Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
За колите и движението по пътищата
2 posters
Страница 1 от 1
За колите и движението по пътищата
Кои сме жените шофьoрки?От колко време имате книжка?Каква кола карате?Обща кола ли ползвате с половинката или всеки си има?Каква музика/Кое радио слушате в колата си?
И всичко за което се сетите ...
И всичко за което се сетите ...
????- Гост
Re: За колите и движението по пътищата
Аз съм щофьорка от 4-5г. Не се смятам за добра Имам си кола, за поддръжката на която обаче не се грижа сама В колата слушам само радио - N-joy
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Още на 18 изкарах книжка,но съм активен шофьор от 3 години.Имаме една семейна кола,която карам само аз,защото мъжа ми си кара служебна.
Обичам големи коли,и съм абсолютен фен на Ауди-винаги такова съм карала.
Радио слушам много рядко-Атлантик,Мелъди или Радио 1,предпочитам дискове-Нирвана,Рамщайн,Продиджи,Ac/Dc,Кис
Обичам големи коли,и съм абсолютен фен на Ауди-винаги такова съм карала.
Радио слушам много рядко-Атлантик,Мелъди или Радио 1,предпочитам дискове-Нирвана,Рамщайн,Продиджи,Ac/Dc,Кис
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Аз съм шофьорка от 19 годишна,миналия ден се оплаквах на Инка колко съм станала зависима от колата,навсякъде съм с превоз.
Мъжа ми си има кола и аз си имам,понякога си ги менкаме,ама аз съм с автоматик а той със скоростна кутия и е много кофти рязка смяна,той си търси скоростния лост и съединителя
В моята кола звучи Енерджи,Радио 1 рок,Атлантик или Витоша често като няма нищо по радиата и при мен дискове с всякаква музика
А при Марти преобладава чалгията (дискове)
Мъжа ми си има кола и аз си имам,понякога си ги менкаме,ама аз съм с автоматик а той със скоростна кутия и е много кофти рязка смяна,той си търси скоростния лост и съединителя
В моята кола звучи Енерджи,Радио 1 рок,Атлантик или Витоша често като няма нищо по радиата и при мен дискове с всякаква музика
А при Марти преобладава чалгията (дискове)
????- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD