Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Любима храна
2 posters
:: За децата
Страница 1 от 1
Re: Любима храна
По-лесно ми е да кажа,какво не обича .
Като мен обожава шоколад и всякакви сладки неща,а от готвено любими са и течните храни-супи и манджи.
Като мен обожава шоколад и всякакви сладки неща,а от готвено любими са и течните храни-супи и манджи.
Емито без супа не сяда на масата и всеки ден правя супички
Много обичат пиле с картофи.
Сладичко обожават,също като мен и Марти,давам шоколад,другите работи като вафли гледам да ги избягвам.
Зрънчовци и чипсове пък изобщо не съм им предлагала (не че не са опитвали де),чипсът в къщи е сушени плодове
Много обичат пиле с картофи.
Сладичко обожават,също като мен и Марти,давам шоколад,другите работи като вафли гледам да ги избягвам.
Зрънчовци и чипсове пък изобщо не съм им предлагала (не че не са опитвали де),чипсът в къщи е сушени плодове
????- Гост
И при нас е така,не по моя инициатива.В нас мъжа ми е маниак на тема здравословно хранене.Не че на мен ми пречи,аз чипс не обичам,но пък пуканки-много.martidid написа:Зрънчовци и чипсове пък изобщо не съм им предлагала (не че не са опитвали де),чипсът в къщи е сушени плодове
Вкъщи не купуваме,освен за събирания с приятели да сложа нещо за мезе,на Вики като и предлагат не я спирам,но тя като цяло май също не им е фен.
Шоколад обича,но не е шокоманка като майка си.
Обича месце-пилешко предимно и плодове.На сирене и кашкавал също много набляга,аз купувам едни сиренца-асорти-всякакви видове има в пакета,тя си отваря хладилника,взима си ги и ги започва-без хляб,без нищо.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Емата и Виктор миналия ден бяха нахапали синьото сирене без хляб без нищо,после цяла нощ пиха вода
????- Гост
О,да...аз обикновенното сирене го обезсолявам,но тези няма как
Крис не яде синьо сирене,за разлика от мен
А от плодовете най налита на банан,само ако е с мед и сметана и на ягоди.Портокали само във вид на фреш,който всеки ден и присъства в менюто.
А от плодовете най налита на банан,само ако е с мед и сметана и на ягоди.Портокали само във вид на фреш,който всеки ден и присъства в менюто.
Моите много обичат плодове и държа по една фруктиера във хола и във кухнята с измите плодове и сами си взимат като прегладнеят.Най-вървежни са бананите и ябълките,общо взето неща,които не се белят За другите се сещат само ако им ги обеля
????- Гост
Вики на никакви плодове не прощава,в нас винаги къпувам да има разнообразие.
В това отношение не прилича на мен,аз плодовете ги приемам под формата на фрешове и сокове.
В това отношение не прилича на мен,аз плодовете ги приемам под формата на фрешове и сокове.
Крис много обича корнфлейкс,което ме радва,защото не само че е бърза закуска,но и полезна.
Кое му е полезното на корнфлейкса?
Да не би да имаш предвид мисовете от овесени ядки,плодове и т.н.?
Да не би да имаш предвид мисовете от овесени ядки,плодове и т.н.?
Пшеничния корнфлейкс,сега съм взела на Нестле.Правя и го с топло млекце за закуска и си умира за него.Пълен е с витамини и съм чела,че много добре се отразява на храносмилането.
Последната промяна е направена от Anais на Вто Мар 16, 2010 5:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Аз не съм фен на корнфлейкса и не купувам.
Вики яде кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове,мисля че е по-добрия вариянт.
А иначе то и на зрънчото пише,че се препоръчва при здравословно хранене.
Вики яде кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове,мисля че е по-добрия вариянт.
А иначе то и на зрънчото пише,че се препоръчва при здравословно хранене.
Ми не знам,отзад са изписани много витамини и пише,че е добре за дечицата.
Аз ям овесени ядки,но Крис абсурд.Сушени плодове също не мога да я накарам.Купувам едни за компот и така пие по литър на ден.
Аз ям овесени ядки,но Крис абсурд.Сушени плодове също не мога да я накарам.Купувам едни за компот и така пие по литър на ден.
Вики ги омита като нищо,особено ананас,киви и банан...яде в промишлени количества.
:: За децата
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD