятелите си и да гледат на живо срещите в WWE. Ляга си по нощите и сутрин не мога да го вдигна за
училище! Все пак трябва да отчета, че не е слаб ученик.
за момента се интересува от кеча. Може с часове да стои в интернет с приятелите си и да гледат на живо срещите в WWE. Ляга си по нощите и сутрин не мога да го вдигна за
училище! Все пак трябва да отчета, че не е слаб ученик.
Martidid,
Благодаря за корекцията. Абсолютно права си и се извинявам. Общо взето държа на добрия правопис и се радвам, когато ме поправят.
Благодаря за корекцията. Абсолютно права си и се извинявам. Общо взето държа на добрия правопис и се радвам, когато ме поправят.
:: За децата
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD