Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Къде последно бяхте на заведение?
3 posters
Страница 1 от 1
Ние сутринта с децата и приятелката на девер ми пихме кафе и ядохме палачинки в сладкарница Романс.
Ние сутринта с децата и приятелката на девер ми пихме кафе и ядохме палачинки в сладкарница Романс.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: Къде последно бяхте на заведение?
О,много я обичаме тази сладкарница,с Емата всеки петък след градина сме там,ако имам възможност я взимам още към 4-4.30
С Марти винаги като стане дума за хапване на тортички сме или в Романса или в Лагуната
Запоследно в понеделник ходихме в Хепи
А за петък сме в дилема night flight (Анелия),Биад(Галена) или Гранделукс и до довечеа трябва да сме се обадили да запазим място.
Ако питат мен,бих избрала Анелия без дори да се замислям,ама думата имат още поне 7 човека освен мен
С Марти винаги като стане дума за хапване на тортички сме или в Романса или в Лагуната
Запоследно в понеделник ходихме в Хепи
А за петък сме в дилема night flight (Анелия),Биад(Галена) или Гранделукс и до довечеа трябва да сме се обадили да запазим място.
Ако питат мен,бих избрала Анелия без дори да се замислям,ама думата имат още поне 7 човека освен мен
????- Гост
Бяхме в Ликьор,леле откога не бях ходила на ретро,много ми хареса!
????- Гост
Ликьор много го харесвах на времето.
Ние снощи бяхме на рождения ден на баща ми в Шумако и по-късно младите се изнесохме към Гранд
Ние снощи бяхме на рождения ден на баща ми в Шумако и по-късно младите се изнесохме към Гранд
Елиии ние пък се колебаехме между Гранд,Най и накрая отидохме в Ликьор,не сме ходили повече от година на нещо различно от чалга
Как беше в Гранд?
Как беше в Гранд?
????- Гост
Супер беше
Учих девер ми на самба,а той милия е такова дърво
Направихме шоу
Учих девер ми на самба,а той милия е такова дърво
Направихме шоу
Пак ли са въртяли
Andreea Banica Ft Dony - Samba de Samba de Samba
http://vbox7.com/play:94576f21
Имам чувство,че диджеят е заченат на тази песен Чалгата почва след 12.30 и преди това тази песен непрекъснато колкото пъти сме ходили в Гранда преди 12.30 я върти през 2 песни
Andreea Banica Ft Dony - Samba de Samba de Samba
http://vbox7.com/play:94576f21
Имам чувство,че диджеят е заченат на тази песен Чалгата почва след 12.30 и преди това тази песен непрекъснато колкото пъти сме ходили в Гранда преди 12.30 я върти през 2 песни
????- Гост
Не,ние като отидохме беше почнала чалгата,обаче някои чалгии са перфектни за самба.
Иначе той диджея в Гранд си е такъв,помня че по баловете всяка 3-та песен беше 3-4 на Илиан.
Иначе той диджея в Гранд си е такъв,помня че по баловете всяка 3-та песен беше 3-4 на Илиан.
Ахахах и "Госпожа безгрешната" и "Отзад мини" са му любимиSladost написа:Не,ние като отидохме беше почнала чалгата,обаче някои чалгии са перфектни за самба.
????- Гост
Обядвахме в Хелис
Снощи в Оскар на коктейли и после Гранд
Снощи в О,Шипка и после в Гранд,а днес хапнахме в Елените с нашите.
Ели,този петък не беше ли Мария в Биад?
И ние мислихме там да ходим,обаче някой подхвърли това за Мария и всички се отказаха.
Отидохме първо в Брилянтин,после в Най
И ние мислихме там да ходим,обаче някой подхвърли това за Мария и всички се отказаха.
Отидохме първо в Брилянтин,после в Най
????- Гост
Не знам за Биад,снощи в Гранд беше Ивана,а Мария е днес.
Оооо Ивана прави страшни купони!Sladost написа:Не знам за Биад,снощи в Гранд беше Ивана,а Мария е днес.
Не се и съмнявам,че сте си изкарали готино!
????- Гост
Да, много хубаво си прекарахме тогава.
Снощи най-накрая ходихме в Ялта, но по женски, Благо не си пада много, затова приспах децата и мъжа и отидох на живот.
Снощи най-накрая ходихме в Ялта, но по женски, Благо не си пада много, затова приспах децата и мъжа и отидох на живот.
В Ялта пък аз не съм ходила от ученическите си години,дори не знам и какво пускат
????- Гост
Комерс, както винаги, но понякога трябва малко почивка от чалгата
Вчера след една страхотна разходка се наядохме с палачинки в Романс, а днес обядвахме с колегите в Червената къща.
Вчера след една страхотна разходка се наядохме с палачинки в Романс, а днес обядвахме с колегите в Червената къща.
С Виктор днеска си прекарахме деня в Южния парк,голяма игра падна,после хапнахме в Пица Хът и отидохме да вземем Емата от градина и по традиция в любимта сладкарница(май не само на нас) Романс на торти.
А довечера сме на Тони Стораро в Биад
А довечера сме на Тони Стораро в Биад
????- Гост
Диди ,как си изкарахте? Ние миналия петък бяхме на Тони Стораро в 33 и аз после цяла събота и неделя си припявах "Тези двете сладурани колко ли забрани..."
Ние в петък ходихме в Гранд на Преслава и си изкарахме супер, преди това хапнахме в Избата.
Ние в петък ходихме в Гранд на Преслава и си изкарахме супер, преди това хапнахме в Избата.
Оооо Ели,страхотно си изкарахме!Голям купон,аз още не мога да се наспя седяхме почти до 5,после ходихме да ядем с Марти малко вредности (дюнери) на Попа и като се прибрахме Еми беше станала и тормозеше гледачката
А "Двете сладурани" си я пея още от миналата и сега продължавам още по-усилено
А "Двете сладурани" си я пея още от миналата и сега продължавам още по-усилено
????- Гост
Тези почивни дни ми изсмукаха силите. Голям маратон му ударихме
В сряда бяхме на партито на Карл Кокс в Зимния, на Гергьовден празнувахме с именниците от компанията в Роял с Тони Стораро -супер купон беше.
А снощи рождения ден на един приятел в Биад, Камелия беше -аз по принцип хич не я харесвам, но прави готини купони.
А днес на зоологическа и в МакДоналдс с децата
В сряда бяхме на партито на Карл Кокс в Зимния, на Гергьовден празнувахме с именниците от компанията в Роял с Тони Стораро -супер купон беше.
А снощи рождения ден на един приятел в Биад, Камелия беше -аз по принцип хич не я харесвам, но прави готини купони.
А днес на зоологическа и в МакДоналдс с децата
Оооо Ели,не се и съмнявам за Тони Стораро,признала съм го!Само го дебнем къде има участие и сме там!Винаги си изкарваме суперSladost написа:[font=Comic Sans Ms]в Роял с Тони Стораро -супер купон беше.
На 14-ти сме запазили сепаренце за Биад!
Иначе ние в петък бяхме в Най dj party а снощи във "Весело село" в Борисовата на рожден ден
????- Гост
Днеска се срещам с един бивш съученик (метъл) и ми се хвали:
"Утре ще ходя на AC/DC якоооооооо айде идвайте и вие с мъжа ти!"
А аз:
"Аааа ние утре сме на Тони Стораро!" съвсем импулсивно и без грам мисъл как прозвуча в неговите уши го казах
"Утре ще ходя на AC/DC якоооооооо айде идвайте и вие с мъжа ти!"
А аз:
"Аааа ние утре сме на Тони Стораро!" съвсем импулсивно и без грам мисъл как прозвуча в неговите уши го казах
????- Гост
Е как трябва да прозвучи, няма нищо лошо, на мен това, че предната седмица съм била на Тони Стораро не ми попречи да си изкарам уникално на концерта AC/DC-невероятно шоу беше, раздадоха се до дупка, на последните концерти които бях пак беше хубаво, но като че ли самите изпълнители не дадоха максимума от себе си, а сега просто заряда беше уникален. Още ме държи емоцията.
След концерта си продължихме в Брилянтин и на сутринта хапнахме в Кривото и чак тогава се прибрахме
В събота бяхме в Салса+ с моята група по танци, бяха се затъжили за мен и ме поканиха, изкарахме си чудесно.
А в неделя както бяхме на гости у едни семейни приятели изведнъж решихме, че трябва да ходим на дискотека и към NF, то пък се оказа, че имало някакви награди и там било афтър партито, но нали сме с връзки даже и сепаре си уредихме, беше фраш, но иначе много готин купон стана.
И сега за четвъртък сме резервирали вече пак там, че Благо отдвана мрънка с още няколко човека от компанията за Хората на Слави, аз не съм им фен, но той си ги уважава по съседски и е крайно време да му угодя.
И съм решила вече този уикенд да си почивам и петък щом се прибера от офиса стягам багажа и тръгваме за вилата, иначе кой знае пак на къде ще ме отвеят ветровете. Трябва да събирам сили за следващата седмица, че сме на 2 бала
След концерта си продължихме в Брилянтин и на сутринта хапнахме в Кривото и чак тогава се прибрахме
В събота бяхме в Салса+ с моята група по танци, бяха се затъжили за мен и ме поканиха, изкарахме си чудесно.
А в неделя както бяхме на гости у едни семейни приятели изведнъж решихме, че трябва да ходим на дискотека и към NF, то пък се оказа, че имало някакви награди и там било афтър партито, но нали сме с връзки даже и сепаре си уредихме, беше фраш, но иначе много готин купон стана.
И сега за четвъртък сме резервирали вече пак там, че Благо отдвана мрънка с още няколко човека от компанията за Хората на Слави, аз не съм им фен, но той си ги уважава по съседски и е крайно време да му угодя.
И съм решила вече този уикенд да си почивам и петък щом се прибера от офиса стягам багажа и тръгваме за вилата, иначе кой знае пак на къде ще ме отвеят ветровете. Трябва да събирам сили за следващата седмица, че сме на 2 бала
Преди малко се прибрахме от Романс, излезнах малко с приятелки по женски и се наядохме като прасета, то не бяха тортички,палачинки, тостове, мелби.
А снощи в Салса+, но съвсем за малко, защото бях уморена от пътуването и разопаковане на багажи, но пък и бях обещала.
А снощи в Салса+, но съвсем за малко, защото бях уморена от пътуването и разопаковане на багажи, но пък и бях обещала.
Знам го твойто малко, сигурно си танцувала докато съмне
Аз снощи бях в Night Flight на Емилия и Максимус
Аз снощи бях в Night Flight на Емилия и Максимус
AnnLulu- Брой мнения : 26
Вот : 3
Пепи, сигурно трудно го е преживял като го знам каква е ревност
И по темата Снощи в Шумако на рожден ден на девер ми, днес пих кафе с приятелка и децата в Романс, а след малко потегляме към Биад, само го чакам негова милост да се наконти
И по темата Снощи в Шумако на рожден ден на девер ми, днес пих кафе с приятелка и децата в Романс, а след малко потегляме към Биад, само го чакам негова милост да се наконти
Ели,няма да се засечем за съжаление,мойте хора са направили резервация за Роял диджей парти и са там от около час,ние отиваме за разгара
Но на 24-ти отсега знам че Тонката е в Хелп,ама е четвъртък Откога не съм ходила в Хелп
Айде излитам аз че Марти ми напира,хуваво да се изкарате!Утре като изтрезнееш да кажеш как е минало.
Но на 24-ти отсега знам че Тонката е в Хелп,ама е четвъртък Откога не съм ходила в Хелп
Айде излитам аз че Марти ми напира,хуваво да се изкарате!Утре като изтрезнееш да кажеш как е минало.
????- Гост
Similar topics
» Кой филм гледахте последно?
» Къде избрахте да родите?
» Къде обичате да ходите на кафе?
» На кого последно казахте БЛАГОДАРЯ и защо ?
» Къде избрахте да родите?
» Къде обичате да ходите на кафе?
» На кого последно казахте БЛАГОДАРЯ и защо ?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD