Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Прах за пране и омекотител
2 posters
:: За децата
Страница 1 от 1
Re: Прах за пране и омекотител
На Боби с течен Персил Сеситив,а на Вики с нашите-течен Ариел.
Омекотител на Ленор само в нашите и на Вики слагам.
Омекотител на Ленор само в нашите и на Вики слагам.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
А защо си решила течен точно?На мен ми казаха,че много скапвал перални,не знам до колко е вярно.
Аз си карам със Сано Максима и с белия омекотител пак на Сано.В сряда чакам да ми донесат този омекотител:
Концетриран,4в1 и унищожаващ бактериите,което за мен е важно,особено откакто имаме куче.
По едно време се бях запалила по Тео Бебе заради миризмата му,но като сгъвах дрехите и ръцете ми започваха да "стържат",грапави ставаха Не ми се е случвало до сега подобно нещо и имам чувството,че захабява тъканите.
Аз си карам със Сано Максима и с белия омекотител пак на Сано.В сряда чакам да ми донесат този омекотител:
Концетриран,4в1 и унищожаващ бактериите,което за мен е важно,особено откакто имаме куче.
По едно време се бях запалила по Тео Бебе заради миризмата му,но като сгъвах дрехите и ръцете ми започваха да "стържат",грапави ставаха Не ми се е случвало до сега подобно нещо и имам чувството,че захабява тъканите.
Защото са по-добри.Anais написа:А защо си решила течен точно?На мен ми казаха,че много скапвал перални,не знам до колко е вярно.
Ползвам повече от година и пералнята не дава признаци,че е изтормозена.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Трябвало да минат повече от една година,2-3 примерно...натрупвало се варовик и не знам какво се скапвало,ама аз също не се връзвам.Използвала съм течни не един път.Виж дали са по-добри не знам.Аз сменям много често перилни препарати,голям кеф ми е.
Страхотен е омекотителят на Сано Максима.
Днес си взех течен прах за пране,по препоръка на Ели но не на Персил,а пак на Сано,ето го:
Днес си взех течен прах за пране,по препоръка на Ели но не на Персил,а пак на Сано,ето го:
:: За децата
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD