Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
VIP стил
2 posters
:: Мода
Страница 1 от 1
VIP стил
Хайде в тази тема да слагаме снимки на известните личности,чиито стил ни допада и естествено да ги обсъждаме
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Re: VIP стил
Аз започвам с безспорния ми фаворит-Вики Бекъм
Ели,понеже знам,че не харесваш кожени панталони,а пък си фен на Виктория Бекъм,я кажи какво мислиш за нея тук:
Харесва ми:
Харесва ми:
Ми...харесват ми шапката и чантата .
Това,че попринцип я харесвам,не значи че я харесвам как се облича във всеки един момент.Но всъщност тази комбинация на нея и седи страхотно,нямам забележки,независимо,че не харесвам кожени панталони.
Е,виж Анджито-тя винаги ми изглежда ужасно
Харесвам това
Това,че попринцип я харесвам,не значи че я харесвам как се облича във всеки един момент.Но всъщност тази комбинация на нея и седи страхотно,нямам забележки,независимо,че не харесвам кожени панталони.
Е,виж Анджито-тя винаги ми изглежда ужасно
Харесвам това
Аз мразя кожени панталони също и не се сещам да съм виждала някой на който да ми харесва как стои.Ноо,на Вики ми харесва,при нея много често важи,че тя носи дрехата,а не дрехата-нея.На мен със сигурност тази комбинация няма да ми отива
Тя колко е висока междудругото?От това,което си показала всичко ми хареса,но не бих носила всичко
Тя колко е висока междудругото?От това,което си показала всичко ми хареса,но не бих носила всичко
1,68 мисля че е висока.
Аз всичко бих носила от това,което съм показала
От тези,които ти си паказала ми харесаха двете къси рокли на Камеран Диаз и комбинациите на Дженифър Анистън и Джесика Алба с дънки,ризка и сако...при втората без обувките
Аз всичко бих носила от това,което съм показала
От тези,които ти си паказала ми харесаха двете къси рокли на Камеран Диаз и комбинациите на Дженифър Анистън и Джесика Алба с дънки,ризка и сако...при втората без обувките
А,да и на мен не ми харесват обувките.
1.68..мислех,че е повече...Всичко и стои страхотно,дразнеше ме само като беше станала страшно кльощава.
Ето още какво харесвам:
А Анджелина ми е много красива,в тяло не ме впечатлява особено,но като цялостна визия ми е извънмземна.До скоро не я харесвах,сега пак я..
1.68..мислех,че е повече...Всичко и стои страхотно,дразнеше ме само като беше станала страшно кльощава.
Ето още какво харесвам:
А Анджелина ми е много красива,в тяло не ме впечатлява особено,но като цялостна визия ми е извънмземна.До скоро не я харесвах,сега пак я..
На мен Анджелина ми е противна,нямам предвид че е грозна,а просто всички тези извращения които тя сама си е признавала ми идват в повече и не мога да погледна на нея с добро око макар и само повърхностно.
На Анистън последното ми харесва.
Другата ми любимка
На Анистън последното ми харесва.
Другата ми любимка
Какво за Анджелина имаш предвид..за признанията?
А тази,забравих и името е супер секси и има адски елегантен стил на обличане!
А тази,забравих и името е супер секси и има адски елегантен стил на обличане!
Ами като се почне с пускането на езици с брат й,садо-моза извращения и рязаници по време на секс.Онзи гердан с кръвта вътре на бившия й,забравих му името-един много гнусен и противем старчок,с който обаче си пасваше в пъти повече,отколкото с Брат Пит и се завъши с някакво клипче което и бях гледала,на което е надрусана като да не казвам какво.
Абе противна ми е.
А и самия и поглед крещи -Не съм в ред!
Ева Мендес
Абе противна ми е.
А и самия и поглед крещи -Не съм в ред!
Ева Мендес
Последната промяна е направена от Sladost на Сря Мар 31, 2010 7:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Леле,идея си нямах за тея неща.А със старчока наистина повече си отиваха и тя тогава се носеше много раздърпана и грънч,а сега самото и излъчване е някакси по хрисимо.Има нещо отнесено,обаче,права си,което и аз съм забелязала.Мислих,че е просто меланхолия
Ева е страшно парче,спор няма.
Ева е страшно парче,спор няма.
Много мой стил-особено трите вариянта с дънките и последния с ризката и полата
Е аз с тази съм като теб,Ели с Анджелина Джоли...не мога да я понасям.И нито една от роклите не ми харесва как и стои,нито пък за мен бих носила.Има отвратителни крака,а в лице ми прилича на коза
Аз и трите бих ги носила и лицето и харесвам и краката,имайки предвид възрастта...и мъжете и харесвам
А определено и ми е сред любимите актриси.
А определено и ми е сред любимите актриси.
Не,но си представих теб така и за това го сложих
Всичко останало,което съм показала,бих носила,горното за мен е за висока жена.
Всичко останало,което съм показала,бих носила,горното за мен е за висока жена.
Първата с удоволствие бих я носила, също както и последните 3, но втората ми прилича на чувал за картофи
-не с тези обувки
-не с тези обувки
Ели,за чувала май си права,има нещо,което и мен ме отблъсква.А от това,което си показала,бих носила всичко без последното,независмо с какви обувки.Не ми харесва като съчетание и освен това такива панталони отиват на жена над 170.
Anais написа:Ели,за чувала май си права,има нещо,което и мен ме отблъсква.А от това,което си показала,бих носила всичко без последното,независмо с какви обувки.Не ми харесва като съчетание и освен това такива панталони отиват на жена над 170.
За височината може би си права, аз рядко се замислям по въпроса, защото например не се сещам за дреха, която не би ми отивала на височината
Сега чакам подобни от Асос (панталони) и мисля с точно такава комбинация да ги нося, обувките ще са летни боти, а за сакото тип бойфренд, в усилено търсене съм на такова.
Оу, двете черни комбенации са много мой стил.
Ето и другите ми две любимки
Ето и другите ми две любимки
:: Мода
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD