Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Преса за коса
3 posters
:: Косата...
Страница 1 от 1
Re: Преса за коса
Ето това е пресата, която използва дъщеря ми от време на време - тя е доволна и аз съм доволна, защото й щади косата http://www.pazaruvaj.com/presi-za-kosa-c4209/rowenta/cf7620d4-p38278445/opisanie.html
Аз преса за коса ползвам почти ежедневно,за изправяне и понякога слагам вафли в корените за обем.
Моята е Remington,доволна съм
Сега съм с ето тозе крем
Моята е Remington,доволна съм
Сега съм с ето тозе крем
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Диди и аз съм го ползвала това-за нищо не става,ако сутринта съм се изправила,вечерта вече изобщо не ми е права косата.
Този,който сега полвам е по-добре,дори само със сешоар да мина косата е видимо изправена и после само по крайщата с преса.За това колко дълго издържа не мога да кажа,защото си мия косата всеки ден.
Ето този съм ползвала преди той е по-скоро само защитен,бях много доволна.
Сега обмислям да изпробвам ето това
Този,който сега полвам е по-добре,дори само със сешоар да мина косата е видимо изправена и после само по крайщата с преса.За това колко дълго издържа не мога да кажа,защото си мия косата всеки ден.
Ето този съм ползвала преди той е по-скоро само защитен,бях много доволна.
Сега обмислям да изпробвам ето това
И аз си я мия всеки ден,не че ми се омазнява,обичам да ми мирише на шампоан,на чистичко.Сутрин като се събудя и си мирише на спане,на възглавница,не мога да не се къпна.
Не,моята коса не е склонна към омазняване,но така съм свикнала.
Да ми обясните за пресата Първо суша със сешоар и после изправям,на мокра-не,така ли?
И ако си я изправям всеки ден дали няма да оплешивея?
Колко често я използвате?Мойта коса е много тънка,иначе гъста.
И ако си я изправям всеки ден дали няма да оплешивея?
Колко често я използвате?Мойта коса е много тънка,иначе гъста.
Мойта е за суха коса,сега видях По форумите пише,че имало преси и за мокра,но къде по фризьорските салони на мокра да правят???И то направо ще съска,ужас!
И друго да питам.Кога да си слагам протектора за коса?Преди да се изсуша или непосредствено преди пресата,като при последния случай косата ще ми е влажна...
И на колко градуса си изправяте косата?Щадите ли я,или давате на бързи обороти?
И друго да питам.Кога да си слагам протектора за коса?Преди да се изсуша или непосредствено преди пресата,като при последния случай косата ще ми е влажна...
И на колко градуса си изправяте косата?Щадите ли я,или давате на бързи обороти?
Стандартните преси са за суха коса.
Защитен крем преди сешоара.
За градусите сама трябва да си прецениш, зависи от косата, щом си с тънък косъм и с по-малка мощност ще става, аз съм с плътен и твърд косъм и затова на по-силно се изправям.
Каквото и защитно покритие да има пресата и каквито и защитни кремове да ползваш при всекидневно изправяне косата се изтощава.
Защитен крем преди сешоара.
За градусите сама трябва да си прецениш, зависи от косата, щом си с тънък косъм и с по-малка мощност ще става, аз съм с плътен и твърд косъм и затова на по-силно се изправям.
Каквото и защитно покритие да има пресата и каквито и защитни кремове да ползваш при всекидневно изправяне косата се изтощава.
Косата ми освен,че е тънка е и адски къдрава,понякога направо на букли.Само със сешоар и кръгла четка не става.
Изправям се почти всеки ден,решила съм да разредя до през ден,много се харесвам така,а и ме харесват и не мога да се спра
Ели,мерси,че ми учточни за защитния крем!
Диди,честито на теб!Не се и съмнявам,че си доволна!
Изправям се почти всеки ден,решила съм да разредя до през ден,много се харесвам така,а и ме харесват и не мога да се спра
Ели,мерси,че ми учточни за защитния крем!
Диди,честито на теб!Не се и съмнявам,че си доволна!
Similar topics
» Удължена коса
» Маски за коса
» Серум за коса
» Дражета за коса,нокти,кожа
» Къната за коса - Натурален цвят от природата
» Маски за коса
» Серум за коса
» Дражета за коса,нокти,кожа
» Къната за коса - Натурален цвят от природата
:: Косата...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD