Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Татуси и пиърсинг
3 posters
Страница 1 от 1
Татуси и пиърсинг
Какво ви е мнението като цяло?
Вие имате ли?Къде?
Ако искате покажете снимки на неща,които ви допадат
Вие имате ли?Къде?
Ако искате покажете снимки на неща,които ви допадат
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Татуси и пиърсинг
Пиърсинг никога не бих си сложила.Спедиално за пъпа съм чела,че не е хубаво да се дупчи и определено на тази тема се връзвам.
Татуси също не бих си направила.Мразя игли и доброволно да седна да ме дупчат е просто абсурдно
Татуси също не бих си направила.Мразя игли и доброволно да седна да ме дупчат е просто абсурдно
Чела съм,че е края на дебелото черво и е опасно ако се инфектира.Братовчедка ми си го беше продупчила,но се оказа,че не може да носи,зачервяваше и се.
Аз попринцип в това отношение съм консерва.Не бих се дупчила никъде освен ушите,като и там трябва да се внимава,защото има точки,които не трябва да се закачат.
Аз попринцип в това отношение съм консерва.Не бих се дупчила никъде освен ушите,като и там трябва да се внимава,защото има точки,които не трябва да се закачат.
Какво дебело черво там?
Тя обицата не ти влиза във вътрешностите
Аз съм от 7 години с пиърсинга на пъпа и проблем имах само като не си носех обеците,защото ми липсваха.
Същото като да изляза от вкъщи без парфюм,ужас.
Тя обицата не ти влиза във вътрешностите
Аз съм от 7 години с пиърсинга на пъпа и проблем имах само като не си носех обеците,защото ми липсваха.
Същото като да изляза от вкъщи без парфюм,ужас.
Не ти влиза,но може да доведе до възпаления,които да засегнат червата.Не случайно пъпчето на бебетата се промива и попринцип пъпът е нещо,където от малки ни учат да не бъркаме и да пипаме.Аз не бих си сложила,не ме блазни изобщо.
Ако не се спазва хигиена може да се възпали,което е наистина болезнено,имам познати,които не полагаха особени грижи в началото,когато раната е прясна и като им се възпали се превиваха на 4 а да не говорим че на едната й се откъсна обецата бррр
????- Гост
Аз тъкмо се чудя каква да си направя за морето (временна с къна)
Направи си момичето с разветите коси.Супер оригинална!А звездичките са ми сладурски)
Бях обещала да си покажа временния татус
Последната промяна е направена от Sladost на Нед Юни 13, 2010 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Татуса е страхотен,а коремът ти ми събра очите 7 месеца след секцио така добре прибран Невероятно но факт!На мен ми отне около 2 години и още има какво да се желае
????- Гост
Трябва да ме водиш при тази и на мен да ми направи.
А за корема, аз без да съм раждала нямам такъв.
Но като ме мързи да спортувам аз съм си виновна.
А за корема, аз без да съм раждала нямам такъв.
Но като ме мързи да спортувам аз съм си виновна.
AnnLulu- Брой мнения : 26
Вот : 3
Мерси
Муц, ще те водя,нямаш проблеми А за коремчето-екстра си си. Кючеците по дискотеките са си вид спорт и дават отражения явно
Диди, аз много бързо влезнах във форма след второто раждане, за няма и месец си бях на килограмите преди това и само чаках да ми даде доктора да започна да тренирам, за да се постегна. След като родих Вики ми отне половин година някъде,но пък аз тогава качих двойно повече кила.
Муц, ще те водя,нямаш проблеми А за коремчето-екстра си си. Кючеците по дискотеките са си вид спорт и дават отражения явно
Диди, аз много бързо влезнах във форма след второто раждане, за няма и месец си бях на килограмите преди това и само чаках да ми даде доктора да започна да тренирам, за да се постегна. След като родих Вики ми отне половин година някъде,но пък аз тогава качих двойно повече кила.
Диди и аз съм с плосък корем.От скоро правя и коремни преси.Аз винаги съм била с плосък и лесно го свалих след раждането.Но много харесвам леко издупено коремче,съвсем леко..чаровно ми е
Аз пък обратното,с Еми качих 22 и ги свалих за 6 месеца,ама месец след раждането си тренирах усилено.
С Виктор качих не повече от 11,той самия се роди 4.200 абе почти нищо не ми остана след раждането,ама такъв корем пуснах .... след секциото много трудно го прибрах.
Инка,на мен ми е най-проблемната зона,има ли да качвам ми се лепи на корема и отзад любовни дръжки докарвам
Определено движение му е майката
С Виктор качих не повече от 11,той самия се роди 4.200 абе почти нищо не ми остана след раждането,ама такъв корем пуснах .... след секциото много трудно го прибрах.
Инка,на мен ми е най-проблемната зона,има ли да качвам ми се лепи на корема и отзад любовни дръжки докарвам
Определено движение му е майката
????- Гост
Диди, ти по каква програма тренираш във фитнеса?
Аз себе си се харесвам с плосък и хубаво очертан корем, с по изпъкнало дупе(тук имам много да работя обаче) и стегнати, но не и кльощави крака.
На мен май пръсците са ми проблемна зона, защото са по-мускулести отколкото бих искала, но и така биват , а и няма начин с толкова тренировки.
Иначе не ми пречи по-пищни фигури, напротив харесвам, но да са стегнати.Ней мразя тресящи се меса и то на показ.
Направо ми се сгажда като ги гледам девойките как се разхождат по улиците с разни впити блузки и панталони с ниска талия, а от вън изскачат едни втасали козунаци И сега са само на по 15-16години, направо не ги виждам как ще изглеждат дори и на 30 пък да не говорим за повече.
Аз себе си се харесвам с плосък и хубаво очертан корем, с по изпъкнало дупе(тук имам много да работя обаче) и стегнати, но не и кльощави крака.
На мен май пръсците са ми проблемна зона, защото са по-мускулести отколкото бих искала, но и така биват , а и няма начин с толкова тренировки.
Иначе не ми пречи по-пищни фигури, напротив харесвам, но да са стегнати.Ней мразя тресящи се меса и то на показ.
Направо ми се сгажда като ги гледам девойките как се разхождат по улиците с разни впити блузки и панталони с ниска талия, а от вън изскачат едни втасали козунаци И сега са само на по 15-16години, направо не ги виждам как ще изглеждат дори и на 30 пък да не говорим за повече.
Наблягам на кардиото във фитнеса,пътечка,колело,степер,кростренажор ... абе движение да има.Нямам специална програма,инструкторите ги познавам и са гола вода,много са зле.Sladost написа:Диди, ти по каква програма тренираш във фитнеса?
А от тези девойки и на мен ми се сгажда,особено като ги видя с какъв целулит са на тази възраст и как нагъват хамбургери с кола
????- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD