Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Очилата
2 posters
:: Мода
Страница 1 от 1
Очилата
Ходите ли със слънчеви очила,наблягате ли на една и съща мярка?
Тук е мястото да ви попитам Ели и Диди каква форма според вас най би ми отивала,етърва ми твърдо рече и отсече "форма на бъбречета"
Пробвала съм не един път и се отказах,не се харесвам и това е.Големи-абсурд,кръгли-също...
Пуснете модели на ваши любими очила и покрай тях дайте идея,за да мога на бързо да пробвам,иначе след 10-на модела и се отказвам.
Тук е мястото да ви попитам Ели и Диди каква форма според вас най би ми отивала,етърва ми твърдо рече и отсече "форма на бъбречета"
Пробвала съм не един път и се отказах,не се харесвам и това е.Големи-абсурд,кръгли-също...
Пуснете модели на ваши любими очила и покрай тях дайте идея,за да мога на бързо да пробвам,иначе след 10-на модела и се отказвам.
Re: Очилата
Инка,нямам си и на идея какво би ти отивало
Отиваш в магазина и започваш да пробваш на ред.Аз за себе си не бих купила без да видя как ми седят,пък да препоръчам на друг човек-абсурд.
Аз нося предимно големи.
На мен са ми любим аксесоар,особено лятото без очила не излизав от вкъщи.
Ето тези са последните,които си взех
Другите ми са
-моите са екрю,а не черни
Отиваш в магазина и започваш да пробваш на ред.Аз за себе си не бих купила без да видя как ми седят,пък да препоръчам на друг човек-абсурд.
Аз нося предимно големи.
На мен са ми любим аксесоар,особено лятото без очила не излизав от вкъщи.
Ето тези са последните,които си взех
Другите ми са
-моите са екрю,а не черни
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Много са хубави тези!
Аз на сляпо също никога не бих взела,последно като пробвах ми бяха застанали на главата и се изнервих.Като се затопли със сигурност ще си взема,отдавна ми се носят.
Аз на сляпо също никога не бих взела,последно като пробвах ми бяха застанали на главата и се изнервих.Като се затопли със сигурност ще си взема,отдавна ми се носят.
Ти по принцип не носиш ли?Не те ли дразни слънцето?
Покажи какви моделчета харесваш
Покажи какви моделчета харесваш
Не нося.Не ме питай защо..навик предполагам.По късно ще пусна моделчета,аз харесвам малки,с големи съм смешна.
Едните са ми много смешни,защото си ги взех без да меря и са със специални стъкла за кола.На Инка съм й пращала снимка да се повесели
Другите
И съм си харесала едни,обаче са абсолютно същите като горните и се чудя имам ли изобщо нужда от тях
Инка,аз теб определено не си те представям нито с кръгли,нито с големи,може би нещо мъничко и отделени двете стъкълца,трябва да се мери и аз ще се разровя и ако намеря нещо ще ти покажа
Другите
И съм си харесала едни,обаче са абсолютно същите като горните и се чудя имам ли изобщо нужда от тях
Инка,аз теб определено не си те представям нито с кръгли,нито с големи,може би нещо мъничко и отделени двете стъкълца,трябва да се мери и аз ще се разровя и ако намеря нещо ще ти покажа
????- Гост
Харесвам такив тип:
горните в ляво
Диди,на теб ти стоят големи,не ми беше смешна с онези Аз на нисък човек не възприемам големи очила,за това ще си търся малки и определено бъбречоподобни
горните в ляво
Диди,на теб ти стоят големи,не ми беше смешна с онези Аз на нисък човек не възприемам големи очила,за това ще си търся малки и определено бъбречоподобни
Тези последните не са ли с диоптър,а не слънчеви?
Диорските ми харесаха на мен,като си вземеш да се покажеш,много ми е интересно какво ще избереш.
Диорските ми харесаха на мен,като си вземеш да се покажеш,много ми е интересно какво ще избереш.
Ели,не знам последните дали не са с диоптър,но тази форма не вярвам да ми отива,виж другите мисля,че ще ми стоят добре.Като си купя,ще ви се покажа
Сега се върнахме от Мола и висях 20-на минути да пробвам различни видове,повечето от които ми бяха големи Харесах си само едни на Диор,които се оказаха 680лв,а си бях взела едва 400 и разочарована се прибрах Поне разбрах каква форма ми отива,твърдо трябва да са малки,и не с резки очертания..с лека ръка си поръчах тези:
Убедена съм,че ще ми стоят,Диорските бяха почти същите,съвсем малко по-големи.Тези са на Fabris Lane и като ми дойдат ще ви се покажа.Така се радвам,много ми се носят очила
Убедена съм,че ще ми стоят,Диорските бяха почти същите,съвсем малко по-големи.Тези са на Fabris Lane и като ми дойдат ще ви се покажа.Така се радвам,много ми се носят очила
На мен пък малки не ми стоятAnais написа:Мерси,Диди! Всичко по-голямо не ми стои
????- Гост
Честито,Ина!
Като пристигнат да се снимаш и да пратиш на скайп да те видя.
Аз ако си сложа такива ще изглеждам ужасно смешно,но на теб съм сигурно че ще ти седят супер
Като пристигнат да се снимаш и да пратиш на скайп да те видя.
Аз ако си сложа такива ще изглеждам ужасно смешно,но на теб съм сигурно че ще ти седят супер
Ако ме видиш на етърва ми с огромните,аз им викам комраски очила колко съм смешна
А нея не я знам с малки как ще е,тя все с грамадани.
А нея не я знам с малки как ще е,тя все с грамадани.
Да ви питам,защото наистина нищо не разбирам от очила,тези моите са спортни,нали?
Да знам като дойдат как да ги съчетавам.
Да знам като дойдат как да ги съчетавам.
Не са спортни,спокойно можеш да ги съчетаеш и с нещо по така,онези вторите от списъка с покупки са спортни.
А с такива като тези съм виждала много жени с не строго елегантно,но все пак елегантно облекло и си седят съвсем нормално.
А с такива като тези съм виждала много жени с не строго елегантно,но все пак елегантно облекло и си седят съвсем нормално.
Момичета очилата ми лепнат идеално!
Оказа се,че и такъв тип ще ми ходят,пробвах на Крис
Оказа се,че и такъв тип ще ми ходят,пробвах на Крис
Anais написа:
Обещаната снимка...Само да кажа преди това,че Криса ме е снимала и трябваше да се наведа и за това ми се виждат така и другите "очи" Не е умишлена провокация
...
...
Последната промяна е направена от Anais на Чет Май 06, 2010 10:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
Първите са супер, перфектни са за теб.
Вторите ги връщай на детето веднага
Вторите ги връщай на детето веднага
И на Крис ти тичкат,даже преди да прочета помислих че са твои.Но и на мен първите ми харесват,но и втория модел ти отива
????- Гост
:: Мода
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD