Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Компрометиращи снимки на български и световни звезди
2 posters
Страница 1 от 1
Компрометиращи снимки на български и световни звезди
Хайде да видим сега какви компромати ще изровим
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Компрометиращи снимки на български и световни звезди
Май аз съм най-голямата клюкарка
Андрейчето, Инка знам че ти е любимка
Не знам на Анелия нова или стара е тази снимка, но е доста налята
Андрейчето, Инка знам че ти е любимка
Не знам на Анелия нова или стара е тази снимка, но е доста налята
Пффф,тая Андреа не мога да я понасям,а за чорапките и леопардовите бикини,думи нямам.
Анелия я харесвам,но тук наистина е дебеличка и не е съобразила облеклото си с фигурата.
Анелия я харесвам,но тук наистина е дебеличка и не е съобразила облеклото си с фигурата.
Весела-на Емил Топузаков приятелката.Не знам до колко си личи на снимките,но устните са и силиконови и е точно като патица в устата,особено като говори и горната и устна е издадена напред и хич не ми хареса.
Горе ръцете са и отпуснати и дебели и като цяло тази визия не е за нея.
Елин Топузаков Личи си кой не се интересува от футбол.
Весела е сладурка, аз я харесвам като човек, иначе според мен си беше хубава преди хирургичните намеси.
Отвори страхотен бутик между другото.
Марая Кери доста охранена и доста смело облечена, аз ако имах такива крака щях да се заровя в земята до кръста, за да ги скрия
Целулита на Бионсе
Анна Курникова демонстрира стил
Весела е сладурка, аз я харесвам като човек, иначе според мен си беше хубава преди хирургичните намеси.
Отвори страхотен бутик между другото.
Марая Кери доста охранена и доста смело облечена, аз ако имах такива крака щях да се заровя в земята до кръста, за да ги скрия
Целулита на Бионсе
Анна Курникова демонстрира стил
Да,не съм по футбола Ники му вика Топчо,само това знам
Марая Кери е ужасно разтронтена тук и роклята и все едно е от някое умряло БГ магазинче
Бионсе също не я харесвам,едра ми е.
Анна я харесвам,обаче.Може тук да я друса як махмурлук
Весела и тя не е мой тип..преди..сега,никога не съм я харесвала.Ако змията имаше човешки облик,за мен щеше да е нейния Направо ме плаши с тези очи.
А за бутика какво?Къде се намира?Тя каза,че е започнала да се занимава с мода,но не уточни,или аз съм пропуснала.
Марая Кери е ужасно разтронтена тук и роклята и все едно е от някое умряло БГ магазинче
Бионсе също не я харесвам,едра ми е.
Анна я харесвам,обаче.Може тук да я друса як махмурлук
Весела и тя не е мой тип..преди..сега,никога не съм я харесвала.Ако змията имаше човешки облик,за мен щеше да е нейния Направо ме плаши с тези очи.
А за бутика какво?Къде се намира?Тя каза,че е започнала да се занимава с мода,но не уточни,или аз съм пропуснала.
Аз и предпочитам змийската красота пред кукленската на Мира Добрева да кажем.
Само ме дразни, че тя е поредната футболна съпруга, която ходи по петите на Виктория Бекъм, като мъжете ни не могат да са футболисти като него, дай ние да сме съпруги като нея, много елементарно ми идва.
Бутика е в Лозенец, но точен адрес не мога да ти кажа.
А Мира Добрева ми е ужасна, не мога да я понасям и визията й и е най-малкия проблем, това че е като порцеланова кукла в лицето въобще не ме дразни толкова, колкото криворазбрания морал, за който претендира.
Преди и след фотошопа
Само ме дразни, че тя е поредната футболна съпруга, която ходи по петите на Виктория Бекъм, като мъжете ни не могат да са футболисти като него, дай ние да сме съпруги като нея, много елементарно ми идва.
Бутика е в Лозенец, но точен адрес не мога да ти кажа.
А Мира Добрева ми е ужасна, не мога да я понасям и визията й и е най-малкия проблем, това че е като порцеланова кукла в лицето въобще не ме дразни толкова, колкото криворазбрания морал, за който претендира.
Преди и след фотошопа
Мен всичко в Мира Добрева ме дразни,като почнеш от морал и стигнеш до малките и оченца и темерутести устни.Като малка,първото ми барби беше копие на нея,но в далеч по-красив вид-големи очи и одухотворено излъчване (ох,това барби винаги ще ми е на сърцето)
А какво казваш за Весела и Виктория Бекъм?Къде я копира?
Бритни има грозни крака,отдавна съм го забелязала.
А какво казваш за Весела и Виктория Бекъм?Къде я копира?
Бритни има грозни крака,отдавна съм го забелязала.
Ели,снимката не е компометираща,но нали ти kaзах за крачето навътре,че масово се прави,ето пример с твойта любимка
Е...нищо общо нямат двете пози
А и да бяха еднакви пак щях да кажа, че е грозно.
Нищо кокетно не виждам в кривокрака мадама.
Това сигурно го е измислила същата селска пръчка, която е решила, че прическите тип телевизор "Опера" са много готини и устните тип кокошо дупе са секси.
А и да бяха еднакви пак щях да кажа, че е грозно.
Нищо кокетно не виждам в кривокрака мадама.
Това сигурно го е измислила същата селска пръчка, която е решила, че прическите тип телевизор "Опера" са много готини и устните тип кокошо дупе са секси.
На голям селинджър прилича напълнял
Това с устните е масовo.Даже Крис го прави вече От къде е видяла,не знам,но не е от мен.Тя дава целувки най вече.Ето ви една:
Hilary Duff
Kim Kardashian
Jennifer Garner
Това с устните е масовo.Даже Крис го прави вече От къде е видяла,не знам,но не е от мен.Тя дава целувки най вече.Ето ви една:
Hilary Duff
Kim Kardashian
Jennifer Garner
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD