Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Благотворителност
:: За децата
Страница 1 от 1
Благотворителност
Предлагам тук да даваме адреси на домове и на мами,които имат нужда от помощ.
Аз ще пиша по късно,чакам да ми отговори една майка,която помага с дрехи на други две,едната с три деца,а другата с едно,които имат спешна нужда от дрешки.
Аз ще пиша по късно,чакам да ми отговори една майка,която помага с дрехи на други две,едната с три деца,а другата с едно,които имат спешна нужда от дрешки.
Re: Благотворителност
Аз вероятно ще даря тук:
http://www.hope.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=17&lang=bg
Като се свържа с тях,ще дам инфо.Нужни дрешки от 0-3г.
Имат нужда от:
http://www.hope.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=10&lang=bg
http://www.hope.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=17&lang=bg
Като се свържа с тях,ще дам инфо.Нужни дрешки от 0-3г.
Имат нужда от:
http://www.hope.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=10&lang=bg
В момента търсят къща,която ще бъде центъра,в който ще се установят децата.Председателят на управиетлния съвет Маги Стефанова ми даде личния си адрес,на който мога да пратя всичко.Предложи ми и вариант да изчакам,за да ми даде адреса на центъра,когато е готов,но вече съм опаковала всичко и утре ще ги пратя.Ако имате дрешки,обувки,играчки,първите за възраст 0-3г.,пишете ми на лични за адреса.Нека помогнем!
Момичета,разбрала съм се като стане готова къщата,да минат и да взмат всичко от нас.Много разбрани хора се оказаха.Адрес на къщата:Княжево, на ул. Княжевска №2
Снимки от ремонта,в който участват и майки доброволци:
Ще стане много хубаво.Къщата мисля,че е на два етажа,изглежда просторна.Присърце съм взела каузата и като имам време,ще грабна Крис и ще ходим да видим и децата.От малка искам да имам и осиновено детенце.Наясно съм,че няма как да стане,защото Ники никога няма да се навие,но поне ще им помагам занапред.
Снимки от ремонта,в който участват и майки доброволци:
Ще стане много хубаво.Къщата мисля,че е на два етажа,изглежда просторна.Присърце съм взела каузата и като имам време,ще грабна Крис и ще ходим да видим и децата.От малка искам да имам и осиновено детенце.Наясно съм,че няма как да стане,защото Ники никога няма да се навие,но поне ще им помагам занапред.
Диди,аз не обичам да пазя дрехи,не мисля,че е честно,при положение че има толкова дечица,които имат нужда от тях.Събрала съм страшно много неща,също и играчки.Ще се обадя и на баба ми някой ден да вземе едно такси и да ми прати и бебешките на Крис,които и бях дала да държи на тавана.Те са много,а дечицата са тамън на възраст 0-3г.Много искам да отида и да ги видя.Знам,че после няколко дни няма да съм на себе си,но ме дърпа.
"Каним всички, които имат възможност, тази събота, от 12 до 18 ч. и в неделя, 13-18 ч., да донесат нещата, които са приготвили за Центъра."
Това ми го е писала Маги,с която си кореспондирам.Имам и тел.за връзка,ако решите да давате дрешки и играчки(не плюшени,а занимателни,тип интелектуални),ще ви го дам,за да се уточните.
Това ми го е писала Маги,с която си кореспондирам.Имам и тел.за връзка,ако решите да давате дрешки и играчки(не плюшени,а занимателни,тип интелектуални),ще ви го дам,за да се уточните.
:: За децата
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD