Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Любопитно за любовта, секса и мъжете...
+2
true
Sepphora
6 posters
:: Любовта...
Страница 1 от 1
Любопитно за любовта, секса и мъжете...
Психология на ЕРГЕНА. Типажи и заключения
Страшните мъжки тайни
Как да отровим живота на един мъж....
Секс в кола...Как,кога,къде,защо?
Болка ...От Любов !
Кога Да Правим Секс Според Астрологичните Часове
Защо Ни Напускат Мъжете
Ще ти разбие ли сърцето?
Защо жените сa по-шумни по време на секс
Най-големите грешки на мъжете в секса
Десетте типа мъже,които изключително дразнят жените
Четири наистина глупави повода да се скарате
Не крещете - само губите!
Как да говорим с него
Да му дадеш ли втори шанс след изневяра
Направи така,че да е само твой завинаги
Десетте най-големи женски грешки при първа среща
Изкуството на флирта. 16 ценни правила
Идеален мъж? - 6 Типа сродни души за една жена
Кои са най-еротичните и въздействащи аромати?
Какво говорят подаръците му за неговия характер
От какви мъже трябва да стоим далеч
Най-Накрая Го Напуснах! След Раздялата - Какво Да Правим И Какво - Не?
Любовен калкулатор - Изчислете дали си допадате с любимия човек
Целувката - основният инструмент на любовта
5 Основни Заблуди Относно Женския Оргазъм
Сексуална Съвместимост На Двойките Според Кръвната Група
Как Да Вдъхнем Сила На Мъжа До Себе Си
7 Съвета За Успешен Брак
Психология На Проблемната Любов
Какво Иска Той - Секс Или Любов?
Женските Неща, Които Мъжете Не Могат Да Разберат
Страшните мъжки тайни
Как да отровим живота на един мъж....
Секс в кола...Как,кога,къде,защо?
Болка ...От Любов !
Кога Да Правим Секс Според Астрологичните Часове
Защо Ни Напускат Мъжете
Ще ти разбие ли сърцето?
Защо жените сa по-шумни по време на секс
Най-големите грешки на мъжете в секса
Десетте типа мъже,които изключително дразнят жените
Четири наистина глупави повода да се скарате
Не крещете - само губите!
Как да говорим с него
Да му дадеш ли втори шанс след изневяра
Направи така,че да е само твой завинаги
Десетте най-големи женски грешки при първа среща
Изкуството на флирта. 16 ценни правила
Идеален мъж? - 6 Типа сродни души за една жена
Кои са най-еротичните и въздействащи аромати?
Какво говорят подаръците му за неговия характер
От какви мъже трябва да стоим далеч
Най-Накрая Го Напуснах! След Раздялата - Какво Да Правим И Какво - Не?
Любовен калкулатор - Изчислете дали си допадате с любимия човек
Целувката - основният инструмент на любовта
5 Основни Заблуди Относно Женския Оргазъм
Сексуална Съвместимост На Двойките Според Кръвната Група
Как Да Вдъхнем Сила На Мъжа До Себе Си
7 Съвета За Успешен Брак
Психология На Проблемната Любов
Какво Иска Той - Секс Или Любов?
Женските Неща, Които Мъжете Не Могат Да Разберат
Re: Любопитно за любовта, секса и мъжете...
Ще цитирам Надежда Захариева по темата Любов - тези думи изчерпват всички дебати по темата: "Любов е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."
Последната промяна е направена от sunlit на Вто Яну 19, 2010 3:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
true- Брой мнения : 35
Вот : 1
Нещо интересно ,което открих в необятния нет....
Агапе - жертвената любов
При нея мъжът се отдава напълно и прави всичко, така че любимата му се чувства добре. Ухажва дълго, преди да се обясни в любов. Голямото внимание може да омръзне на жената, докато мъжът все повече се привързва към нея.
Лудус - любовната-игра
Основата на подобен тип връзка е сексуалната игра. Този тип мъже не ухажват. За тях сексът е всичко. Ако жената е дистанцирана и не се отдаде напълно още първата нощ - той я оставя. Този тип мъже обикновено имат няколко връзки едновременно. Жената, която изисква само секс, ще бъде приятно изнендана от него.
Ерос - чувствената любов
Базира се на преданост и след това на физическо влечение. Този тип мъже се интересуват от живота и проблемите на партньорката. Те обичат да си говорят, в това число за общите чувства и емоции. Това е идеалния партньор.
Мания - неудържима любов
Тази любов се базира на страстта и ревността. В центъра на любовната двойка не са двама, а само мъжа. В резултат на това той има нужда постоянно да се самоутвърждава за сметка на останалите, в това число и на партньорката. От него могат да се очакват проблеми и ревност. Страхува се не от това, че ще ви загуби, а от това, че ще избягате от неговата власт.
Прагма - разсъдъчната любов
Този тип мъже търсят жена, с която да им е удобно, а не такава, в която да се влюбят от пръв поглед или с която да правят необуздан секс. Той подбира по материално състояние и ангажименти и пресмята дали сте удобни един за друг. Не е подвластен на страсти и от него не могат да се очакват изненади.
Сторге - любов-приятелство
Ако ви разказва за всички свои проблеми, както и за тези на роднините си до пето коляно, той ви чувства основно като приятел. Разчита на взаимното доверие. Но е възможно скоро да изгубите интерес един към друг.
Агапе - жертвената любов
При нея мъжът се отдава напълно и прави всичко, така че любимата му се чувства добре. Ухажва дълго, преди да се обясни в любов. Голямото внимание може да омръзне на жената, докато мъжът все повече се привързва към нея.
Лудус - любовната-игра
Основата на подобен тип връзка е сексуалната игра. Този тип мъже не ухажват. За тях сексът е всичко. Ако жената е дистанцирана и не се отдаде напълно още първата нощ - той я оставя. Този тип мъже обикновено имат няколко връзки едновременно. Жената, която изисква само секс, ще бъде приятно изнендана от него.
Ерос - чувствената любов
Базира се на преданост и след това на физическо влечение. Този тип мъже се интересуват от живота и проблемите на партньорката. Те обичат да си говорят, в това число за общите чувства и емоции. Това е идеалния партньор.
Мания - неудържима любов
Тази любов се базира на страстта и ревността. В центъра на любовната двойка не са двама, а само мъжа. В резултат на това той има нужда постоянно да се самоутвърждава за сметка на останалите, в това число и на партньорката. От него могат да се очакват проблеми и ревност. Страхува се не от това, че ще ви загуби, а от това, че ще избягате от неговата власт.
Прагма - разсъдъчната любов
Този тип мъже търсят жена, с която да им е удобно, а не такава, в която да се влюбят от пръв поглед или с която да правят необуздан секс. Той подбира по материално състояние и ангажименти и пресмята дали сте удобни един за друг. Не е подвластен на страсти и от него не могат да се очакват изненади.
Сторге - любов-приятелство
Ако ви разказва за всички свои проблеми, както и за тези на роднините си до пето коляно, той ви чувства основно като приятел. Разчита на взаимното доверие. Но е възможно скоро да изгубите интерес един към друг.
melasa- Брой мнения : 81
Вот : 5
Местожителство : В сърцето на един мъж....
Melasa, това беше изключително интересно за свръхлюбопитната ми натура. Не го бях чела досега...
Astarta81- Брой мнения : 29
Местожителство : Варна
Мъдри съвети от баба...но да не си помислите,че става въпрос за съветите на баба Вуна Нищо подобно драги съфорумци,тук ще почерпите инфо достойно за да се дадат отговори на много тинейджърки и вече пораснали такива ...оказали се в сладкия плен на любовта......
Заповядайте...
Заповядайте...
melasa, нямам думи....очарователно
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Бабините съвети се оказаха много ценни и актуални за всяко време! Особено ме впечатли онова с раздялата, което всъщност винаги съм правила интуитивно.
true- Брой мнения : 35
Още една притча за Любовта....
Имало едно време един остров,на който живеели всички чувства.Щастието, Тъгата, Познанието и всички други,включително и Любовта.Един ден на чувствата било съобщено,че островът ще потъне,затова всички приготвили лодките си и отплували.Единствено Любовта упорствала да остане до последния възможен момент.Когато островът бил почти потънал,Любовта решила да помоли за помощ.Богатството преминало покрай Любовта...Любовта казала:-Богатство,вземи ме със себе си.-Не мога–отговорило Богатството... – Имам много злато на кораба си и няма място за теб.Любовта решила да помоли Суетата,която също преминала в красив кораб:-Суета,моля те помогни ми.-Не мога да ти помогна,Любов,цялата си мокра и може да повредиш кораба ми.– отговорила Суетата.Тъгата била наблизо,затова Любовта я помолила:-Тъга, позволи ми да избягам с теб.-Не мога,Любов. Толкова ми е тъжно, че имам нужда да остана сама.Щастието също преминало покрай Любовта,но било толкова щастливо,че дори не чуло,когато Любовта го повикала.Внезапно се чул глас:-Ела, Любов, аз ще те взема със себе си.Гласът бил на непознат възрастен.Любовта била толкова развълнувана и щастлива,че забравила да попита за името му.Когато пристигнали на сушата,той продължил по пътя си. Любовта,осъзнавайки колко много му дължи,попитала Познанието:-Кой ми помогна?-Помогна ти Времето – отговорило Познанието.- Времето? – почудила се Любовта, - Но защо Времето ми е помогнало?Познанието се усмихнало и с дълбока мъдрост отговорило:-Защото само Времето е способно да разбере колко велика е Любовта!....
Източник........Тук...
Имало едно време един остров,на който живеели всички чувства.Щастието, Тъгата, Познанието и всички други,включително и Любовта.Един ден на чувствата било съобщено,че островът ще потъне,затова всички приготвили лодките си и отплували.Единствено Любовта упорствала да остане до последния възможен момент.Когато островът бил почти потънал,Любовта решила да помоли за помощ.Богатството преминало покрай Любовта...Любовта казала:-Богатство,вземи ме със себе си.-Не мога–отговорило Богатството... – Имам много злато на кораба си и няма място за теб.Любовта решила да помоли Суетата,която също преминала в красив кораб:-Суета,моля те помогни ми.-Не мога да ти помогна,Любов,цялата си мокра и може да повредиш кораба ми.– отговорила Суетата.Тъгата била наблизо,затова Любовта я помолила:-Тъга, позволи ми да избягам с теб.-Не мога,Любов. Толкова ми е тъжно, че имам нужда да остана сама.Щастието също преминало покрай Любовта,но било толкова щастливо,че дори не чуло,когато Любовта го повикала.Внезапно се чул глас:-Ела, Любов, аз ще те взема със себе си.Гласът бил на непознат възрастен.Любовта била толкова развълнувана и щастлива,че забравила да попита за името му.Когато пристигнали на сушата,той продължил по пътя си. Любовта,осъзнавайки колко много му дължи,попитала Познанието:-Кой ми помогна?-Помогна ти Времето – отговорило Познанието.- Времето? – почудила се Любовта, - Но защо Времето ми е помогнало?Познанието се усмихнало и с дълбока мъдрост отговорило:-Защото само Времето е способно да разбере колко велика е Любовта!....
Източник........Тук...
Деня на влюбените или Трифон зарезан ще празнувате на 14 февруари?!?...
Аз лично ще празнувам две в едно,хем съм влюбена хем ще го полея за кадем
Ето нагледно едно влюбено меню за разпалване на любовната тръпка и внос на енергиини вещества,нужни за потенциала необходим в горещия емоционален празник
Ето и малко инфо по отношение на цветната феерия и символиката на цветовете в този празник/за някои лигав,за други католически,за трети повод да бъдеш с любимия и да се поглезите взаймно/
Какво ни казват цветовете на подарените рози!!
Мили съфорумци,добавяйте идеи и всякакви там пинизи,независимо кой от двата празника ще празнувате....и нека не забравяме,че не празниците,а именно делниците са тези,които ни карат да обичаме човека до нас,а празника е повод да намигнем хитро и да махнем капака на бушуващата страст .....
Аз лично ще празнувам две в едно,хем съм влюбена хем ще го полея за кадем
Ето нагледно едно влюбено меню за разпалване на любовната тръпка и внос на енергиини вещества,нужни за потенциала необходим в горещия емоционален празник
Ето и малко инфо по отношение на цветната феерия и символиката на цветовете в този празник/за някои лигав,за други католически,за трети повод да бъдеш с любимия и да се поглезите взаймно/
Какво ни казват цветовете на подарените рози!!
Мили съфорумци,добавяйте идеи и всякакви там пинизи,независимо кой от двата празника ще празнувате....и нека не забравяме,че не празниците,а именно делниците са тези,които ни карат да обичаме човека до нас,а празника е повод да намигнем хитро и да махнем капака на бушуващата страст .....
Как правят секс в различните части на света......прочетете статията, аз лично се попиках от смях, особено на Австралия и Холандия
Тая ми стана любима направо...Колкото пъти я чета, толкова пъти със сълзи се смея
Similar topics
» Как показват любовта си мъжете
» Гримът... Любопитно
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
» new moon-what hurts the most
» Островът на Любовта ( Ilha dos Amores )
» Гримът... Любопитно
» new moon-what hurts the most
» Островът на Любовта ( Ilha dos Amores )
:: Любовта...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD