Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
Крем за лице
4 posters
Страница 1 от 1
Re: Крем за лице
Аз съм много любопитна този как е? Някой ползвал ли е?
Новият нощен крем на Clinique :Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer
Новият нощен крем на Clinique :Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer
В магазина на Клиник имат мострички,много са готини консултантките,ако си искаш веднага ще ти дадът,а и не само от това.
Аз сега съм с хидратиращото кремче на ГарленОсвен това серумчето на Ести за свеване на порите,от което имам за още 2-3 намазвания и мисля да си взема на Клиник серума със същата функция.
А за лятото си взех пак на Клиник ето това кремче,първо мислех дори с 40фактор да си взема,но реших че ще ми дойде много тежко
Аз сега съм с хидратиращото кремче на ГарленОсвен това серумчето на Ести за свеване на порите,от което имам за още 2-3 намазвания и мисля да си взема на Клиник серума със същата функция.
А за лятото си взех пак на Клиник ето това кремче,първо мислех дори с 40фактор да си взема,но реших че ще ми дойде много тежко
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
Освен мостричките имам тези:
Всичките ми харесват.
Ели,а етърва ми беше влизала в Клиник на Витошка лятото и беше много недоволна,защото искала мострички на няколко неща и те все и казвали,че нямат.Беше си купила един серум и не и бяха дали нищо да я зарибят и тя се смееше и ми разправяше как в Лондон не стига че същия серум е на половин цена,но и излизала от същия магазин с една шепа мострички и тук каква простотия било.
Всичките ми харесват.
Ели,а етърва ми беше влизала в Клиник на Витошка лятото и беше много недоволна,защото искала мострички на няколко неща и те все и казвали,че нямат.Беше си купила един серум и не и бяха дали нищо да я зарибят и тя се смееше и ми разправяше как в Лондон не стига че същия серум е на половин цена,но и излизала от същия магазин с една шепа мострички и тук каква простотия било.
Аз съм им по-симпатична от етърва ти явно и на мен ми дават
Мен в Бюти зона в Мола ме познават,редовна клиентка съм и винаги ми дават,ама иначе в другите не си ли поискам НЕ!
Големи са скръндзи за тях си ги ползват,това си е пределно ясно
Големи са скръндзи за тях си ги ползват,това си е пределно ясно
????- Гост
Аз съм доволна от Бюти зоната на Сити центъра,от тази на Стамболийски-не.
В Клиник съм доволна.В Локситан и Ести направо само дето не си пия кафето с консултантите,супер компетентни са,отговарят ми на всички въпроси и понеже ме знаят като редовен клиент,дори да не купя нищо пак ми дават мострички,а ако купя пък направо ми пълнят торбата и се чудя какво да ги правя
От Карина също съм много доволна от едното момиче,другата нещо не ми е симпатична.
Импулсив също са готини,а в ЦУМ най-много ме дразнят
В Клиник съм доволна.В Локситан и Ести направо само дето не си пия кафето с консултантите,супер компетентни са,отговарят ми на всички въпроси и понеже ме знаят като редовен клиент,дори да не купя нищо пак ми дават мострички,а ако купя пък направо ми пълнят торбата и се чудя какво да ги правя
От Карина също съм много доволна от едното момиче,другата нещо не ми е симпатична.
Импулсив също са готини,а в ЦУМ най-много ме дразнят
Последната промяна е направена от Sladost на Чет Апр 08, 2010 5:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ааа да и в магазина на Ести и Клиник има една женица на средна възраст,пълничка и е много компетентна ииии да ти е кеф да си дадеш парите.
И в Локситан в новия Мол са много любезни,както и в аптека Ремедиум на Попа,там си ме знаят де,редовна съм им
И в Локситан в новия Мол са много любезни,както и в аптека Ремедиум на Попа,там си ме знаят де,редовна съм им
????- Гост
На мен Ремедиума на Попа ми е тесен,повече харесвам този в Изток,но и в двата обслужването е на ниво.
А в Бюти зоната на Стамболийски има една консултантка с дебел пласт фдт,която ужасно много ме дразни,каквото и да я попитам ми отговаря -"Ами не съм сигурна,не мога да ви кажа"
А в Бюти зоната на Стамболийски има една консултантка с дебел пласт фдт,която ужасно много ме дразни,каквото и да я попитам ми отговаря -"Ами не съм сигурна,не мога да ви кажа"
Не съм сигурна черна ли и е косата или тъмно кестенява,но май да.
Аз използвам ето това кремче за лице, купувам си го от тук http://beautybloom.shopmania.biz/ и съм много доволна. Според мен този продукт си заслужава да се пробва.
Galya_gercheva- Брой мнения : 1
Вот : 0
Similar topics
» Ексфолиант за лице
» Домашни маски за лице
» Околоочен крем
» Използвате ли нощен крем
» НОВ КРЕМ НА БИОЛОГИЧНА ОСНОВА ОФОРМЯ И СТЯГА ГЪРДИТЕ
» Домашни маски за лице
» Околоочен крем
» Използвате ли нощен крем
» НОВ КРЕМ НА БИОЛОГИЧНА ОСНОВА ОФОРМЯ И СТЯГА ГЪРДИТЕ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD