Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Носи ми се...
4 posters
:: Мода
Страница 1 от 1
Носи ми се...
Темата ми хрумна покрай Ина с това нейно "Носят ми се очила"
Какво ви се носи,но го нямате в гардероба си?
Давайте снимки
Какво ви се носи,но го нямате в гардероба си?
Давайте снимки
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Носи ми се...
О,страхотна тема,Ели!На мен наистина ужасно ми се носят очила,какво ми стана...
Ще помисля малко и ще се включа по-късно
Ще помисля малко и ще се включа по-късно
След очилата,другото,което ми е голям мерак е..(няма да се смеете)..диадема.Сега съм с късичка коса,малко под ушите ми е и на степени и хич няма да ми стои,аз харесвам само на дълга.Мога да нося само ако съм си хванала цялата коса назад и прибера горната част ето така:
но на мен ми се носи със спусната коса.Тънки,дебели,няма значение
но на мен ми се носи със спусната коса.Тънки,дебели,няма значение
И аз обичам диадеми на дълги коси,но рядко си намерам такива,които да не ме убиват е в повечето случай ползвам ленти или шалове.
На мен наистина сигурно ще ми се смеете,но много ми харесва роклята на Преслава от клипа Бързо ли говоря,не можах да намеря снимка,но като си пуснете клипа ще я видите.Тази бялата в началото.
Много ми се носи такава
На мен наистина сигурно ще ми се смеете,но много ми харесва роклята на Преслава от клипа Бързо ли говоря,не можах да намеря снимка,но като си пуснете клипа ще я видите.Тази бялата в началото.
Много ми се носи такава
Страхотна е роклята,но като за теб,на мен ми идва прекалено "разгулна" а и няма къде да я нося.
На мен ми се носи такава комбинация:
На Даниела и се виждат презрамките на сутиена,много грозно..на Вихра са и съобразили и изглежда по-добре,макар че Дани е с по-хубаво телосложение.Имам много клинове,обувки такива също,само туниката липсва и до сега клин и туника не съм съчетавала с такива обувки,а искам И такъв цвят клин нямам,всички са ми тъмни-черно,кафяво,или бели.
На мен ми се носи такава комбинация:
На Даниела и се виждат презрамките на сутиена,много грозно..на Вихра са и съобразили и изглежда по-добре,макар че Дани е с по-хубаво телосложение.Имам много клинове,обувки такива също,само туниката липсва и до сега клин и туника не съм съчетавала с такива обувки,а искам И такъв цвят клин нямам,всички са ми тъмни-черно,кафяво,или бели.
Аз клин под рокля или пола нося само на тренировките,въобще не ми харесва тази комбинация,но там нямам избор защото всичко ще ми се види
А иначе за тази рокличка на Преслава не ми изглежда разгулно,напротив-много сладурско и невинно,секси но тип сладурана,а не жена-вамп.А изобщо цялата концепция ми харесва-прическата с ретро маша и диадема-много готино.В комбинация с едни бели обувки без пръсти и с панделка или розичка отпред ще седи много добре.
Мислех за бала на Ани да измисля нещо такова,но тя ми каза,че ако пак се спретна като миналата година на бала на сестрата на една приятелка няма да ми говори поне месец.Мисля че ти бях пращала снимки с една цикламена рокля
,затова няма да е на нейния,там ще обуя някое панталонче и топ.
А иначе за тази рокличка на Преслава не ми изглежда разгулно,напротив-много сладурско и невинно,секси но тип сладурана,а не жена-вамп.А изобщо цялата концепция ми харесва-прическата с ретро маша и диадема-много готино.В комбинация с едни бели обувки без пръсти и с панделка или розичка отпред ще седи много добре.
Мислех за бала на Ани да измисля нещо такова,но тя ми каза,че ако пак се спретна като миналата година на бала на сестрата на една приятелка няма да ми говори поне месец.Мисля че ти бях пращала снимки с една цикламена рокля
,затова няма да е на нейния,там ще обуя някое панталонче и топ.
Да,секси тип сладурана е,но е много къса и с тея голи рамена...нямам къде да ходя с нея
А Ани защо ти табуира рокличките,с които ти се вижда задника? Да не я засенчваш ли?Тя е много сладка,ама е мъничка,а високите мадами,особено "разгулно" облечени(тая дума много ме радва) винаги изпъкват.
А Ани защо ти табуира рокличките,с които ти се вижда задника? Да не я засенчваш ли?Тя е много сладка,ама е мъничка,а високите мадами,особено "разгулно" облечени(тая дума много ме радва) винаги изпъкват.
Носи ми се някакво сладурско шалче,поринцип нося само като ми е студено,тоест зимата и винаги с яке.А искам ето така:
Инка, в Max&Co ще намериш най-страхотните шалове.
Непременно като тръгнеш да си купуваш мини от там.
Непременно като тръгнеш да си купуваш мини от там.
Много ми се носи такава блузка,ако видите някъде,свиркайте
На мен ще ми стои по-добре,защото за разлика от Райна имам гърди
Нинка - там имаше преди няколко седмици, за бяла не съм сигурно, но екрю помня, също жълто, тюркоаз и бебешко розово.
ето такава риза ми се носи,в комбинация с клин,или тесен панталон и задължително с някакъв гердан...откачена дранкулка...може и шал да сложа.
https://2img.net/r/ihimizer/i/vechernaroklja.jpg/
Такава рокля ми се носи- много секси с гол гръб!
Такава рокля ми се носи- много секси с гол гръб!
pandora- Брой мнения : 5
Вот : 0
Носи ми сее костюм на палава медицинска сестра..ето като този ---> http://www.horny.bg/medicinska-sestra-noshtnichka-horny.html
PuddleOfmudD- Брой мнения : 26
Вот : 0
:: Мода
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD