Търсене
Latest topics
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Women's Forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of on your social bookmarking website
"Рамщайн" идват в България.
3 posters
:: Музика
Страница 1 от 1
"Рамщайн" идват в България.
"Рамщайн" идват в България. Новината вече е официално потвърдена. От днес се продават и билети за събитието, което включва още легенди на тежкия рок. С мегаконцертите в София ще се включи в големия европейски фестивал "Сонисфиър".
"Рамщайн" ще стъпи на българска сцена за първи път. 23 юни е датата, която ще сбъдне мечтите на заклетите им фенове. Единствената немска група, която пее на родния си език, владее световната рок сцена. Първото им изискване е да има обилна пиротехника, огньове. Както пишат самите те, "ако няма пироефекти, няма шоу".
Петър Петров - Болкан Ентъртейнмънт: "Шоуто е наистина атрактивно, с невероятен звук, пироефекти. "Рамщайн" е група, която си заслужава да се види наистина."
Дейвид Либерберг - Болкан Ентъртейнмънт: "Те правят невероятна хеви и хард рок музика и съм 100 процента сигурен, че всички ще се забавляват много. Страшно се гордея, че успяхме с този концерт, защото от четири години се борим да ги доведем в Бългтария и най-после успяхме."
Първият български концерт на "Рамщайн" е част от мега фестивала "Сонисфиър". Едва ли на друго място ще видите на една сцена Металика, Слейър, Мегадет и Антракс. Това ще се случи на 22 юни на стадион "Левски". На следващия ден оцелелите могат да продължат с тежкия фест. Специален къмпинг ще бъде изграден на хиподрума "Банкя". Организаторите "Болкан Ентъртейнмънт" обещават и улеснения за хората с увреждания.
http://bnt.bg/bg/news/view/23999/dochakahme_i_ramshtajn
"Рамщайн" ще стъпи на българска сцена за първи път. 23 юни е датата, която ще сбъдне мечтите на заклетите им фенове. Единствената немска група, която пее на родния си език, владее световната рок сцена. Първото им изискване е да има обилна пиротехника, огньове. Както пишат самите те, "ако няма пироефекти, няма шоу".
Петър Петров - Болкан Ентъртейнмънт: "Шоуто е наистина атрактивно, с невероятен звук, пироефекти. "Рамщайн" е група, която си заслужава да се види наистина."
Дейвид Либерберг - Болкан Ентъртейнмънт: "Те правят невероятна хеви и хард рок музика и съм 100 процента сигурен, че всички ще се забавляват много. Страшно се гордея, че успяхме с този концерт, защото от четири години се борим да ги доведем в Бългтария и най-после успяхме."
Първият български концерт на "Рамщайн" е част от мега фестивала "Сонисфиър". Едва ли на друго място ще видите на една сцена Металика, Слейър, Мегадет и Антракс. Това ще се случи на 22 юни на стадион "Левски". На следващия ден оцелелите могат да продължат с тежкия фест. Специален къмпинг ще бъде изграден на хиподрума "Банкя". Организаторите "Болкан Ентъртейнмънт" обещават и улеснения за хората с увреждания.
http://bnt.bg/bg/news/view/23999/dochakahme_i_ramshtajn
nimble- Брой мнения : 18
Вот : 2
Местожителство : София
Re: "Рамщайн" идват в България.
И не само Рамщайн ;-)
Но наистина,това че те идват си е велико,доколкото знам те веднъж са отказали,поради факта,че на са им отстъпили стадион В.Левски а за тяхната сцена Локомотив бил малък.
Е аз не си падам особено по метъл,никога не бих отишла на подобен концерт но пожелавам на всички,които мислят да го посетят да си изкарат страхотно!
Но наистина,това че те идват си е велико,доколкото знам те веднъж са отказали,поради факта,че на са им отстъпили стадион В.Левски а за тяхната сцена Локомотив бил малък.
Е аз не си падам особено по метъл,никога не бих отишла на подобен концерт но пожелавам на всички,които мислят да го посетят да си изкарат страхотно!
????- Гост
Аз много си падам по Рамщайн,но не знам дали ще отида и на техния концерт.
Тази година идват и AC/DC и Елтън Джон и за тях вече си имаме билети.
Но ако навия мъжа ми сме там
Тази година идват и AC/DC и Елтън Джон и за тях вече си имаме билети.
Но ако навия мъжа ми сме там
Sladost- Брой мнения : 844
Вот : 27
nimble- Брой мнения : 18
Вот : 2
Местожителство : София
Хора, с риск да ме линчувате...обаче що така не могат да ми допаднат тия Рамщайн...
Няма страшно,всеки има право на мнение,а и Рамщайн не са от най-лесните за харесване.Доста са брутални.
О,да така е,макар че имат песни,които дори на мен са ми любимиSladost написа:Няма страшно,всеки има право на мнение,а и Рамщайн не са от най-лесните за харесване.Доста са брутални.
И двете са с убийствени текстове ... невероятни просто!
Rammstein - Ohne Dich
http://vbox7.com/play:90cd2b13
Rammstein - Nebel
http://vbox7.com/play:93dfeeb5
????- Гост
Много хубави песни Диди!
Чак ми става странно,че тези песни и да кажем Pussy която и като песен и като клип е просто без коментар са от едни и същи хора
Чак ми става странно,че тези песни и да кажем Pussy която и като песен и като клип е просто без коментар са от едни и същи хора
:: Музика
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 30, 2019 2:41 pm by Coldfox
» ДОБАВИ ЛИНК НА ДЕНЯ
Вто Ное 19, 2019 11:18 am by slavko
» Обичате ли мед
Чет Юни 25, 2015 1:19 pm by zara_iv8
» Съществува ли любовта или е просто мит ?
Чет Апр 09, 2015 3:49 pm by svetlanavall
» Нарушена менструация
Вто Яну 06, 2015 11:25 pm by freaka15
» Моето кафе
Вто Дек 03, 2013 2:54 pm by PuddleOfmudD
» Алкохол
Вто Дек 03, 2013 2:53 pm by PuddleOfmudD
» Мъже в кухнята
Вто Дек 03, 2013 2:52 pm by PuddleOfmudD
» Здравословно хранене
Вто Дек 03, 2013 2:50 pm by PuddleOfmudD