Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Любими червила и гланцове
2 posters
Страница 1 от 1
Любими червила и гланцове
Какви са вашите предпочитания?Червила или гланцове?Цветове,марки,матови или блестящи,покривни или прозрачни?
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Любими червила и гланцове
Червила нямам нито едно,ползвам само гланцове и имам всякакви и покривни,и прозрачни с блясък и без ...
Харесвам Ести,Клиник,Буржоа 3Д имам и някои съвсем обикновени,но определено не могат да се сравняват с Ести и.т.н.
Мога да кажа,че следващият ми ще е ето този на Шанел,имам същия в пепел от рози и много ми допада
Харесвам Ести,Клиник,Буржоа 3Д имам и някои съвсем обикновени,но определено не могат да се сравняват с Ести и.т.н.
Мога да кажа,че следващият ми ще е ето този на Шанел,имам същия в пепел от рози и много ми допада
????- Гост
Предпочитам гланцове,макар че имам и доста червила.Марки..не знам,почти от всичко,което имам съм доволна.На Буржоа наистина 3Д са добри,отдавна съм им фен,на Мейбълин Liquid Diamonds също.Само на Шанел не съм имала,трябва да си взема.Цветове-всички гами на розово,лилаво,кафяво и оранжево,най-рядко си купувам червено.
На Есенс ми бяха подарили едно червило и гланц.Червилото е трагедия,изхвърлих го,а глосчето се изпарява за секунди.Добрите марки се знаят...В бг мама четох много отрицателни мнения за гланца на Диор кис,а за мен е много добър.Явно всичко си е до вкус.
От Диор и аз съм доволна и от тубичките и от другите,не са ми от най-трайните но цветовете ми харесват!
Шанел и Ести са ми фаворити а отскоро и Сисли,един гланц имам на Сисли,ама много си го харесвам,определено ще се оборудвам с още
Шанел и Ести са ми фаворити а отскоро и Сисли,един гланц имам на Сисли,ама много си го харесвам,определено ще се оборудвам с още
????- Гост
Similar topics
» Любими сайтове
» Любими текстове
» Любими метъл и рок песни
» Любими детски приказки и филми
» Любими цитати, размисли и страсти :)
» Любими текстове
» Любими метъл и рок песни
» Любими детски приказки и филми
» Любими цитати, размисли и страсти :)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD