Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Нормално раждане или секцио?
Страница 1 от 1
Re: Нормално раждане или секцио?
Аз родих нормално и бях на 38 год. Според мен за предпочитане е нормалното раждане,
освен ако по медицински причини лекарите не кажат друго. Бях свидетел, когато раждах, колко по-трудно и тежко беше на жените, раждали със секцио. Аз на тези
години Слава Богу родих за 3 часа и имам 3 шева (вътр. и външни).
освен ако по медицински причини лекарите не кажат друго. Бях свидетел, когато раждах, колко по-трудно и тежко беше на жените, раждали със секцио. Аз на тези
години Слава Богу родих за 3 часа и имам 3 шева (вътр. и външни).
rosica57- Брой мнения : 10
Вот : 0
Според мен всичко е много индивидуално,аз след нормално раждане бях много зле,хем бях с упойка и пак се измъчих много.Дори на изписването припаднах пред "Майчин дом",направо не ми се припомня какъв кошмар беше.Че и два месеца не можех да си седна нормално на д-то.
Второто ми раждане беше секцио,направо си беше песен,така и 10 деца мога да родя!
Второто ми раждане беше секцио,направо си беше песен,така и 10 деца мога да родя!
????- Гост
Сигурно си права, че нещата са много индивидуални. Но имам предвид, че след
секцио, лекарите казват повече да се пази жената, да не вдига тежко, да почива повече.
Какво да почиваш тогава, то нямаш време до тоалетната да отидеш. Съжелявам, че така си се измъчила. Наистина, тогава остават лошите спомени.
секцио, лекарите казват повече да се пази жената, да не вдига тежко, да почива повече.
Какво да почиваш тогава, то нямаш време до тоалетната да отидеш. Съжелявам, че така си се измъчила. Наистина, тогава остават лошите спомени.
На мен след секциото ми казаха да не вдигам повече от 5 кг,а то само бебето ми се роди 4.300
За щастие нямах никакви проблеми с раната
За щастие нямах никакви проблеми с раната
????- Гост
Всъщност, бяха ме предвидили за секцио, като възрастна първескиня. Много от родилите вече жени ме изплашиха, като казаха колко е тежко да родиш със секцио.
Трябваше да ме оперират на другия ден, а аз от шубе като започнах едни контракции.... родих още същата вечер. Всичко продължи три часа и мина благополучно.
Трябваше да ме оперират на другия ден, а аз от шубе като започнах едни контракции.... родих още същата вечер. Всичко продължи три часа и мина благополучно.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD