Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
За предпазване от слънцето
Страница 1 от 1
За предпазване от слънцето
Какво ползвате преди и след плаж?
За косата взимате ли нещо по-специално?
За косата взимате ли нещо по-специално?
????- Гост
Re: За предпазване от слънцето
Миналата година бях с Юсерин 25 фактор и гел за след слънце пак на същата фирма,но това е по изключение,защото бях бременна
Иначе използвам олио за по-бързо придобиване на тен с фактор около 8,най-много първия път да се намажа с нещо около 10фактор,но аз си отвам на море черна.
За коса си бях взела на Каротен спрей,но ми се стори някакъв измислен,не ми допадна.
Иначе използвам олио за по-бързо придобиване на тен с фактор около 8,най-много първия път да се намажа с нещо около 10фактор,но аз си отвам на море черна.
За коса си бях взела на Каротен спрей,но ми се стори някакъв измислен,не ми допадна.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: За предпазване от слънцето
И аз си отивам черна на море
Миналата година ползвах изцяло козметиката на Кларинс за лице,преди и след слънце,много бях доволна
А за коса,от фризьорката ми специално за морето си взех на Лореал серията за слънце,тази година пак ще си ги взема
и балсам
Миналата година ползвах изцяло козметиката на Кларинс за лице,преди и след слънце,много бях доволна
А за коса,от фризьорката ми специално за морето си взех на Лореал серията за слънце,тази година пак ще си ги взема
и балсам
????- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD