Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Кремчета за целулит,стрии
2 posters
Страница 1 от 1
Re: Кремчета за целулит,стрии
Да,използвам.В момента не съм много редовна,но то е защото си се мажа профилактично с ето това
След раждането обаче изхабих две опаковки от гела на Виши и бях много довололна,при положение,че нито съм била на някаква диета,защото още кърмех(въпреки това свалях килограми от само себе си),нито съм спортувала заради секциото
След раждането обаче изхабих две опаковки от гела на Виши и бях много довололна,при положение,че нито съм била на някаква диета,защото още кърмех(въпреки това свалях килограми от само себе си),нито съм спортувала заради секциото
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Ти доволна ли си от пяната на Рок?
Според мен има нулев ефект
Според мен има нулев ефект
За 2-ри път си взимам:
Elancyl Corps Firming Body Cream
Харесвам продуктите на Galenic.
Elancyl Corps Firming Body Cream
Харесвам продуктите на Galenic.
Сега съм с ето това ,бях го поръчала преди време от един сайт,но тогава имах вече два почти пълни и го забутах в шкафа и чак днес се сетих за него като посегнах в магазина към кремчето на Кларинс.
И аз съм доволна от Кларинс,ползвала съм обаче едно в тубичка,не като това,което си показала горе.Не знам различни продукти ли са или само опаковките са различни.
За Шисейдото ще се поклепам известно време и ще кажа,но аз го ползвам общо-взето само профилактично(не точно де,защото щом спра да се мацам независимо спорт и така нататъка ми се появява веднага)
За Шисейдото ще се поклепам известно време и ще кажа,но аз го ползвам общо-взето само профилактично(не точно де,защото щом спра да се мацам независимо спорт и така нататъка ми се появява веднага)
На мен ми се появява като спра да спортувам и много ме е яд.Не знам до колко общо има това,но преди години имах проблем с прещипан нерв на бедрото и бях ходила при един много известен спортен доктор Михаил еди кой си...всички известни спортисти при него ходят..И тогава той ми каза,че трябва редовно да спортувам,защото съм имала много хубаво тяло,но меки мускули.Вярно,това беше малко след като Крис се беше родила и не бях във форма,но помня и като ходех на Таеклондо,че въпреки яките тренировки не бях толкова стегната,колкото другите от групата.Е,тогава пък бях доста кила над нормата,но...мисълта ми е,че лесно пълнея и лесно ми се отпуска кожата.Сега тренирам всеки ден,иначе 100% ще съм слаба,но със целулит.
Не съм сигурна,че е свързано обаче съмо със спорт образуването на целулита,защото точно сега се сещам за едни снимки на много известна спринтьорка(никаква ме няма в леката атлетика и не мога да кажа име),която имаше упопомрачителен целулит.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD