Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Маски за коса
4 posters
:: Косата...
Страница 1 от 1
Re: Маски за коса
Последно си взех тази:
Beauty Formulas подхранваща маска за коса с мед и пчелен прашец
Доволна съм,по-лесно се разресва и ухае страхотно на медец.
Beauty Formulas подхранваща маска за коса с мед и пчелен прашец
Доволна съм,по-лесно се разресва и ухае страхотно на медец.
Маска за коса с жасмин и мед
Маската е подходяща за подхранване и освежаване на косата.
Количество: еднократна доза за изключително къса коса
Необходими продукти:
• 1/8 чаша масло от жожоба
• Жълтъкът на едно яйце (трябва да бъде със стайна температура)
• 2 супени лъжици течен мед
• 1 капка етерично масло от жасмин
Начин на приготвяне и употреба:
Затоплете маслото от жожоба в микровълнова фурна за около 30 секунди. Добавете към него жълтъка на едно яйце и разбъркайте добре. Жълтъкът трябва да е със стайна температура.След това добавете към сместа течния мед и разбъркайте. Най-накрая прибавете и 1 капка етерично масло от жожоба. Разбъркайте. Нанесете така приготвената маска върху предварително навлажнената си коса. Останете с маската в продължение на 30 минути. По възможност прекарайте този половин час под сешоар. Сешоарът ще подпомогне по-доброто проникване на сместа в структурата на косъма. Колкото повече време стоите с маската преди да отмиете с вода, толкова по-уханна ще стане и косата ви. След края на 30-те минути измийте косата си с шампоана, който ползвате обикновено и я стилизирайте. В случай че искате да запазите свежия аромат на жасмина използвайте шампоан без добавени аромати. В зависимост от това колко дълга е косата ви, удвоете или утроете указаното количество.
Маската е подходяща за подхранване и освежаване на косата.
Количество: еднократна доза за изключително къса коса
Необходими продукти:
• 1/8 чаша масло от жожоба
• Жълтъкът на едно яйце (трябва да бъде със стайна температура)
• 2 супени лъжици течен мед
• 1 капка етерично масло от жасмин
Начин на приготвяне и употреба:
Затоплете маслото от жожоба в микровълнова фурна за около 30 секунди. Добавете към него жълтъка на едно яйце и разбъркайте добре. Жълтъкът трябва да е със стайна температура.След това добавете към сместа течния мед и разбъркайте. Най-накрая прибавете и 1 капка етерично масло от жожоба. Разбъркайте. Нанесете така приготвената маска върху предварително навлажнената си коса. Останете с маската в продължение на 30 минути. По възможност прекарайте този половин час под сешоар. Сешоарът ще подпомогне по-доброто проникване на сместа в структурата на косъма. Колкото повече време стоите с маската преди да отмиете с вода, толкова по-уханна ще стане и косата ви. След края на 30-те минути измийте косата си с шампоана, който ползвате обикновено и я стилизирайте. В случай че искате да запазите свежия аромат на жасмина използвайте шампоан без добавени аромати. В зависимост от това колко дълга е косата ви, удвоете или утроете указаното количество.
Инка,тази твоята каква е?
Днес в супера видях една подобна,но може и да съм се объркала,имаше и вариянт с авокадо и нещо друго.
Аз в момента нямам никаква,карам го само с разни домашни,но определено трябва да си взема някаква скоро.
Вие като преди баня сте си направили домашна и те купешките повече са за след къпане-и от двете ли слагате или редувате един път домашна,един път купешка?
Днес в супера видях една подобна,но може и да съм се объркала,имаше и вариянт с авокадо и нещо друго.
Аз в момента нямам никаква,карам го само с разни домашни,но определено трябва да си взема някаква скоро.
Вие като преди баня сте си направили домашна и те купешките повече са за след къпане-и от двете ли слагате или редувате един път домашна,един път купешка?
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Ели,аз мойта си я поръчах от бютикозметик,към 6лв е.Мойта е с мед,има и с къна,с авокадо не видях.
Хубава е.
Като си направя домашна и после не си слагам след шампоана от купешката.Последната я използвам 1-2 пъти седмично задължително,а домашна-1 път седмично.
Хубава е.
Като си направя домашна и после не си слагам след шампоана от купешката.Последната я използвам 1-2 пъти седмично задължително,а домашна-1 път седмично.
Сега съм се намазала с тази,четох добри отзиви:
3с.л хума 1с.л. бадмово масло 1с.л. ракия и 1с.л.мед и се седи кам 2 часа.
3с.л хума 1с.л. бадмово масло 1с.л. ракия и 1с.л.мед и се седи кам 2 часа.
Аз пък да си кажа,че от тази не съм очарована,до този извод стигнах след месец ползване
????- Гост
:: Косата...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD