Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
С какъв парфюм сте днес
5 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: С какъв парфюм сте днес
Ели,Цветния воал вече е сложен в уиша на сляпо
Днес съм с:
За дъжд е супер,влюбих се
Днес съм с:
За дъжд е супер,влюбих се
Днеска излезнах без парфюм и наминах през Мола,та се пръснах като циганетата с този,не е лош,ама не си го представям на себе си!
А черната орхидея искам да я пробвам,дали я има в БЗ?
????- Гост
Сериозно ли не ти хареса капучиното,аз съм влюбена в него.Преполових шишенцето и не ми писва,ще видим като свърши,де,но за сега ми е от любимците
Диди, Том Форт в Бюти зоните го няма, в една парфюмерия на Неофит Рилски преди време имаше Орхидеята, Цветния воал и Бялото пачули. Ако имаш път натам може да минеш да провериш. Според мен и на теб повече би ти харесало Бялото пачули, предвид това че си падаш по цветни композиции.Поне при мен много надвива розата в него, но аз рози мразя и затова вероятно ми е толкова дразнещо силна там. Иначе си е доста характерен парфюм. Том Форд прави много хард парфюми за жени и доста нежни парфюми за мъже.
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
През деня бях с
А сега около мен се носи страхотен аромат на люляк от лосиона и душ-гела на Ив Роше
А сега около мен се носи страхотен аромат на люляк от лосиона и душ-гела на Ив Роше
Ели,сигурна съм,че за разлика от тоалетната вода,лосиончето е супер!Обожавам люляк,но кремест,не спиртозен.
Днес съм с парфюма,който винаги ще ми напомня на времето по зачеване на Крис Тогава имах само него
Днес съм с парфюма,който винаги ще ми напомня на времето по зачеване на Крис Тогава имах само него
Супер е лосиончето, Инка, няма да сбъркаш ако си го вземеш, а освен че мирише страхотно и хидратира добре.
Днес
Днес
Passenger for Women by S.T. Dupont
Хубав е за топло време,каквото беше днес.За съжаление,не ми остана време да вникна в него достатъчно и единственото,което мога да кажа е,че мирише на сапун
Хубав е за топло време,каквото беше днес.За съжаление,не ми остана време да вникна в него достатъчно и единственото,което мога да кажа е,че мирише на сапун
Диди, на теб този не ти ли идва солен, аз усещам много сол в него, за разлика от Зен.
Ели,аз миналия ден пак помирах Цен,този път ми хареса ,но си пръснах на ръка и го изчаках да постои.Sladost написа:
Диди, на теб този не ти ли идва солен, аз усещам много сол в него, за разлика от Зен.
Иначе в този никаква сол не усещам
????- Гост
На работа бях с
Сега си взех душче и след малко като излизаме ще се пръсна с
Сега си взех душче и след малко като излизаме ще се пръсна с
Смокинова.Парфюмчето със сигурност не е за топло,но днес имам уроци и ще си стоя внас.
Да ... черното Булгари е супер
bu- Брой мнения : 195
Вот : 15
Да,страшно женствен е,вярно нетраен,но голяма работа.Ако някой ме види как се обливам с него ще реши,че съм куку
В момента с никакъв, преди малко си взех душче, но днес бях с
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD