Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Мода за дома
3 posters
Страница 1 от 1
Мода за дома
На мен темата ми е много интересна.
Говорим много за гримове дрехи и т.н....всичко свързано с нашия безупречен външен вид ,но според мен също толкова важен е и видът на мястото,където живеем.
Давайте снимки на неща,които ви допадат...дали ще са цели стаи или определени предмети няма значение,да обсъждаме,да взимаме идеи и да се забавляваме.
Говорим много за гримове дрехи и т.н....всичко свързано с нашия безупречен външен вид ,но според мен също толкова важен е и видът на мястото,където живеем.
Давайте снимки на неща,които ви допадат...дали ще са цели стаи или определени предмети няма значение,да обсъждаме,да взимаме идеи и да се забавляваме.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Мода за дома
Последната промяна е направена от martidid на Сря Апр 07, 2010 5:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
????- Гост
Тази тема и мен много ме вълнува С часове мога да разглеждам сайтове за обзавеждане на дома, предлагащи и най-дребни нещица. Обожавам авангардни идеи , от които да взема отделни детайли и да си ги сглобя така, че да станат удобни за ежедневието
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
И аз така,обичам да си открадна по някоя дребна идейка от тук от там и да променям от време на време с това облика на дома.Дори и нещо съвсем дребничко много освежава обстановката.
Диди,обичам оранжеви кухни Много е хубаво във вас
Диди,обичам оранжеви кухни Много е хубаво във вас
Радвам се че ви харесва.
Аз като цяло много обичам топли и светли цветове и най-голямата ми грешка е,че коридора ни е с бели плочки ...
Аз като цяло много обичам топли и светли цветове и най-голямата ми грешка е,че коридора ни е с бели плочки ...
????- Гост
Страхотно е,Диди!Аз внас съм го оставила на посредствено ниво.Позакърпихме малко гафовете,още изплащаме втория вече ремонт,но при положение,че скоро ще се махаме и този апартамент не е наш,не искам да давам пари за нищо,от което детето ми няма да получи и троха.
Вчера гледах в едно списание на como,имаше много хубави неща.След време като тръгна да си обзавеждам моя дом,със сигурност ще се допитам до вас
Вчера гледах в едно списание на como,имаше много хубави неща.След време като тръгна да си обзавеждам моя дом,със сигурност ще се допитам до вас
С удоволствие ще даваме идеи.
Трябва и аз да поснимам из нас,но някой път като съм сама ще стане това
Ето малко трапезарии
Трябва и аз да поснимам из нас,но някой път като съм сама ще стане това
Ето малко трапезарии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD