Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Горещия стол
5 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Горещия стол
Aaaa нееее разкажи за операцията?Sladost написа:Мястото е свободно
Как си сега,боли ли те?
????- Гост
Доколкото ми обясни доктора всичко е минало като по конец.Все още не мога да кажа доволна ли съм от резултата,защото има доста отоци,което е нормално.
За болка-боли,но не е толкова страшно,колкото очаквах.
За болка-боли,но не е толкова страшно,колкото очаквах.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Аз за операцията разбрах,но друго ми и интересно..
Има ли някой човек срещу който таиш яд...?
От опит знам,че това е голям товар,интересно ми е дали и ти го носиш?
При мен е омраза и е неличима
Има ли някой човек срещу който таиш яд...?
От опит знам,че това е голям товар,интересно ми е дали и ти го носиш?
При мен е омраза и е неличима
Днес ти разказах,в момента тая огромен яд към тази въпросната ,но чак омраза-не,мисля,че не изпитвам към никого омраза.
Но яда ме трови и ме разяжда отвътре,а гадното е,че ако го излея може да обидя и хора,които с нищо не са го заслужили.За сега се сдържам,а до кога...това никой не може да каже.
Аз трудно се ядосвам,но когато става дума за безотговорно отношение и то спрямо децата ми просто издивявам
Но яда ме трови и ме разяжда отвътре,а гадното е,че ако го излея може да обидя и хора,които с нищо не са го заслужили.За сега се сдържам,а до кога...това никой не може да каже.
Аз трудно се ядосвам,но когато става дума за безотговорно отношение и то спрямо децата ми просто издивявам
Аз по повод на тази случка се сетих да те питам.То с яд се започва...и се стига до дъното на чашата.
Дано се спре с номерцата,защото не ти пожелавам омраза по отношение на никой,гадно е за теб самата като емоция.
Дано се спре с номерцата,защото не ти пожелавам омраза по отношение на никой,гадно е за теб самата като емоция.
Знам
Дано се спре наистина,не съм и давала поводи и ми е наистина нелогично това,което ми го извъртя днес.
Дано се спре наистина,не съм и давала поводи и ми е наистина нелогично това,което ми го извъртя днес.
Ели,а кажи какви подаръци най-много обичаш да получаваш,но не от Благо,а от приятели?
А около вас като излизате с децата имаш ли майки,с които ти е кеф да си говориш докато малчовците си играят?
Колко ти трае една тренировка?Групата харесва ли те,имаш ли някакви проблеми с някой от тях?А любимци имаш ли си вече? И нещо,което се чудих докато гледах сладуранките,които танцуват в началото на Шоуто на Иван и Андрей...парфюм ползваш ли за тренировки и кой?После ще ти кажа защо питам
Кой ти харесва повече Иван или Андрей Да,като мъж..и не приемам отговор нито един
А около вас като излизате с децата имаш ли майки,с които ти е кеф да си говориш докато малчовците си играят?
Колко ти трае една тренировка?Групата харесва ли те,имаш ли някакви проблеми с някой от тях?А любимци имаш ли си вече? И нещо,което се чудих докато гледах сладуранките,които танцуват в началото на Шоуто на Иван и Андрей...парфюм ползваш ли за тренировки и кой?После ще ти кажа защо питам
Кой ти харесва повече Иван или Андрей Да,като мъж..и не приемам отговор нито един
Обичам да получавам подаръци,които са добре обмислени и си личи,че е вложено голямо старанание и мисъл в избора им.Например за мен е страхотен жест,когато преди време съм казала,че харесвам нещо и човека отсреща е запомнил,направило му е впечятление и ми го подари.Скоро от приятелки пък получих един страхотен албум с наши снимки от бебета до сега и с разни коментарчето отстрани-просълзих се.
Харесвам подаръци,които ме карат да се изчервя от удоволствие.
Има,но са малко и темите са някак общи,да имам приятелки от майките на площадката-категорично не.
Тренировките ми траят по час и половина по график,но понякога продължават и по-дълго.По мое впечатление групата ме приема много добре,на всички им се танцува,забавляват се и си личи,че танците им помагат да се отърсят от ежедневното напрежение.Винаги на тренировки идват усмихнати.Сега след операцията всички се изредиха да ми звънят да ме питат как е минало,добре ли се чувствам,кога ще се върна.Стана ми много мило.Любимци нямам,гледам да имам еднакво отношение към всички.
Парфюм за тренировки нямам,каквото е останало от това,с което съм се праснала сутринта това е.
Не мога да отговоря за Иван и Андрей,казвала съм го много пъти,към мъже по-ниски от мен не гледам като на мъже.
Харесвам подаръци,които ме карат да се изчервя от удоволствие.
Има,но са малко и темите са някак общи,да имам приятелки от майките на площадката-категорично не.
Тренировките ми траят по час и половина по график,но понякога продължават и по-дълго.По мое впечатление групата ме приема много добре,на всички им се танцува,забавляват се и си личи,че танците им помагат да се отърсят от ежедневното напрежение.Винаги на тренировки идват усмихнати.Сега след операцията всички се изредиха да ми звънят да ме питат как е минало,добре ли се чувствам,кога ще се върна.Стана ми много мило.Любимци нямам,гледам да имам еднакво отношение към всички.
Парфюм за тренировки нямам,каквото е останало от това,с което съм се праснала сутринта това е.
Не мога да отговоря за Иван и Андрей,казвала съм го много пъти,към мъже по-ниски от мен не гледам като на мъже.
Никой ли не иска да се настани?
От кой град си?
С какво се занимаваш?
Влизаш ли в друг форум,или е съвпадение в никовете?
Най-голямата ти страст...?
Как си почиваш?
С какво се занимаваш?
Влизаш ли в друг форум,или е съвпадение в никовете?
Най-голямата ти страст...?
Как си почиваш?
От кой град си? - Хасково
С какво се занимаваш? - към професията ми има предразсъдъци, затова предпочитам да не я споменавам
Влизаш ли в друг форум,или е съвпадение в никовете? - не, но този въпрос вече ми е задаван и ми е любопитно с кого ме бъркат ако може кажете ми
Най-голямата ти страст...? - музиката и танците
Как си почиваш? -на пълна тишина със затворени очи
С какво се занимаваш? - към професията ми има предразсъдъци, затова предпочитам да не я споменавам
Влизаш ли в друг форум,или е съвпадение в никовете? - не, но този въпрос вече ми е задаван и ми е любопитно с кого ме бъркат ако може кажете ми
Най-голямата ти страст...? - музиката и танците
Как си почиваш? -на пълна тишина със затворени очи
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD