Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Красиви ръце
2 posters
Страница 1 от 1
Красиви ръце
За разлика от други части на тялото, ръцете много по-често са подложени на агресивни външни въздействия. Достатъчно е да се замислим например колко пъти на ден се налага да ги мокрим, колко пъти в месеца са заети с миене на хранителни продукти и съдове или почистване на дома. През зимата те са изложени на студ, през лятото се пекат на плажа, пишат на клавиатура, свирят на пиано, шият или гладят, карат кола … Природата не се е погрижила да ги защити по някакъв особен начин от цялото това натоварване.
Какви грижи полагате вие за кожата на ръцете си?Използвате ли някаква специална козметика?
Какви грижи полагате вие за кожата на ръцете си?Използвате ли някаква специална козметика?
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Красиви ръце
Довършвам си този,който е страхотен за студ и вятър,образува като силиконов филм,само че не мирише,а аз обичам с аромат:
Страшно ми харесва на Дермакол,той ухае на мандарина и канела,много вкусно:
Страшно ми харесва на Дермакол,той ухае на мандарина и канела,много вкусно:
Re: Красиви ръце
Аз вече три зими подред ползвах на Локситан и съм страшно доволна,поне за сега не бих го заменила с никой друг в студено време.Кожата на ръцете ми е ужасно суха и предишни зими ми се е случвало дори да се напука,но това кремче омекотява чудесно,и въпреки това не оставя мазен филм на кожата,попива бързо и мирише много приятно.Мажа се задължително вечер преди лягане и преди да изляза нъвън.
Сега съм си взела пак на Локситан лосиона с Лавандула,много е удобен
Сега съм си взела пак на Локситан лосиона с Лавандула,много е удобен
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD