Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Душ гел
2 posters
Страница 1 от 1
Re: Душ гел
Ето тези
карамела и шоколада ми останаха,бях си ги купила и четирите.В началото ми харесаха,но после започнаха да ми изсушават кожата и май няма да ги повторя.
карамела и шоколада ми останаха,бях си ги купила и четирите.В началото ми харесаха,но после започнаха да ми изсушават кожата и май няма да ги повторя.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
И на Изънземното имам.
И на N7 един ,но като Котаж още не съм го почвала.А ягодовия е прекрасен,точно като ягоди със сметана е.
Котаж не ми изсушава кожата,но почти не се усеща след къпане,поне Ванилията.Този на Joanna ми е много по-силен като аромат.Иначе Котаж ухае страхотно и хидратира.
И при мен не се усеща дълго аромата,но мен като че ли ме устройва,защото нямам лосион към него и не обичам да ми се смесват ароматите.
Твоя има ли екфолиращи частици,аз започнах този с кивито и той има,но са едни такива много дребни и никаква работа на вършат.Освен това не прави много пяна и е неикономичен,или са ги развалили или съм попаднала на някой който не е хубав,преди бях много доволна от Котаж.
На мен траен като аромат душ-гел освен тези към парфюмите ми е бил само на Локситан и Боди шоп
Твоя има ли екфолиращи частици,аз започнах този с кивито и той има,но са едни такива много дребни и никаква работа на вършат.Освен това не прави много пяна и е неикономичен,или са ги развалили или съм попаднала на някой който не е хубав,преди бях много доволна от Котаж.
На мен траен като аромат душ-гел освен тези към парфюмите ми е бил само на Локситан и Боди шоп
Мен не ме устройва да ми ухае толкова леко,защото не всеки път след душ си слагам лосион и се дразня като не си го усещам на кожата.Ще пробвам с още един вид на Котаж и ако той е такъв,няма да повторя.А ексфолиращи частици няма в моя и пяна не прави много.
Най траен ми е този с ягодите и на Tesori d'Oriente имах жасмин и гуава,той също доста силно се усещаше след баня,но ми изсушаваше кожата.А душ геловете към парфюмите са трепач.
Най траен ми е този с ягодите и на Tesori d'Oriente имах жасмин и гуава,той също доста силно се усещаше след баня,но ми изсушаваше кожата.А душ геловете към парфюмите са трепач.
Ели,какъв ти беше предния ексфолиант за тяло?Каза юе бил с груби частици?
А Касиопеята как ти се сториха ексфолират ли,че аз вече не помня дали изобщо ги пипах
А Касиопеята как ти се сториха ексфолират ли,че аз вече не помня дали изобщо ги пипах
????- Гост
Не съм си взела още на Касиопея.
Ето този е с много груби частици
Ето този е с много груби частици
Само при мен ли има проблем или тези душ-гелове на Котаж въобще не правят хубава пяна?
Правят сиSladost написа:Само при мен ли има проблем или тези душ-гелове на Котаж въобще не правят хубава пяна?
Или аз съм свикнала с тези на La roche и на децата Aven,Seba med ... които никаква пяна не правят,защото се водят медицинска козметика
????- Гост
Sladost написа:Само при мен ли има проблем или тези душ-гелове на Котаж въобще не правят хубава пяна?
И при мен така.Само да знаеш колко изсипвам върху гъбката.Освен това супер нетраен,не съм доволна изобщо.Ще пробвам като свърши с още един,може да съм попаднала на кофти серия,или пак за БГ пак са ни дали по-лошото качество.
Развалили си ги явно,аз преди време бях много доволна.
Не вярвам да е кофти серия,аз имам три и трите за нищо не стават.
И наистина трябва да напоиш цялата гъба с душ-гела,за да стане пяна.
Това е добре де,по-бързо ще свършат и ще си взема нещо по-хубаво.
Не вярвам да е кофти серия,аз имам три и трите за нищо не стават.
И наистина трябва да напоиш цялата гъба с душ-гела,за да стане пяна.
Това е добре де,по-бързо ще свършат и ще си взема нещо по-хубаво.
Аз в момента имам този
И един лосион със смокиня,който ми е от около месец,ама още не съм го пробвала
И един лосион със смокиня,който ми е от около месец,ама още не съм го пробвала
????- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD